English

در مراسمی با حضور مسئولان استانی و واقفان صورت گرفت:

اهدای دستگاه ویدئو برونکوسکوپ از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام ساری

همزمان با دهه وقف، دستگاه ویدئو برونکوسکوپ ساخت کشور ژاپن که برای درمان بیماران از اهمیت بالایی برخوردار بوده از محل موقوفه مرحوم محمدباقر تاجر ساروی به ارزش حدود ۱۴ میلیارد ریال توسط اداره اوقاف مرکز مازندران خریداری و به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری تحویل داده شد.

اهدای دستگاه ویدئو برونکوسکوپ از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام ساری

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی در مراسم اهدای دستگاه ویدئوبرونکوسکوپ از محل عواید موقوفه محمدباقر تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری توسط اداره اوقاف و امور خیریه مرکز مازندران برگزار شد با بیان اینکه در استان مازندران قریب به ۱۰۰ موقوفه مربوط به سلامت مردم داریم، اظهار داشت: بلند اندیشانی که سالیان قبل با این فکر بدون مشاور در سال‌های گذشته برای تجهیزات وقف کردند و اینها نمی‌میرند بلکه همیشه زنده هستند.

وی ادامه داد: بزرگترین بیمارستان فوق تخصصی قرار است در غرب مازندران توسط واقف نیک‌اندیش خانم مرحوم خلعتبری احداث شود که ان‌شالله با همراهی مسئولان بتوانیم این کار بزرگ را به‌زودی آغاز کنیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران بیان داشت: وقتی با تجهیزات پزشکی که توسط واقفان در بیمارستان‌ها خریداری می‌شود فردی از مرگ نجات پیدا می‌کند، ثواب این کار بزرگ به واقف می‌رسد باید گفت واقفان همانند شهدا نمی‌میرند، چراکه بذل مال کردند و در کنار افرادی که بذل جان کردند قرار می‌گیرند.

وی گفت: امثال حاج محمدباقرها نمی‌میرند و همیشه زنده هستند، کسی که بذل مال کرد در نوع خود ارزشمند است.

حیدری جناسمی تصریح کرد: اداره اوقاف از اولین نهادهایی بوده که در موج اول کرونا در عرصه سلامت ورود پیدا کرده است؛ باتوجه به شرایط حاد جامعه از محل مازاد موقوفات دستگاه تنفسی برای بیماران کرونایی خریداری شد.

وی خاطرنشان ساخت: کووید ۱۹ شاید خیلی مشکلات به همراه داشت اما خیلی چیزهای دیگر ازجمله همدلی‌ها، مهربانی‌ها و همدلی‌ها را به ما آموخت؛ تلاش‌های این پرسنل‌های زحمتکش، خدوم و بی‌توقع را نمی‌توان نادیده گرفت.

این مسئول عنوان داشت: حدود ۵ هزار رقبه برای موقوفه محمدباقر تاجر ساروی داریم که از محل موقوفات کارهای بزرگی برای خرید تجهیزات درمانی و پزشکی انجام شده است.

حیدری با اعلام اینکه مردم از ما جلوتر هستند و مردم بدانند کجا هزینه می‌شود از مسئولان جلوتر هستند، گفت: بر اساس فرموده مقام معظم رهبری نیز بهترین راه وقف؛ اجرای امینانه نیت است و هر فردی می‌تواند زبان گویای وقف باشد در این صورت در ثواب وقف شریک خواهد بود.

*اوقاف مازندران در مقابله با کرونا به کمک کادر درمان آمد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی ساری، بیمارستان ارجاعی است، افزود: باتوجه به میزان خدماتی که ارائه می‌شود قطعاً نیازمند زیرساخت‌ها است.

وی ادامه داد: باتوجه به افزایش قیمت تکنولوژی خدمات پزشکی هرچه تخصصی می‌شود ابزارهای تخصصی بیشتری نیاز است که تمام تلاش بر ارائه خدمات بهتر و مناسب است.

مدیرکل اوقاف مازندران

دکتر سیدعباس موسوی بیان داشت: این بیمارستان باتوجه به سیستم دولتی به اقشار نیازمند جامعه خدمات ارائه می‌دهد عمدتاًً اقشاری از این مرکز درمانی خدمات دریافت می‌کنند که امکان مراجعه به بخش خصوصی را ندارند.

وی با تأکید بر اینکه موضوع سلامت قطعاًً برای موقوفات بسیار کمک‌کننده است، تصریح کرد: امیدواریم این مهم باعث خیر و برکت و علو درجات به‌ ویژه برای کسانی که این خیر ماندگار را به ودیعه گذاشتند، شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و مشکلات بخش‌های مختلف درمانی، ابراز داشت: ناچار شدیم خیلی از کارها را متوقف کنیم و تابع دستورالعمل‌ها ازسوی ستاد ملی کرونا هستیم که البته اجرایی کردن آن شرایط سختی است.

وی با اعلام اینکه باتوجه به گستردگی در استان مازندران کمترین آسیب‌ها را دیدیم ولی کنترل سختی بود، گفت: ولی با کمک‌های اوقاف در حوزه‌های مختلف این وضعیت خیلی خوب پیش رفت که امیدواریم با ادامه این همراهی‌ها و همکاری‌ها بتوانیم از این مشکلات عبور کنیم.

*موقوفه مرحوم تاجر ساروی برای بیمارستان امام دارای خیر و برکت است

رئیس بیمارستان امام خمینی ساری در ادامه با گرامیداشت دهه وقف، اظهار داشت: وقف، کار خیر، دستگیری کمک کردن مختص به زمان خاصی نیست هر گاه بتوانیم گرهی از مشکلی بگشاییم در واقع آن روز عید است و این مسائل تلنگر و یادآوری برای حرکات بزرگی در زندگی ما انسانها است.

دکتر غفاری با بیان اینکه در چندین سال اخیر همواره شاهد کمک‌های اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری از محل موقوفات به بیمارستان بودیم، افزود: همواره در طول زمان در بخش‌های مختلف ازجمله اورژانس، دیالیز، تهیه آمبولانس، خرید وسایل فوق تخصصی جراحی و قسمت‌های مختلف شاهد زحمات اوقاف بودیم که درواقع درآمد موقوفات را بسته به نیاز بیمارستان و مسوولان وقت بیمارستان آنچه مورد نیاز مردم بود در اختیار این بیمارستان قرار می‌دادند تا کمکی به سلامت مردم باشد.

وی با اشاره به اینکه این حرکت و بزرگواری جای ستایش دارد، اضافه کرد: ارتباط بیمارستان طی یک سال اخیر با اداره اوقاف بیشتر شده و بیشتر توانستیم از عواید موقوفات بهره‌مند شویم.

رئیس بیمارستان امام خمینی ساری یادآور شد: باتوجه به اینکه بیمارستان امام خمینی ساری طی یک سال اخیر  به‌واسطه تحریم‌ها و محدودیت‌ها مشکلات هم بیشتر شد اما با کمک‌های اوقاف بهتر توانستیم از خدمات برخوردار شویم.

وی عنوان داشت: حدود یک و نیم قرن این واقف فوت شدند ولی این خیر و برکت همچنان دارد به روحشان می‌رسد فکر نمی‌کنم هیچ سعادتی بالاتر از این باشد که نام انسان این میزان بر سر زبان‌ها بیفتد.

غفاری گفت: امیدواریم بتوانیم در جامعه شاهد گسترش سنت حسنه وقف در جامعه باشیم تا همگان بهتر و بیشتر بتوانند از خیر و برکات وقف برخوردار شوند.

به گزارش موج مازندران، دستگاه ویدئوبرونکوسکوپ با کیفیت بسیار بالا تنها دستگاه موجود در بیمارستان امام ساری به‌شمار می‌رود که برای درمان بیماران از اهمیت بالایی برخوردار بوده است.

این دستگاه با کیفیت بسیار بالا  ( fullHD ) از ریه‌های بیمار تصویربرداری و در اختیار پزشک معالج قرار می‌دهد تا تشخیص بهتری برای سلامتی بیمار اتخاذ شود.

ارزش این دستگاه حدود ۱۴ میلیارد ریال می‌باشد که ساخت کشور ژاپن است و به درخواست بیمارستان امام ساری توسط اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری از محل عواید موقوفه مرحوم محمدباقر تاجر ساروی خریداری شده است.

در پایان این مراسم نیز از کادر درمان بیمارستان امام ساری، فعالان حوزه وقف و بقاع متبرکه ساری و خانواده واقف خیراندیش محمدباقر تاجر ساروی قدردانی شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه