English

ساکنین مجتمع‌های مسکونی برای تجهیزات ایمنی مطالبه‌گر باشند

معاون پیشگیری و آموزش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم بر لزوم مطالبه ساکنین مجتمع‌های مسکونی از مدیران مجتمع برای تجهیزات ایمنی تاکید کرد.

ساکنین مجتمع‌های مسکونی برای تجهیزات ایمنی مطالبه‌گر باشند

به گزارش خبرگزاری موج قم، علی زندیه با اشاره به اهمیت رعایت و افزایش نکات ایمنی در ساختمان‌های شهری اظهار داشت: با توجه به افزایش بلندمرتبه‌سازی‌ها و رشد چشمگیر واحدهای مسکونی به‌صورت مجتمعی، لازم بوده تا این ساختمان‌ها از نظر نکات ایمنی و خود ایمنی ساختمان برخوردار باشند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین و اصلی‌ترین ناظران، مدیران ساختمان بوده و باید تجهیزات لازم را در ساختمان نصب کنند، تصریح کرد: در این خصوص اگر حادثه‌ای رخ دهد، بخشی از مسئولیت به دلیل عدم وجود تجهیزات مناسب بر عهده مدیران ساختمان است.

معاون پیشگیری و آموزش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم خاطرنشان کرد: با توجه به پرداخت حق شارژ و نگهداری ساختمان، ساکنین مجتمع‌های مسکونی باید از مدیران، تجهیزات ایمنی را مطالبه کنند تا این تجهیزات در اختیارشان قرار بگیرد.

وی ایمنی پارکینگ‌ها را موردتوجه قرار داد و افزود: به‌عنوان نمونه پارکینگ طبقاتی اطراف حرم، در چهار طبقه منفی طراحی‌شده و ۴ هزار آبپاش داخل آن نصب است که با توجه به عدم امکان ورود خودروهای سنگین و نیمه سنگین آتش‌نشانی به داخل پارکینگ به دلیل ارتفاع، وجود این آبپاش‌ها در اطفای حریق بسیار مناسب و حیاتی است.

زندیه ادامه داد: در ساختمان‌های بلند و مجتمع‌ها نیز این آبپاش‌ها و اعلام حریق‌ها نقش زیادی در جلوگیری از گسترش آتش داشته‌اند.

به گفته معاون پیشگیری و آموزش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم، این سازمان در قم به‌صورت سالیانه ساختمان‌ها را هرچند جز وظایفشان نبوده مورد بازدید قرار می‌دهند.

وی سکونت در ساختمان‌های فاقد پایان کار و بدون استاندارد را یکی از چالش‌های مهم در بروز حوادث به‌خصوص آتش‌سوزی دانست و گفت: باید شهروندان، ساختمان‌هایی را برای سکونت انتخاب کنند که پایان کار داشته باشد.

زندیه خاطرنشان کرد: خسارات جانی و مالی در ساختمان‌های فاقد ایمنی به‌مراتب جبران‌ناپذیر است که در این خصوص، آتش‌نشانی طبق رسالت خود دستورالعمل‌های لازم را در مورد تجهیزات و تست آن ارائه می‌دهد.

وی آموزش شهروندان را موردتوجه قرار داد و عنوان کرد:  برای آموزش شهروندان به همراهی لازم در مجتمع‌های مسکونی نیاز داریم؛ شهروندان باید هر ماه تجهیزات به‌خصوص اعلام حریق را بررسی کنند و به تاریخ کپسول‌ها جهت شارژ نیز دقت لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و آموزش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم یادآور شد: در رابطه با شیرهای هیدرانت نیز طبق استاندارد در خیابان‌ها و معابر براساس جمعیت و تراکم ساختمان‌ها نصب می‌شود که اطراف حرم در فاصله ۸۰ تا ۱۰۰ متری قرار دارند و در خیابان‌هایی که مسکونی است به دلیل کفایت ذخایر آب در خودروهای آتش‌نشانی، تعداد کمتری نصب است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه