ابوالحسن سیدین:
توقف نزدیک به ۶ سال از بهره برداری بزرگترین کشتارگاه صنعتی منطقه ای در تربت حیدریه
رییس شبکه دامپزشکی تربتحیدریه بیان کرد: کشتارگاه دام صنعتی تربت حیدریه منطقه ای است و به شهرستان های اطراف خدمات میدهد اما هنوز سهامداران کشتارگاه صنعتی قدم نهایی را بر نداشته اند.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، ابوالحسن سیدین رییس شبکه دامپزشکی تربتحیدریه در خبری اظهار کرد: تنها کشتارگاه صنعتی تربت حیدریه با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، نزدیک به ۶ سال است که هنوز به بهرهبرداری نرسیده و این مساله برای شهرستانی که در حکم بارانداز دام شرق کشور است یک چالش بزرگ محسوب میشود.
سیدین در ادامه این خبر اضافه کرد: کشتارگاه دام صنعتی تربت حیدریه منطقه ای است و به شهرستان های اطراف خدمات میدهد اما هنوز سهامداران کشتارگاه صنعتی قدم نهایی را بر نداشته و با اخذ تسهیلات دولتی قول دادهاند تا پایان امسال کشتارگاه را به بهرهبرداری برسانند.
رییس شبکه دامپزشکی تربتحیدریه همچنین افزود: متاسفانه هنوز در تربتحیدریه مرکز بستهبندی برای گوشت قرمز وجود ندارد و اگر بخش خصوصی در این زمینه پا پیش بگذارد، بازگشت سرمایه و سود سرمایهگذاری اش تضمینی خواهد بود.
وی با اشاره به مشکلاات پیش آمده تصریح کرد: با وجود حجم بالای کار، اما تلاشهای این عزیزان به چشم نمیآید و غالب همکارانی که به تزریق واکسن تب مالت مبادرت میورزند، خودشان نیز به آن مبتلا میشوند و مهمتر آن که هنوز حرفه دامپزشکی در زمره مشاغل سخت و زیانآور شناخته و تایید نشده است.
سیدین متذکر شد: از ابتدای امسال نزدیک به یک میلیون و ۲۵۰ هزار راس دام در مقابل بیمایهای مشترک دام و انسان،مانند تب مالت، شاربن، هاری و دیگر بیماریهای دامی ، به صورت رایگان واکسینه شده اند.
رییس شبکه دامپزشکی تربتحیدریه تاکید کرد: همچنین پنج هزار و ۲۵۰ آزمایش سل از گاوداریها و ۶ هزار و ۳۰۰ مورد خون گیری از گاوها برای تشخیص بیماریهای مشترک سل و تب مالت انجام شد، ۲ هزار و ۱۰۳ مورد بازدید هم از مراکز عرضه فراوردههای خام انجام شد که حاصل آنها ۲ تن و ۷۰۰ کیلوگرم معدومی بود و در همین ارتباط ۲۷ پرونده قضایی هم گشوده شده است.
وی افزود: در مدت یاد شده،در کشتارگاههای دام و طیور ۷۷ راس گوسفند، ۳۸ راس گاو و هفت هزار و ۲۸۶ قطعه مرغ زنده به دلیل مریضی، از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شدند.
سیدین ادامه داد: نظارت بر کشتار ۶۴ هزار و ۴۱۸ راس دام سبک و ۲ هزار و ۱۷ راس دام سنگین و نیز یک میلیون و ۲۶۴ هزار و ۸۹ قطعه طیور از دیگر اقدامات دامپزشکی تربت حیدریه در این مدت بود.
وی گفت: از مجموع ۱۲۰ واحد مرغداری (مرغ گوشتی) شهرستان تربت حیدریه ۸۵ واحد فعال است و در ۶ ماهه نخست امسال با افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی در این واحدها مواجه شدیم.
رییس شبکه دامپزشکی تربتحیدریه یادآور شد: امسال همچنین یک واحد ۱۶۰ هزار قطعهای مرغ تخمگذار به بهرهبرداری رسید که با راهاندازی آن جمع این واحد به چهار واحد رسید و این هم به نفع شهرستان و هم به نفع استان است.
سیدین در خاتمه خاطرنشان کرد: هم اکنون در تربتحیدریه ۱۲ باب داروخانه دامپزشکی، ۱۶ باب کلینیک دامپزشکی، ۱۲ مرکز مایهکوبی، ۲ آزمایشگاه تخصصی و یک باب بیمارستان دامپزشکی فعال است.
ارسال نظر