عزت اله عبدخانی:
طرح تشدید بازرسی بازار کالا و خدمات ویژه نوروز ۱۴۰۱ در استان ایلام در حال اجراست
معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت ایلام در جلسه ای با حضور رؤسای اتحادیه ها گفت: طرح تشدید بازرسی و نظارت و پایش بازار انواع کالا و خدمات ویژه نوروز ۱۴۰۱، با هدف رصد انواع کالا و کنترل بازار از تاریخ ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ آغاز شده و تا ۲۰ فروردین سال ۱۴۰۱ در سطح استان ایلام ادامه خواهد داشت.
![طرح تشدید بازرسی بازار کالا و خدمات ویژه نوروز ۱۴۰۱ در استان ایلام در حال اجراست](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/hVPr0xmezy5N/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh3yzdiFenbUc/%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86+%D8%B5%D9%85%D8%AA.jpg)
بهگزارش خبر گزاری موج ایلام، عزت اله عبدخانی اظهار داشت: این طرح با توجه به افزایش تقاضای عمومی شهروندان، در روزهای پایانی سال و لزوم کنترل و نظارت بر وضعیت بازار کالا و خدمات در مراحل تأمین، توزیع، ارائه خدمات و قیمت در ایلام اجرا می شود.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت ایلام افزود: در بخش کالایی بر نحوه عرضه و قیمت انواع کالاهای اساسی توسط بازرسان به صورت دو شیفت (صبح و عصر) و همچنین در ایام تعطیل نظارت بیشتری خواهد شد.
وی افزود: بازرسان اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی با همراهی کارشناسان اتحادیه های صنفی ذیربط و تعزیرات حکومتی، در قالب گشت های مشترک بر واحدهای صنفی نظارت بیشتری خواهند داشت.
ارسال نظر