قائم مقائم دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور عنوان کرد:
لزوم نگاه فراموضوعی ستاد تسهیل به مشکلات تولید/عدم اجرای مصوبات ستاد یک آسیب است
در دیدار قائم مقائم دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با بازرس کل استان یزد بر نگاه فراموضوعی ستاد تسهیل به مشکلات واحدهای تولیدی تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان یزد، جعفری قائم مقام دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور و سیف الهی مشاور حقوقی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور به همراه آقای علمدار ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با حجت الاسلام اکبر طالبی بازرس کل استان یزد دیدار نمودند.
حجت الاسلام دکتر طالبی در این دیدار با اشاره به شرح وظایف ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بیان نمودند: نباید این ستاد وظیفه خود را صرفاً معطوف به حل نمودن موضوعات و مصادیق خاص صنعتی و فنی واحدهای تولیدی نماید، بلکه باید فراموضوعی به مشکلات واحدهای تولیدی نگاه کند و در تلاش برای برطرف نمودن همه ابعاد یک واحد تولیدی آسیب دار باشد تا بتواند به عرصه تولید کشور کمک نماید.
بازرس کل استان یزد در این دیدار با اشاره بر برنامهها و سیاستهای سازمان بازرسی کل کشور در راستای حمایت از تولید ملی گفت: سازمان بازرسی به عنوان سازمان عالیه نظارتی نظام در تلاش است تا با آسیبشناسی، نظارت مستمر و مؤثر از دستگاههای اجرایی ذیربط، راهکارهای قانونی تحقق حمایت از تولید ملی را احصاء و موانع پیشروی سرمایهگذاران را مرتفع کند.
طالبی عنوان نمودند: بعضی از موضوعات و گلوگاه های کلان فساد که به رانت های پیچیده و یا احیاناً مافیایی شباهت دارد به ویژه در اموری مثل فولاد، معادن، واردات دارو، پتروشیمی و نحوه عرضه آن در بورس و ... در حوزه صلاحیت و توان بازرسی کل استان نبوده و باید در مرکز از سوی دستگاه های نظارتی و وزارت صمت و نیز وزارتخانه های مرتبط به صورت جدی در رفع و پیشگیری از فساد و شناسایی و برطرف کردن گلوگاههای فساد اقدام جدی انجام گیرد.
وی یکی از آسیب های موجود در ستاد تسهیل را عدم تحقق و اجرای بخشی از مصوبات ستاد تسهیل برشمرد و بیان نمود: یکی از اهداف و برنامههای سازمان بازرسی کل کشور و بازرسی استانها نظارت بر اجرایی شدن مصوبات این ستاد می باشد که با نظارت دقیق و شفاف بر آن می توان گامی اساسی در تحقق حمایت از تولید و رفع موانع آن داشته باشیم. همچنین و در این راستا بازدیدهای مستمری توسط کارشناسان این بازرسی کل از واحدهای تولیدی صورت می گیرد تا با استفاده از با ظرفیتهای نظارتی و قانونی خود پیگیر رفع مشکلات واحدهای تولیدی باشیم.
وی با بیان اینکه تأمین امنیت و تشویق سرمایهگذاران در گرو توجه ویژه و اقدامات مؤثر دستگاههای اجرایی متولی خواهد بود، خاطر نشان کرد: جهتگیری مأموریت از ابتدای سال جاری به طور ویژهتر، نظارت بر عملکرد دستگاههای متولی بخشهای تولید و سرمایهگذاری است، لذا دستگاههای ذیربط باید وظیفه قانونی خود را در راستای حمایت از تولید و سرمایهگذاری به طور کامل و دقیق انجام دهند.
همچنین در این دیدار آقای علمدار ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز به صورت مختصر گزارشی از فعالیت های این سازمان در سالجاری در حمایت از واحدهای تولیدی را ارائه نمود.
ارسال نظر