شهردار کاشان تاکید کرد:
برگزاری جشنواره قصه های شهر گل و گلاب در مقیاس ملی
شهردار کاشان برگزاری جشنواره قصههای شهر گل و گلاب در مقیاس ملی را با توجه به ظرفیتها و استعدادهای خطه دارالمومنین یک ضرورت خواند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، حسن بخشنده امنیه در حاشیه برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره قصه های شهر گل و گلاب بیان کرد: با توجه به استقبال از نخستین دوره و همچنین با عنایت به ظرفیتها و قابلیتهای این حوزه، برگزاری این رویداد در گستره ملی میتواند علاوه بر آشنایی کودکان و نوجوانان نسل امروز با ریشههای هویتی و تمدنی کاشان، زمینهساز شکوفایی بیش از پیش استعدادهای این خطه کهن باشد.
وی، در مورد مزیت اجرای جشنواره قصههای گل و گلاب به صورت ملی خاطرنشان کرد: معرفی جایگاه دارالمومنین با زبان جذاب و قابل درک برای عموم به ویژه کودکان و نوجوانان، تصویری آشنا و فاخر از این دیار را برای فرزندان ایران اسلامی آفریده و خانوادهها را نیز با مفهوم کاشان و کاشانی پیوند میدهد.
شهردار کاشان از دبیر جشنواره و همچنان مسئولان سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری خواست مقدمات و الزامات مورد نیاز برای پیشنهاد این موضوع به متولیان امر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مهیا سازند و بر حمایت همه جانبه خود برای عملیاتی شدن این تصمیم تأکید کرد.
برگزیدگان جشنواره قصههای شهر گل و گلاب کاشان معرفی شدند
نخستین جشنواره قصهگویی"قصههای شهر گل و گلاب" فرهنگسرای علامه فیض کاشانی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان با حضور شهردار، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر، رئیس سازمان فرهنگی، مدیران و مسئولین شهر و حضور مهمان ویژه عمو قناد در کاشان برگزار شد.
اختتامیه این جشنواره در حالی برگزار شد که کودکان با مجید قناد چهره شناخته شده عرصه اجرا و قصهگویی، تهیهکننده و مجری برنامههای کودک و نوجوان تلویزیون به عنوان یکی از مهمان ویژه جشنواره همراه شدند که به اجرای نمایش، مسابقه و برنامههای شاد و سرگرم کننده پرداخت.
در ادامه این جشنواره محمدحسین واحدیان رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان پیرامون برگزاری جشنواره قصه گویی و تاثیر قصه بر تربیت کودکان سخن گفت و قصهگویی سهی مهتری، نازنین زهرا قهرودی و اکبر ثابتی نفرات اول تا سوم بخش قصهگویی کودک و نوجوان و بخش بزرگسال جشنواره از جمله برنامههای اختتامیه جشنواره بود که قصههای خود را برای حضار روایت کردند.
برنامه پایانی جشنواره، رونمایی از کتاب جشنواره و اهدای جوایز به برگزیدگان بود.
جشنواره قصهگویی قصههای شهر گل و گلاب فرهنگسرای علامه فیضکاشانی در حالی به ایستگاه پایانی رسید که سیصد و ۵۰ اثر از سوی علاقهمندان به این ابزار تربیتی در بخشهای قصهگویی، داستان نویسی و بخش قصههای صوتی با موضوع هویت کاشان (اماکن و شخصیتهای مهم و تاریخی)، اخلاق و فرهنگ شهروندی(پسماند، بازیافت، ایمنی و آتش نشانی، حمل و نقل و ترافیک، سد معبر، پارکها و فضای سبز)، قرآن و نهج البلاغه به دبیرخانه جشنواره در فرهنگسرای علامه فیض کاشانی ارسال شده بود.
هیئت داوران این رقابت متشکل از زهره پریرخ، وحید خسروی، صادق کیانیمقدم و الهام دارابی برگزیدگان بخشهای قصهگویی، داستان نویسی و بخش قصههای صوتی ودر بخش قصه گویی(صحنهای) بطور شایسته تقدیر شد.
گفتنی است؛ نخستین جشنواره قصهگویی"قصههای شهر گل و گلاب" به اهتمام فرهنگسرای علامه فیض کاشانی از بهمن سال گذشته آغاز و در خرداد ماه سال ۱۴۰۱ با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.
ارسال نظر