English

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان:

ارزش آفرینی، پیش زمینه نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری استان اصفهان است

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: اجرای پروژه‌های محرک توسعه و ارزش آفرین موجب می‌شوند تا انگیزه لازم ایجاد و سرمایه‌ها به سمت این بافت‌ها سوق پیدا کند.

ارزش آفرینی، پیش زمینه نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری استان اصفهان است

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، امیر زاغیان در خصوص مجموعه اقدامات بعمل آمده در حوزه بازآفرینی شهری در سطح استان اظهار کرد: با توجه به وضعیت بافت‌های ناکارآمد شهری که شامل پنج نوع است نمی‌توان انتظار نوسازی آن‌ها در مدت زمان کوتاه و حتی در یکسال را داشت لذا نوسازی این بافت‌ها در کنار هم و بصورت تدریجی انجام می‌پذیرد. 

وی افزود: در این رابطه اصلی‌ترین موضوع که موجب نوسازی می‌شود ارزش آفرینی در بافت‌های فرسوده است که می‌بایست توسط متولیان امر صورت پذیرد بعبارتی شهرداری و دولت به نوبه خود امکاناتی را در بافت‌های ناکارآمد ایجاد می‌کنند و براساس نیاز محدوده‌های بافت فرسوده پروژه‌های محرک توسعه و ارزش آفرین را شناسایی، پیش بینی و اجرایی می‌کنند و موجب می‌شوند تا انگیزه لازم ایجاد و سرمایه‌ها به سمت این بافت‌ها سوق پیدا کند. 

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اینکه پروژه‌های محرک توسعه معمولا به طب سوزنی تعبیر می‌شوند ، گفت: این پروژه‌ها همچون طب سوزنی عمل کرده و می‌توانند با کمترین دخل و تصرف باعث ارزش آفرینی در بافت‌های فرسوده شوند و از این طریق همسایگان و همجواران آن هم شروع به نوسازی بافت‌ها می‌کنند. 

وی ادامه داد: به این معنا که با ایجاد خدماتی همچون، استخر، مراکز فرهنگی، احیای خانه‌های مخروبه که از نقاط منفی بافت‌ها محسوب می‌شوند، فعال کردن بازارچه‌ها، مدارس، ورزشگاه‌ها، فضاهای بازی و ...موجبات افزایش امنیت، رونق و نشاط در این قبیل مناطق فراهم می‌شود. 

 زاغیان در خصوص تخفیف عوارض صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده اذعان داشت: مطابق با قانون، شهرداری‌ها مکلف هستند که حداقل ۵۰ درصد از عوارض صدور پروانه ساختمانی برای کاربری مسکونی در این مناطق را تخفیف بدهند و براین اساس عدد تخفیف داده شده بعنوان دیون دولت به شهرداری بوده و به نوبت پرداخت می‌شود. که تا کنون نیز بیش از ۵۰ میلیارد تومان در این رابطه برای سطح استان به شهرداری پرداخت شده است. 

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان اضافه کرد: مطابق با تفاهم نامه‌ای که با شهرداری داریم، مقرر شده است تا شهرداری این مبلغ که از سوی دولت دریافت می‌کند (تخفیف عوارض صدور پروانه ساختمانی) معادل آن را نیز از اعتبارات سالیانه خود برداشت کند و جمعاً هر دو این مبالغ را برای همان محلات و در پیرامون آن منازل هزینه کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه