English

طرح های توسعه ای صندوق کارآفرینی امید برای روستاهای استان یزد

ایجاد اشتغال مولد از رویکردهای صندوق کارآفرینی امید است همچنین محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مناطق محروم و کم برخوردار به عنوان مهمترین اولویت صندوق کارآفرینی در استان یزد پیگیری می شود.

طرح های توسعه ای صندوق کارآفرینی امید برای روستاهای استان یزد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، صندوق کارآفرینی امید یک موسسه اعتباری است که به عنوان یک موسسه عمومی غیردولتی دارای شخصیت حقوقی و استقلال اداری و مالی است.

 منابع مالی این صندوق از کمک‌های فنی و اعتباری دولت و وجوه اداره شده و سایر اعتبارات مندرج در قوانین است همچنین حق عضویت و سپرده حساب های قرض الحسنه و پس انداز اشخاص حقیقی و حقوقی نزد صندوق سپرده حسابهای قرض الحسنه ویژه و  تسهیلات قرض الحسنه اعطایی شبکه بانکی است.

 صندوق کارآفرینی امید، قائم مقام قانونی صندوق مهر امام رضا(ع) شناخته می شود و موضوع فعالیت آن اعطای تسهیلات قرض الحسنه به منظور حمایت توانمندسازی و ساماندهی زنجیره‌های تولید، خوشه‌های کسب و کار، پشتیبانی از مشاغل خانگی، خویش فرمایی و ایجاد و توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک، حمایت از طرح های کارآفرینی از جمله اجتماعی و دانش آموزی و کمک مالی به اشخاص حقیقی و حقوقی با اولویت مناطق روستایی و محروم کشور است.

صندوق کارآفرینی امید، تامین کننده مالی برای توسعه استان یزد

ارتقا محصول و ایجاد اشتغال مولد از جمله رویکردهای صندوق کارآفرینی امید است همچنین محرومیت‌زدایی و توانمندسازی مناطق محروم و کم برخوردار به عنوان مهمترین اولویت صندوق کارآفرینی در استان یزد پیگیری می شود.

عبدالصمد شهبازی مدیر صندوق کارآفرینی امید یزد، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹۰۰ پرونده تسهیلات در مدیر صندوق کارآفرینی امید یزد یزد تشکیل شده و بیش از ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.

شهبازی به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با ارگانها و نهادهای مختلف اشاره کرد و آن را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و بیان کرد: ایجاد اشتغال پایدار، تقویت شبکه‌های اقتصادی موجود و حمایت از صندوق‌های محلی از دیگر رویکرد جدی این صندوق در کشور است.

شهبازی نرخ مشارکت اقتصادی استان یزد را زیاد توصیف کرد و گفت: این مهم نشان از امید خوب جوانان و آحاد جامعه نسبت اشتغال و ورود به بازار است.

صندوق کارآفرینی امید تامین کننده مالی اشتغال مولد

 شهبازی با اشاره به توانمندی های طبیعی استان یزد، بیان کرد: یزد همچنین مقصد برتر گردشگری تاریخی، مرکز اصلی معدن، مرکز اصلی صنعت و کشاورزی پیشرفته، مرکز اصلی فناوری و دانش بنیان و تربیت نخبگان و نیز کانون برتر انرژی خورشیدی و حتی مرکز اصلی تولید و صادرات کالاهای فرهنگی و هویتی است، لذا صندوق کارآفرینی امید می تواند تامین کننده مالی این بخشها در راستای توسعه محصول و ایجاد اشتغال مولد باشد.

وی اعلام کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۱۳ روستا تحت پوشش طرح‌های حمایتی این صندوق قرار گرفتند و توانمندسازی روستاهای کشور از دیگر رویکردهای این صندوق حمایتی است.

صندوق کارآفرینی امید برای آبادانی و توسعه روستاها

وی در ادامه به طرح های صندوق برای آبادی و توسعه روستاهای استان یزد اشاره کرد و اظهار داشت: تامین مالی طرح های استراتژیک صندوق در ۱۳ روستای استان مانند طرحهای هر روستا یک محصول و روستای بدون بیکار، در حال اجرا است و این صندوق بر اساس سند آمایش استان و مزیت‌های منطقه و نیز سند بالادستی برنامه ششم توسعه، اولویت برنامه و تسهیلات خود را منظور کرده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد، انعقاد تفاهم نامه صندوق کارآفرینی با بنیاد برکت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت ورزش و جوانان همچنین معاونت روستایی ریاست جمهوری را در دستور کار عنوان کرد و گفت: این صندوق در استان یزد همکاری های خوبی با ارگانها و بخشهای خصوصی استان در راستای توسعه و تثبیت مشاغل داشته است.

گفتنی است: صندوق کارآفرینی امید تا کنون در استان یزد حامی طرح های زیادی در حوزه گردشگری، صنعتی و روستایی بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه