احساس کامرانی مطرح کرد؛
فعالیت ۵۹۴ عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان
دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از فعالیت ۵۹۴ عضو هیئت علمی و حدود ۲۶ هزار دانشجو در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، احسان کامرانی در هجدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که با حضور فرزاد جهانبین نماینده رییس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان، نماینده ولی فقیه، استاندار هرمزگان و سایر اعضا برگزار شد، خاطرنشان کرد: از ۵۵ هزار دانشجویی که در دانشگاههای استان در حال تحصیل هستند، جمعیت قابل توجهی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل میکنند که این فرایند نقش دانشگاه آزاد اسلامی را در تربیت نیروی انسانی بهخوبی نشان میدهد.
کامرانی از فعالیت ۵۹۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان خبر داد و افزود: حدود ۴۸ درصد اعضای هیئت علمی در ۱۸ واحد و مرکز این دانشگاه مشغول خدمت هستند و پراکندگی واحدها و مراکز دانشگاه در سراسر استان کاملاً مشهود و محسوس است.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان تعداد دانشجویان این دانشگاه در استان را حدود ۲۶ هزار نفر و تعداد رشتهها را ۵۴۷ رشته اعلام کرد و گفت: از این جمعیت دانشجویی، حدود ۵۹ درصد در مقطع کارشناسی، ۲۰ درصد در مقطع کاردانی، ۱۸ درصد در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۶ درصد در مقطع دکتری تخصصی و ۴ درصد نیز در مقطع دکتری حرفهای مشغول به تحصیل هستند.
کامرانی با یادآوری وجود کارگاهها، آزمایشگاهها، لابراتوارها، مراکز رشد، شرکتهای دانشبنیان، هستههای فناور در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین مجتمع آموزشی، پژوهشی، فرهنگی در استان هرمزگان مشغول ارائه خدمات با کیفیت برتر است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان درمورد راهاندازی دانشکده موضوعی مدیریت سواحل و علوم و فنون دریایی گفت: یکی از دانشکدههای موضوعی که پیشنهاد دادیم و حجتالاسلام خسروپناه (معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه) نیز بر آن صحه گذاردند. دانشکده موضوعی مدیریت سواحل و علوم و فنون دریایی است که براساس مأموریت جدید دانشگاه شکل گرفته است.
* حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه و صنعت شناسایی شود
حجتالاسلام و المسلمین محمد عبادیزاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان اظهار کرد: شعارهای زیادی در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه داده شده و تا وقتی این حلقه مفقوده که مانع ارتباط صنعت و دانشگاه است، شناسایی و از میان برداشته نشود، این شعار اجرایی نمیشود.
در ادامه گزارش، حجتالاسلام و المسلمین عبادیزاده در هیجدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ابراز داشت: در طول سالهای اخیر تلاشهای زیادی برای تحقق اهداف دولت در استان هرمزگان انجام و موفقیتهای بسیار خوبی نیز حاصل شده است و امید است که خلأهای موجود احتمالی بهوسیله دولتمردان جدید برطرف و مشکلات شهروندان به حداقل کاهش پیدا کند.
حجتالاسلام عبادیزاده بیان داشت: خدمت کردن به مردم را سعادتی بزرگ قلمداد کرد و افزود: خدمت در هر لباسی، مقامی یا جایگاهی که باشد پسندیده و مورد رضای خداوند است و باید در این مسیر خطیر، خود را خادم ملت بدانیم و تا بتوانیم در هر کجا که هستیم، تلاش کنیم تا باری را از دوش مردم برداریم و مسیر خدمت را به فرمایش رسول گرامی اسلام(ص) هموار و محقق کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان اظهار کرد: شعارهای زیادی در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه داده شده و تا وقتی این حلقه مفقوده که مانع ارتباط صنعت و دانشگاه است، شناسایی و از میان برداشته نشود، این شعار اجرایی نمیشود.
این مسئول فرهنگی با بیان اینکه در استان هرمزگان یکی از مشکلات جدی در حوزه توسعه همخوان نبودن داشتهها با نیازمندیهای استان است، ادامه داد: دانشگاههای ما همسو با نیازهای صنایع استان نیستند؛ اما خوشبختانه گامهایی در این زمینه برداشته شده و اقدامات خوبی نیز صورت گرفته است که امید میرود این ارتباط به مرحله عملی برسد.
حجت الاسلام و المسلمین عبادیزاده با بیان اینکه دانشگاههای ما به معنای واقعی با جایگاه اصل خود فاصله دارند، اظهار کرد: دانشگاههای حاضر در استان باید بسیاری از ظرفیتهای موجود را شناسایی و با توجه به نیازها حرکت توسعهبخش خود را منطبق کنند که برای مثال در بخش دریا و حرکت بر توسعه دریامحور که حدود هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرز آبی به غیر از جزایر داریم و به اعتراف و اذعان کارشناسان نتوانستهایم بیش از ۱۰ درصد از ظرفیت آن بهرهمند شویم، این خود جای بسی تفکر و اندیشه دارد و لازم است تا دانشگاهها، بسیاری از توانمندیها را کشف و برای آن برنامهریزی کنند.
امام جمعه بندرعباس با تأکید بر سفر محمدمهدی طهرانچی به استان هرمزگان افزود: سفر این مقام دانشگاهی بارقههایی از امید را در دلها زنده کرد و موجب شد تا رویکرد جدید دانشگاه، تبیین و به صورت کاربردی مورد تأکید قرار گیرد.
وی گفت: مراکز تحقیقاتی در آینده نزدیک، جوابگوی نیازهای استان در این زمینهها است.
این جلسه با سخنان سایر اعضا هیئت امنا ادامه یافت و در پایان، پیشبینی بودجه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، پیشنهاد و تعیین کمیسیون دائمی و کمیته نظارت بر حسن مصوبات هیئتامنا، طرح توجیهی تأسیس تالاب مرکز تحقیقات تالابی بندر خمیر، طرح توجیهی تأسیس مرکز تحقیقات نخیلات و علوم زیستدریایی، احداث مجتمع آموزشی مدارس سمای قشم، طرح فنی و اقتصادی تولید کود ورمی کمپوست، تولید ارقام تجاری انبه، نخیلات و مرکبات با اکثریت آرا به تصویب رسید.
ارسال نظر