مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان
مدیریت یک هزار و ۲۵۰ هکتار از مراتع شهرستان کبودرآهنگ به بهره برداران محول شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: در راستای سیاستهای ابلاغی سال ۱۴۰۰ سازمان جنگل ها، مراتع وابخیزداری کشور، چهار طرح مرتعداری روستاهای «کندبلاغی»، «کسلانقیه»، «چاله کند» و «بشیک تپه» به مجریان وبهره بردارن این مناطق احاله مدیریت شد.
به گزارش خبرگزاری موج همدان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان همدان اسفندیار خزائی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: در راستای سیاستهای ابلاغی سال ۱۴۰۰ سازمان جنگل ها، مراتع وابخیزداری کشور، چهار طرح مرتعداری روستاهای «کندبلاغی»، «کسلانقیه»، «چاله کند» و «بشیک تپه» به مساحت یک هزار و ۲۵۰ هکتار به مجریان وبهره بردارن این مناطق احاله مدیریت شد.
اسفندیار خزایی افزود: یکی از اولویتهای سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور مدیریت و حفاظت از مراتع است زیرا تا زمانی که مشارکت جوامع محلی نباشد مدیریت مراتع دچار مشکل می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اجرای طرحهای مرتعداری را در حفظ و احیای مراتع، افزایش تولید معیشت بهرهبرداران موثر دانست و ادامه داد: بهره برداران از مراتع میتوانند در قالب فعالیتهای مشارکتی و اقتصادی نسبت به پرورش طیور و آبزیان، تولید نهال، بومگردی و گردشگری و زنبورداری دام اقدام کرده تا علاوه بر سر و سامان دادن به معیشت خود به حفظ مراتع و تقویت پوشش گیاهی کمک کنند.
خزایی گفت: مجریان طرح های مرتعداری علاوه بر معافیت ۳٠ ساله از هرگونه پرداخت عوارض سالیانه تمدید پروانه چرا، در صورت هرگونه احیا، توسعه و بهره برداری در سطح مراتع، در اولویت بهره برداری از مراتع قرار می گیرند.
نزدیک به نیمی از مجموع مساحت استان همدان را عرصههای منابع ملی شامل جنگلها، مراتع، اراضی جنگلی و ذخیره گاه جنگلی تشکیل میدهند.
ارسال نظر