در راستای تحقق علم به ثروت:
استارتاپ ها و کارگزاران سرمایه ای در برج فناوری کرمانشاه یک مجموعه می شوند
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه از برج فناوری کرمانشاه به عنوان نمادی از اکوسیستم فناوری و نوآوری در دنیا یاد کرد و گفت: در این راستا طی ۵ طبقه واحدهای فناور در کنار کارگزاران فناورانه در یک مجموعه قرار گرفته اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه در نشست خبری هدف اصلی این مرکز عالی فناوری استان را راه اندازی یک اکوسیستم فناوری با کارکرد همه اجزا در بخش فناوری، تحقیقات، خدمات، سرمایه گذاری و در نهایت قابلیت تجاری سازی محصولات فناورانه عنوان کرد و افزود: بر این اساس نیاز است که همه اجزای اکوسیستم فناوری در آن دیده شود.
سیامک آزادی از افتتاح برج فناوری کرمانشاه به عنوان یکی از اقدامات شاخص پارک و جهاد دانشگاهی کرمانشاه در سالجاری با رویکرد توسعه فناوری در پهنه جهانی یاد کرد و خاطرنشان ساخت: برج فناوری کرمانشاه با زیربنای ۲۰ هزار متر مربع و کارایی ایجاد فضای برای حداقل ۱۱۰ واحد فناور در حال حاضر در پنج طبقه بیش از ۲۰ واحد فناور در خود جا داده و بیش از ۱۰ واحد دیگر در مرحله عقد قرارداد جهت استقرار هستند.
وی خاطرنشان کرد: طبقه اول و دوم برج به محل استقرار ساختارهای فناورانه اختصاص پیدا کرده و در کنار واحدهای فناور و ساختارهای فناورانه مانند مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها و ... محلی هم برای استقرار کارگزاری های فناوری در برج در نظر گرفته شده و هم اکنون ۴ کارگزاری در حال استقرار در برج هستند.
رئیس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه در گزارشی اجمالی به عملکرد پارک علم و فناوری کرمانشاه در راستای توسعه صادرات محصولات دانش بنیان پرداخت و ابراز داشت: در حال حاضر محصولات بیش از ۲۰ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه به خارج از کشور من جمله از جمله ترکیه و برخی کشورهای اروپایی صادر میشود.
آزادی تامین زیرساخت های لازم جهت توسعه فناوری و نوآوری در کرمانشاه را اولویت بنیادی پارک علم و فناوری کرمانشاه عنوان کرد و اظهار داشت: این پارک تاکنون متولی توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری کرمانشاه توانسته است از ۶۵۰ واحد فناور و دانش بنیان در استان حمایت کند که ۷۰ درصد این شرکت ها که از حمایت پارک خارج شده اند هم اکنون به شرکت های حقوقی تبدیل شده و فعالیت های خود را با موفقیت دنبال می کنند.
آزادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۶۵ واحد فناور در مراحل پیش رشد، رشد و پارکی تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه قرار دارند و تا پایان سال ساختار لازم برای صادرات محصولات دانش بنیان کشور به عراق هم در سطح محصولات دانش بنیان استان و هم به عنوان گذرگاه کشوری راه اندازی می گردد.
وی از برنامه ریزی برای توسعه بازار ۲۰ واحد فعال فناور کرمانشاه با تجربه صادراتی بیش از ۱۰ میلیون دلار در سال گذشته خبر داد و گفت: طی برنامه ریزی های انجام شده، قصد داریم بصورت ساختارمند بحث توسعه صادرات محصولات فناور و دانش بنیان را دنبال کنیم و در همین راستا چندین سال است که متولی صادرات محصولات دانش بنیان کشور به عراق هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه با تاکید بر اینکه امسال یکی از اولویت های اصلی این مرکز ، توسعه ساختارهای فناورانه با مشارکت بخش خصوصی است، افزود: این اقدام با هدف حمایت از استارتاپ ها در حوزه های اولویت دار استان در دستور کار قرار گرفته و با توجه به این مهم که فناوری حوزه ای تخصصی است در این راستا ساختار های حرفه ای و تخصصی در این زمینه تشکیل خواهد شد تا بتوانند به عنوان بازوی پارک در توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری گام بردارند.
آزادی تعداد ساختار فناورانه در پارک علم و فناوری کرمانشاه فعال را هفت واحد عنوان کرد و ادامه داد: در صددیم این تعداد را به ۱۵ ساختار افزایش دهیم و تا پایان سال قطعا تعداد ساختارهای فناورانه پارک به ۱۰ ساختار افزایش پیدا کرده و پیش بینی می شود این تعداد تا نیمه ابتدای سال آینده به ۱۵ ساختار افزایش یابد.
وی تاکید کرد: این ساختارها علاوه بر همکاری در امر سرمایه گذاری برای فعالیت واحدهای فناور، می توانند نقش موثری در جذب حمایت های ملی داشته باشند.
ارسال نظر