English

صدیف بیک زاده:

۱۲هزار واحد تولیدی در کشور راکد و نیمه فعال است

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: ۱۲ هزار واحد تولیدی و صنعتی در کشور راکد و نیمه فعال هستند که تلاش بر احیا و بازگرداندن آنها به چرخه تولید است.

12هزار واحد تولیدی در کشور راکد و نیمه فعال است

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، صدیف بیک زاده ، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در کشور به ریاست وزیر صمت و در استان ها نیز با مدیریت استانداران برگزار می شود تا تصمیمات عملیاتی در حل مشکلات سرمایه گذاران و تولیدکنندگان گرفته شود.

وی تصمیمات ستاد تسهیل را لازم الاجرا اعلام کرد و افزود: اگر این تصمیمات خلاف قوانین مصرح نباشد در صورت مغایرت با بخشنامه ها و آئین نامه ها نیز قابلیت اجرا داشته و لازم الاجرا خواهد بود.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور می گوید: این امر نشان از قوت و قدرت مصوبات ستاد تسهیل است که در سطح کشور و استان ها سعی بر این است تا تک تک این مصوبات به صورت کامل اجرایی شده و شکل عملیاتی به خود بگیرد.

بیک زاده گفت: در گام بعدی اگر این مصوبات خارج از اختیارات استان ها باشد از طریق پیگیری های ملی مصوبات قالب عملیاتی به خود می گیرد تا با همکاری وزارتخانه ها و بانک های عامل زمینه اجرای این مصوبات را شاهد باشیم.

وی بیان کرد: از طریق ستاد تسهیل کشور برای مصوبات استان ها که نیاز به اخذ مجوز کشوری دارد دستور لازم صادر شده و امکان اجرای آنها فراهم می آید.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: این ستاد در گام نخست احیای واحدهای راکد و نیمه فعال را در اولویت قرار داده که در همین استان اردبیل ۲۴۲ واحد راکد و نیمه فعال وجود دارد که ۱۳۲ واحد در شهرک های صنعتی و ۱۱۰ واحد نیز خارج از شهرک های صنعتی نیازمند حمایت و همراهی هستند.

بیک زاده عمده مشکلات این واحدها را کمبود نقدینگی، نیازمندی به تسهیلات بانکی، فرسودگی ماشین آلات، مشکلات در تامین مواد اولیه و دغدغه های حقوقی اعلام کرد.

وی افزود: سیاست وزارت صمت در احیای این واحدها کمک همه جانبه به سرمایه گذاران این طرح هاست که در سطح کشور نیز ۱۲ هزار واحد راکد و نیمه فعال هستند که سعی بر بازگرداندن این طرح ها به چرخه تولید است.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور می گوید: در فاز بعدی واحدهایی که زیر ۷۰ درصد تولید دارند مورد حمایت جدی قرار می گیرد تا از حالت نیمه فعال به شرایط تولید کامل دست یابند.

بیک زاده گفت: برای حل مشکلات این واحدها کلینیک های عارضه یابی در سطح کشور راه اندازی شده تا مشکلات این واحدها را در عرضه محصول و فروش مورد توجه قرار داده و حل آنها را در اولویت قرار دهیم.

وی می گوید: در گام سوم طرح هایی که پیشرفت ۷۰ تا ۸۰ درصد دارند در اولویت تکمیل قرار گرفته اند که ما در ستاد تسهیل کمک های لازم را به این واحدها انجام می دهیم تا با دریافت منابع سرمایه در گردش و ثابت بتوانند در مسیر تولید قرار گیرند.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: در فاز نهایی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تغییر ساختار در حوزه صنعت سعی دارد تا در استان های مختلف واحدهای صنعتی متعدد را مورد حمایت قرار دهد تا رویکرد توسعه پایدار صنعتی مورد توجه باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه