رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا با تکمیل واکسیناسیون محقق میشود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر پیگیری تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی، گفت: با توجه به تحقیقات انجام شده، واکسیناسیون باعث جلوگیری از ابتلا، کاهش شدت بیماری و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ میشود.
به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، بهمن نقی پور در شصتودومین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا با تبریک عید مبعث و تقدیر از زحمات و تلاشهای فعالان نظام سلامت در مقابله با پیک ششم سویه امیکرون، اظهار داشت: علیرغم تعدد مراجعات بیماران سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی و افزایش بستریها، ارزش واکسیناسیون در این پیک بیش از پیش در کاهش شدت بیماری و فوتیها آشکار شد؛ به گونهای که این پیک در حال کنترل و مدیریت است.
وی با اشاره به اهمیت تزریق واکسن دز سوم گفت: بهمناسبت فرا رسیدن عید نوروز و پیشبینی افزایش رفتوآمدهای خانوادگی و سفرهای نوروزی به آذربایجان شرقی، همکاران معاونت بهداشت، درمان و مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با هماهنگی و همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با تولید محتواهای آموزشی در قالبهای مختلف عواقب و عوارض ناگوار کووید ۱۹ را به صورت گسترده و با زبان مردمی اطلاع رسانی کرده و از تزریق نوبتهای واکسیناسیون هموطنان اطمینان حاصل کنند.
وی یادآور شد: امیدواریم شهروندان نسبت به رنگبندی شهرها بیتفاوت نبوده و در صورت تغییر رنگ شهرها ساده انگاری انجام نگیرد و همچنان رعایت پروتکلهای بهداشتی در اولویت باشد.
نقیپور رعایت پروتکلهای بهداشتی را ضروری دانست و گفت: خوشبختانه با توجه به آمارهای ارائه شده، رعایت پروتکلهای بهداشتی نسبت به هفتههای گذشته افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص تحقیق و بررسی عوارض و عواقب روانی کووید ۱۹ در چند سال اخیر گفت: در راستای توجه به موضوعات سلامت روان ضروری است کمیته علمی کووید ۱۹ با همکاری معاونت درمان، معاونت بهداشت و معاونت تحقیقات و فن آوری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز تشکیل و مسائل مرتبط مورد بررسی و مطالعه قرار گردد و از نتایج آنها، واحدهای اجرایی استفاده کنند.
نقی پور ادامه داد: طبق آمارهای اعلامی بیشترین تعداد فوتیها، بستری و واکسن نزدهها از گروههای سنی ۶۰ تا ۷۹ سالهها است و این امر نشان میدهد که گروههای سنی فوق باید هر چه سریعتر برای تزریق نوبت سوم واکسن اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه این جلسه ضمن جمع بندی موارد ارائه شده از سوی حاضرین اظهار کرد: انتظار میرود درخصوص اطلاع رسانی آموزشی، بهداشتی، درمانی و اهمیت واکسیناسیون ارتباط تنگاتنگی مابین صدا وسیمای استان و مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برقرار شود.
بر اساس اطلاعات ارائه شده در این جلسه، در حال حاضر از ۲۱ شهرستان استان ۱۰ شهرستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و شش شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
گفتنی است در حال حاضر ۷۶۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان بستری هستند که ۲۳۰ نفر از آنها تحت مراقبتهای ویژه و ۸۲ نفر از این تعداد نیز تحت دستگاه ونتیلاتور قرار دارند و متاسفانه ۱۰ نفر از بیماران کرونایی نیز فوت کردهاند.
ارسال نظر