معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران:
محرومیت زدایی و تکمیل پروژه های نیمه تمام اولویت اصلی ماست
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام استان نگاه نخست ماست / با استفاده از روش های دانش بنیان بدنبال حل مسائل مرتبط با ساماندهی زباله هستیم.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، رضا علیخانی، در دیدار با آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه روزانه ۴ هزار تن زباله در حالت عادی در استان تولید می شود که در ایام تعطیل این میزان به ۶ هزار تن می رسد و در ایام تابستان، به ۱۲ هزار تن هم میرسد، اظهار داشت: حسب سفر پر برکت آیت الله رئیسی، کارخانه زباله سوز نوشهر تا ۲ ماه آینده و زباله سوز ساری تا پایان سال با ۵۰۰ تن ظرفیت روزانه افتتاح می شود.
وی با بیان این که ۲۷ نقطه اصلی دپوی زباله در استان داریم که متأسفانه شیرابه های ناشی از آن بسمت رودخانه ها سرازیر شدند، ادامه داد: مسائل مرتبط با زباله در استان از گذشته تاکنون انباشته شده است و می بایست این مشکل مزمن را یکبار برای همیشه حل و فصل کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران افزود: متأسفانه بالادست پروژه ی مهم سد هراز که ظرفیت مناسبی برای حل مشکل تأمین آب چند شهرستان می باشد عمارت زباله احداث شده است که به همین منظور با اساتید دانشگاهی در داخل و خارج رایزنی هایی انجام دادیم تا بتوانیم با یک روش مناسب از ورود و نفوذ شیرابه زباله به سد هراز جلوگیری کنیم و حسب شعار سال مقام معظم رهبری با استفاده از روش های دانش بنیان به دنبال حل مسائل هستیم.
وی با بیان اینکه یکی از استراتژی های مهم ما محرومیت زدایی است و تاکنون از ۹۶ روستای استان بازدید کردیم و بخش قابل توجهی از مشکلات را توانستیم حل کنیم، تصریح کرد: تکمیل پروژه های نیمه تمام استان نگاه نخست ما است که در این راستا درصددیم کمربندی های نیمه تمام استان را به اتمام برسانیم و در همین راستا برای اولین بار پس از انقلاب با پیگیری های مکرر قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا برای پایان پروژه های نیمه تمام استان ورود خواهد کرد.
علیخانی یادآور شد: حل مشکلات پیش رو ضمن مدیریت و تلاش جهادی در گرو تأمین اعتبارات است و در صورت تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهور به استان شاهد اتفاقات مهمی در حوزه عمرانی در استان می باشیم و کمبود زمین از جمله چالش های پیش رو در طرح نهضت ملی مسکن است که با چنگ و دندان در حال تأمین زمین هستیم.
وی تأکید کرد: فقدان صنایع مادر یکی از مسائل و مشکلات در حوزه شهرداری ها است چرا که صنایع مادر قوی تر باشد درآمد بیشتری عاید دهیاران و شهرداران استان میگردد و نگاه ما این است صنایع مادر باید در استان احداث شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران بیان داشت: ۷۵ درصد از آب های استان سطحی و ۲۵ درصد زیر زمینی است که ۸۸ درصد از آب های سطحی هدر می رود و ۱۲ درصد ازطریق آب بندان ها و سر دهانه ها هدایت می شوند و به دلیل اینکه این میزان باقی مانده درز دارند و علمی نیستند تنها از ۶ درصد آب های سطحی بهره برداری می شود.
وی با اشاره اینکه هزار چاه کشاورزی و ۷۰۰ چاه آب شرب در استان مازندران داریم اگر نتوانیم در یک برنامه راهبردی مشکل آب های سطحی را حل و فصل کنیم چاه های آب فروکش می کنند و جلگه های ما تبدیل به بیابان می شوند و خشکسالی ایجاد می گردد، گفت: در ۵ ماه اخیر آب و راه روستایی اولویت اصلی ما بوده است و به دنبال این هستیم طرح ها و جاذبه های گردشگری در چند نقطه از سواحل استان احداث کنیم.
ارسال نظر