نادرالاصلی:
ایجاد درآمد پایدار برای کلانشهر اصفهان باید مورد توجه قرار گیرد
رییس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: درآمد پایدار برای شهر باید مورد توجه قرار گیرد چرا که در حال حاضر بخش زیادی از درآمد شهرداری به واسطه تراکم فروشی و آسمان فروشی حاصل میشود که این روند باید بازنگری شود.
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، مجید نادرالاصلی درباره ضرورت تشکیل کمیسیون آب و مناطق کمبرخوردار در شورای ششم اظهار داشت: تشکیل این کمیسیون بیانگر اهمیت شورای ششم به دو مسئله اصلی و حیاتی اصفهان است. با وجود آنکه جایگاه اصفهان در سطح کشور «برخوردار» شناخته شده و مسئولان از محرومیتهای آن غافل هستند، این کلانشهر مشکلات زیادی به جهت وجود مناطق کمبرخوردار دارد و لازم است برای بهبود شرایط در این مناطق، نخست بررسی لازم انجام شود.
وی افزود: شورای اسلامی شهر با قدرت و توان خود در یک همافزایی با دستگاههای مربوط و با استفاده از استعدادی که شهر اصفهان در ایجاد درآمدهای پایدار دارد میتواند تلاش کند تا رنگ محرومیت را از چهره این مناطق بزداید که امیدواریم بتوانیم اقدامات خوبی را در این راستا انجام دهیم. معتقدیم محرومیتزدایی از مناطق کمبرخوردار شهر نباید در فرایند بودجهریزی مورد غفلت قرار گیرد همچنین باید برای احقاق حقوق شهروندان و حفظ کرامت آنها تلاش کرد.
رییس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان درباره وظایف مدیریت شهری در قبال محلات کمبرخوردار شهر گفت: رویکرد کمیسیون آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر بر توانمندی جامعه هدف این مناطق است؛ بارها شده که در دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات مناطق حاشیهای جلسه تشکیل داده و با ابلاغ دستورالعملهای مختلف اقدامات زیادی به عهده سازمانهای مرتبط گذاشته شده، اما در این جلسات صرفاً صحبت شده و منجر به اقدام نمیشود.
وی گفت: مدیران شهرداری باید در خصوص مناطق حاشیهای نگاهی متفاوت داشته باشند چرا که مشکلات این مناطق محدود نبوده و موارد زیادی را شامل میشود که شورا توان رسیدگی به همه آنها را ندارد، البته وظیفه داریم بررسی کنیم که چه اتفاقی افتاده که شرایط این مناطق به وضعیت فعلی رسیده است.
نادرالاصلی تصریح کرد: مناطق کم برخوردار با انواع معضلات اجتماعی مواجه بوده و نیاز به توجه بیشتر و عدالت در توزیع خدمات دارد و مدیریت شهری آمادگی بهبود شرایط مناطق کمبرخوردار را دارد تا در نتیجه آن یک گام مهم برای ارتقای این مناطق برداشته شود.
وی ادامه داد: باید اقدامات در چند بخش از جمله اشتغال ، تعیین جامعه هدف، روش انجام اقدامات و ایجاد زمینههای بعدی در این باره مورد توجه قرار گیرد و برای ایجاد اشتغال تمام دستگاههای ذیربط با همافزایی به میدان آیند، زیرا ایجاد اشتغال، بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی را میزداید. در اصفهان زمینه اشتغال به حد کافی فراهم است، اما باید متولیان امر توجه ویژه داشته باشند و به وظایف خود به نحو احسن عمل کنند، به عنوان مثال اگر کارآفرینی ایجاد شد، باید گروهی از خیریهها برای رونق آن در راستای خرید اجناس مورد نیاز و فروش آن همچنین بستهبندی و ایجاد بازار فروش اهتمام ورزند تا اشتغال مورد نظر محقق شود.
رییس کمیسیون ویژه آب و مناطق کمبرخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: مسئولان بالادستی میتوانند در مناطق کمتر برخوردار تسهیلاتی برای اشتغال جوانان فراهم کنند؛ شهرداری نیز با کمک سایر دستگاههای ذیربط میتواند بستر خوبی برای اشتغال فراهم کند، البته باید نیروهای کار را مبدع و نوآور کنیم. معتقدم در این راستا باید دستگاههای مختلف از جمله استانداری، کمیته امداد، دانشگاه علمی و کاربردی با یکدیگر همافزایی داشته باشند.
ارسال نظر