هاشم علایی خبر داد:
آزمون دوره ای بیش از ۳۰۰ دستگاه باسکول جاده ای در اردبیل
مدیرکل استاندارد استان اردبیل از بازرسی و آزمون دوره ای ۳۲۳ باسکول وسایل نقلیه چرخ دار جاده ای استان در سال۱۴۰۰ خبر داد.
![آزمون دوره ای بیش از 300 دستگاه باسکول جاده ای در اردبیل](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/3UMFwgXDWxOD/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh55KSvJuh77-/%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%84+%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D8%A7%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، هاشم علایی، مدیر کل استاندارد استان اردبیل با اشاره به اینکه طبق ضوابط قانونی همه وسایل سنجش مورد استفاده در داد و ستد عمومی در مرحله تولید و کارکرد در مراکز توزین تحت نظارت کامل سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارند، گفت: کلیه وسایل توزین باید در فواصل زمانی معین به صورت دورهای توسط شرکت های تائید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران مورد بازرسی و آزمون قرار گیرند.
وی افزود: در راستای اجرای تکالیف ذاتی و قانونی این اداره کل، توسط آزمایشگاه همکار تأیید صلاحیت شده مجری آزمون دورهای، تعداد ۳۲۳ باسکول وسایل نقلیه چرخدار جادهای بر اساس استاندارد ملی ۱۰ هزار و ۲۷۴ در طول سال۱۴۰۰ مورد آزمون قرار گرفته است که از این تعداد ۳۰۸ باسکول قبول و ۹ باسکول نیز مردود و ۶ باسکول همکاری لازم را با آزمایشگاه مجری نداشته که تذکرات لازم برای استاندارد سازی به مالکان باسکول ها داده شد و در صورت عدم تمکین برخورد قانونی صورت می گیرد.
مدیر کل استاندارد استان اردبیل بیان کرد: در حوزه آزمون باسکول های چرخ دار جاده ای شاهد تحقق ۱۱۷ درصدی برنامه عملیاتی پیش بینی شده، بوده ایم که تمام باسکول ها باید دارای گواهی آزمون صحت عملکرد و تاییدیه استاندارد باشند.
علایی با اشاره به نصب ۳۶۰ باسکول در سطح استان و فعالیت مستمر ۳۲۳ باسکول گفت: ۸۰ درصد باسکول های نصب شده در بخش خصوصی و ۲۰ درصد در بخش دولتی فعالیت دارند.
وی گفت: با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت و خرید گندم از کشاورزان، در راستای اجرای قانون و ضوابط اجرایی سازمان ملی استاندارد در زمینه اندازه شناسی، باسکول های وسایل چرخدار جاده ای ثابت همکف، موجود در مراکز خرید گندم شامل سیلوهای گندم، کارخانجات آرد سازی و تعاونی های روستایی و سایر واحدهای تولیدی و خدماتی در شهرستان های این استان از نظر صحت عملکرد مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیر کل استاندارد استان اردبیل می گوید: آزمون صحت عملکرد باسکول های استان منحصر به ایام برداشت گندم نبوده و این طرح به طور ادواری در طول سال در تمام شهرستان های استان انجام می پذیرد.
ارسال نظر