English

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان

آغاز کلاس‌های آموزش مجازی مدارس از پنجشنبه هفته جاری/مدارس استان برای بازگشایی و آموزش‌ حضوری به سه گروه تقسیم شد

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به آغاز کلاس‌های آموزش مجازی مدارس از پنجشنبه هفته جاری، گفت: مدارس استان برای بازگشایی و آموزش‌ حضوری به سه گروه تقسیم شده است.

آغاز کلاس‌های آموزش مجازی مدارس از پنجشنبه هفته جاری/مدارس استان برای بازگشایی و آموزش‌ حضوری به سه گروه تقسیم شد

به گزارش خبرگزاری موج همدان، نعمت الله بحیرایی،  معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان  روز دوشنبه با اشاره به آغاز کلاس‌های آموزش مجازی مدارس از پنجشنبه هفته جاری، گفت: مدارس استان برای بازگشایی و آموزش‌ حضوری به سه گروه تقسیم شده است.

 معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت که ۲ هزار و ۵۵۵ مدرسه در سال تحصیلی جدید در استان آماده و برای ارائه آموزش های حضوری به دانش آموزان به سه گروه(دسته) تقسیم شده است.

وی با اشاره به اینکه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از مهر ماه آغاز می‌شود، اظهار داشت: در راستای بازگشایی مدارس برای سال تحصیلی جدید، مدارس استان همدان به سه گروه(دسته) تقسیم شدند که دسته نخست مدارسی هستند که بیشتر دانش آموزان آن در روستاها تحصیل می کنند که این دسته خود به ۲ گروه مدارس تقسیم شده است.

وی تصریح کرد: این گروه شامل ۳۶۶ مدرسه روستایی استان با کمتر از ۱۵ دانش آموز می شود که دانش آموزان این مدارس از روز شنبه(سوم مهر) سال تحصیلی خود را به صورت حضوری آغاز می‌کنند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: گروه دوم این دسته نیز شامل ۲۸۲ مدرسه با جمعیتی بیش از ۱۵ نفر(کمتر از ۳۰ دانش آموز)می‌شود که با رعایت مصوبات ستاد مقابله با کرونا و خود ارزیابی مدیر مدرسه، از هفته سوم مهر (۱۷ مهرماه) بازگشایی می شوند.

وی در خصوص فعالیت های آموزشی دسته دوم مدارس استان همدان نیز افزود: دسته دوم شامل مدارسی با ۳۰ تا ۳۰۰ دانش آموز است که شامل یک هزار و ۷۲۶ مدرسه در سطح استان همدان معادل ۶۶ درصد کل مدارس استان می شود.

بحیرایی گفت: این دسته از مدارس فعالیت های آموزشی خود را به صورت حضوری و با رعایت گروه بندی و شیوه نامه های بهداشتی، از هفته نخست آبان ماه آغاز می کنند.

وی خاطرنشان کرد: دسته سوم نیز مدارس با جمعیت بیش از ۳۰۰ دانش آموز هستند که با ۲۲۷ مدرسه ۹ درصد کل مدارس استان همدان را شامل می شود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: این دسته از مدارس با اجرای زیرساخت های بهداشتی، از نیمه دوم آبان ماه فعالیت خود را به صورت آموزشی حضوری آغاز می کند.

وی اظهار داشت: بر اساس پیش بینی و برنامه ریزی انجام شده، تا زمان بازگشایی و آموزش حضوری مدارس دسته سوم، کار واکسیناسیون دانش آموزان استان همدان علیه ویروس کرونا نیز به پایان می رسد.

بحیرایی با اشاره به دستورالعمل های بهداشتی درنظر گرفته شده برای بازگشایی مدارس، گفت: مدیران مدارس همه گروه های مشخص شده باید برنامه و مراحل زمان بندی شده را به دقت اجرا کنند و اصل حضور دانش آموزان نیز با در نظرگرفتن ۲.۲۵ مترمربع فضا به ازای هر دانش آموز برنامه ریزی شده است.

وی تاکید کرد: البته کلاس‌های آموزش مجازی مدارس استان همدان از روز پنجشنبه هفته جاری(اول مهر) آغاز و فعالیت های مربوطه از طریق برنامه های آموزشی «شاد و صدا و سیما» به دانش آموزان ارائه می شود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با تاکید بر اینکه اولویت اصلی بازگشایی مدارس برای آموزش حضوری دانش آموزان است، افزود: طولانی شدن زمان تعطیلی مدارس منجر به بروز مشکلات جدی برای دانش آموزان به خصوص در مناطق روستایی که امکانات و زیر ساخت های آموزش های مجازی نسبت به مناطق شهری کمتر است، می شود.

وی در خصوص برنامه و نحوه برگزاری کلاس ها و نوع دروس ارائه شده نیز گفت: انتخاب نوع درس هایی که به صورت حضوری ارایه می شود با توجه به اهمیت درس، بر عهده مدیران مدارس گذاشته شده است.

بحیرایی با تاکید بر اینکه کارگاه‌های آموزشی هنرستان‌های استان همدان نیز از سوم مهر فعالیت خود را به صورت حضوری آغاز می کنند، اظهار داشت: ۳۰۰ هزار دانش آموز در استان همدان در فهرست تزریق واکسن کرونا قرار دارند که کار تزریق واکسن این افراد براساس برنامه آغاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۴۲ روستا در سال تحصیلی گذشته  مشکل اینترنت داشتند که امیدواریم برای سال جاری با برطرف شدن مشکلات مربوطه، امکان ارایه آموزش های مجازی دراین مناطق نیز فراهم شود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تاکید کرد: برای ارزیابی روند بازگشایی مدارس رتبه بندی کشوری از سوی سامانه دبیرخانه پروژه مهر شکل گرفته و مدیران مدارس به صورت خود اظهاری، اطلاعات مدرسه خود را وارد سامانه کردند.

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح با ۲ مرحله خود ارزیابی مدارس در ۲۶ شهریور ماه به پایان رسید، گفت: از ۲ هزار و ۵۵۵ مدرسه فعال استان همدان، در مرحله نخست اطلاعات ۲ هزار و ۲۷۵ مدرسه توسط مدیران مربوطه وارد سامانه شده است.

بحیرایی ادامه داد: در مرحله دوم نیز اطلاعات  ۲ هزار و ۳۳۴ مدرسه در سامانه ثبت و خود ارزیابی شده که تنها خودارزیابی مدارس روستایی تک پستی باقی مانده است.

پروژه مهر امسال با شعار «مدرسه تحولی، کانون تربیتی» برگزار و تمام برنامه های مرتبط با این پروژه نیز پیرامون بازگشایی و حضور دانش آموزان در مدارس انجام شد.

بیش از ۳۰۰ هزار دانش آموز برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مدارس استان همدان تحصیل می کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه