حاجی بابایی:
مدیران روی پیگیری های من برای تخصیص بودجه حساب کنند/ همدان را به جای بهتری برای زندگی، با کمک مدیران تبدیل می کنیم
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه و محاسبات مجلسشورایاسلامی با اشاره به اینکه باید با دید باز به همدان نگاه کنیم، گفت: مدیران بدانند اگر برای دریافت و تخصیص بودجه کمک بخواهند میتوانند روی پیگیری من حساب کنند، میخواهم شهر را جای بهتری برای زندگی کنم و در این راه به کمک همه مدیران نیاز دارم.
به گزارش خبرگزاری موج همدان، حمیدرضا حاجیبابایی ، رئیس کمیسیون برنامهوبودجه و محاسبات مجلسشورایاسلامی در جلسه بررسی برخی از مسائل و مشکلات شهرستان همدان که با حضور نماینده مردم همدان در مجلسشورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه باید با دید باز به همدان نگاه کنیم، گفت: مدیران بدانند اگر برای دریافت و تخصیص بودجه کمک بخواهند میتوانند روی پیگیری من حساب کنند، میخواهم شهر را جای بهتری برای زندگی کنم و در این راه به کمک همه مدیران نیاز دارم.
در این جلسه بهسازی و آسفالتریزی راههای روستایی، روشنایی جادهها، تأمین آب شرب و کشاورزی، ساماندهی فاضلاب و سالنهای ورزشی بخش مرکزی شهرستان همدان مورد بررسی قرار گرفت.
حمیدرضا حاجیبابایی اظهار کرد: کلانشهری که ما از همدان تعریف میکنیم از پلیسراه شروع میشود و مشکلات آب، برق و گاز در شأن این شهر نیست.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه و محاسبات مجلسشورایاسلامی با بیان اینکه بخش مرکزی همدان باید به سبزهزار تبدیل شود، عنوان کرد: چرا همدان نباید قطار شهری داشته باشد، باید قطار در همه جای شهر تردد کند و مردم از آن استفاده کنند.
حاجیبابایی تأکید کرد: همه روستاهای شهرستان همدان باید سالن ورزشی استاندارد داشته باشند، میخواهم دِینم را به مردم همدان ادا کنم، از مدیران میخواهم همه تلاش و کار خود را برای بخش مرکز همدان انجام دهند.
وی با بیان اینکه معتقدم در بخش مرکزی تحول ایجاد شده، عنوان کرد: مشکلات روشنایی جادههای روستایی، ابرو، چشین و راه امامزاده محسن(ع) که یک مسیر گردشگری است باید هرچه زودتر مترفع شود، من همه بخش مرکزی را به یک چشم میبینم و روستا و شهر تفاوتی ندارد.
نماینده مردم همدان در خانه ملت گفت: دو پروژه بزرگ در بخش آب و فاضلاب داریم، یک پروژه آب که در این طرح قرار است تمام روستاهای بخش مرکزی به شبکه همدان وصل شود و طرح ساماندهی فاضلاب که در آن فاضلاب از امامزادهمحسن(ع) و ارزانفود به سمت جورقان و سپس تصفیه خانه هدایت شود، خواهش میکنم کاری غیر از این انجام نشود، شبکهها باید به هم پیوسته باشد تا زمانی که مشکل آب داشتیم از آن استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: روستای گراچقا چاه آب دارد و برای تأمین آب روستاهای دهپیاز، یکنآباد و انصار باید به فکر حفر چاه بود، بهسازی و جادهکشی مسیر جادهای سد، ابرو، روستای چشین، امامزاده محسن هم باید در دستور کار قرار گیرد.
وی اعلام کرد: در روستای تیکمهداش چندین سال است که به جای آسفالت، ماسه ریزی میشود که از این موضوع ناراضی هستند و خواستار آسفالتریزی هستند.
حاجیبابایی در ادامه خواستار تکمیل مسیر بازگشت امامزاده محسن به حیدره شد و افزود: این مسیر تنها مسیر یک روستا نیست، این مسیر گردشگری است که تنها دو کیلومتر از آن باقیمانده است.
فرماندار همدان هم در این جلسه اظهار کرد: اولین مورد بررسی در این جلسه، بهسازی، آسفالت، تهیه و بازنگری طرح هادی روستاهای شهرستان است که اعتبارات لازم در برخی از پروژهها دیده شده است.
محمدعلی محمدی با بیان اینکه ۳۳ روستا در طرح بهسازی روستایی قرار دارند و برای تمام آنها اعتبار مصوب و خودیاری تخصیص داده شده است، تصریح کرد: روستای دهپیاز وضعیت مناسبی ندارد، تأمین کننده اعتبار ساماندهی فاضلاب این روستا بانک توسعه اسلامی بود که با مشکل رو به رو شد و از آن زمان کار نیمه رها شد، اعتبار در نظر گرفته شده برای این کار ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار مصوب و ۳۰۰ میلیون تومان خودیاری است که امیدوارم مجدد کار بهسازی از سر گرفته شود.
وی در خصوص درخواست بازنگری طرح هادی برخی از روستاها که شش سال از زمان تهیه طرح آنها گذشته گفت: روستاهای ارزانفود، آبشینه، سنگستان، علی آباد، تفریجان، شمس آباد، توئیجین، سیلوار، یکن آباد و حیدره بالای شهر از جمله روستاهایی هستند که به دلیل گذشت زمان از تدوین طرح نیاز به بازنگری دارند.
محمدی عنوان کرد: برخی از روستاها مانند رباط شورین درخواست الحاق و تغییر کاربری را دارند چرا که وضعیت امروزشان پاسخگوی نیازشان نیست، بعضی از روستاها هم به دلیل محدودیت در منطقه امکان توسعه ندارند و این اتفاق باید در ارتفاع انجام شود.
فرماندار همدان در ادامه با طرح بهسازی مسیرهای روستایی از اداره راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل خواست هر چه سریعتر به این موضوع رسیدگی و زمانبندی اجرای آن را به دبیرخانه این کمیته ارسال کنند.
وی مشکل بعدی روستاهای شهرستان همدان را تأمین آب عنوان کرد و گفت: برای تأمین و انتقال آب شرب روستاهای پرجمعیت مثل سولان، حیدره بالای شهر و شمسآباد که بخشی از آنها در کنار بخش مرکزی همدان و برخی در حریم سد اکباتان قرار دارند، انتظار داریم به دلیل حساسیت موضوع شرکت آب منطقهای و آب و فاضلاب کار اجرایی را به اتمام برسانند.
محمدی تصریح کرد: فاضلاب روستای ورکانه نیاز به تصفیهخانه دارد، در برخی از روستاها با یک لایروبی هم آب شربشان و هم آب بخش کشاورزیشان تأمین می شود که از این موضوع نباید غافل شد.
به گزارش ایسنا در انتهای جلسه مشکلات روشنایی جادههای روستایی و وضعیت سالنهای ورزشی آنها مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر