جذب و پذیرش هستههای فناور و استارتآپها از اهداف رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی است
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یزد بیان کرد: جذب و پذیرش هستههای فناور و استارتآپهای شرکت کننده در رویداد در سراهای نوآوری و مراکز رشد و انجام حمایتهای لازم از آنها و توانمندسازی دانشجویان و اساتید برای راه اندازی کسب و کارهای موفق و رفع نیاز صنعت و جامعه از اهداف عالیه رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی میباشد.
به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمدرضا جنابزاده رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ، اظهار کرد: باتوجه به تولد دانشگاه آزاد اسلامی در دوران انقلاب و با مشاهده وضعیت و شرایط فعلی دانشگاه میتوان این پیشرفت و تعالی را مشاهده کرد؛ لیکن دانشگاه آزاد اسلامی در طول دوران خود مورد بیمهریها و بیتوجهیهای فراوانی قرارگرفته که اگر به این دانشگاه نیز بهعنوان یکی از ثمرات پربرکت انقلاب نگاه میشد، جایگاه و شرایطی بسیار فراتر و بهتر از وضعیت فعلی خود داشت.
وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با معرفی ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در دانشگاه، حمایت از ایدهها و استارتآپهای شناسایی شده در رویدادهای برگزار شده و توسعه سراهای نوآوری و مراکز رشد از یک طرف و پیگیری کسب مجوزهای حمایتی مشابه پارکهای علم و فناوری از طرف دیگر، میتواند تا حد قابل قبولی به اهداف خود در رویداد دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب دست یابد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد یزد بیان کرد: رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری ۱۹ استارتآپ و ایده آرا در استان یزد پذیرای بیش از ۵۰۰ ایده و استارتآپ بوده و بیش از ۷۰ تن از اساتید و متخصصین امر در این رویدادها وظیفه اجرا، مشاوره و راهنمایی و داوری را بر عهده داشتهاند.
وی تصریح کرد: جذب و پذیرش هستههای فناور و استارتآپهای شرکت کننده در رویداد در سراهای نوآوری و مراکز رشد و انجام حمایتهای لازم از آنها و توانمندسازی دانشجویان و اساتید برای راه اندازی کسب و کارهای موفق و رفع نیاز صنعت و جامعه از اهداف عالیه این رویداد میباشد.
جنابزاده در پایان خاطر نشان کرد: همانطور که قبلا عرض شد بیش از ۵۰۰ ایده و استارتآپ در رویدادهای ۱۹ گانه استان یزد شرکت نمودهاند و سراهای نوآوری و مراکز رشد دانشگاه به تمام آنها بهعنوان یک فرصت شغلی نگاه کرده و آمادگی لازم برای مشاوره و راهنمایی و توانمدسازی آنها جهت تبدیل شدن به یک کسب و کار موفق را دارند. البته ممارست و پیگیری و اعتقاد ایده پردازان به ایده خود عامل اصلی در شروع کار آنها میباشد.
ارسال نظر