استاندار تهران:
مردم ما علیرغم مشکلات در صحنه حضور دارند/ دستاوردهای سفر رئیس جمهور به همدان
استاندار همدان با اشاره به ثبت ۷۱ هزار درخواست مردمی از رئیس جمهور در سفر به این شهر اظهار کرد: حماسه مردم همدان در استقبال از رئیس جمهور معنا و مفهوم خاص داشت یعنی مردم ما علیرغم مشکلات در صحنه حضور دارند و پیوند آنها با آرمانهای انقلاب، ناگسستنی است.
به گزارش خبرگزاری موج همدان، علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان ۱۱ مردادماه در نشست خبری پیرامون دستاوردهای سفر رئیس جمهور به همدان در ۶ مردادماه، با اشاره به ثبت ۷۱ هزار درخواست مردمی از رئیس جمهور در این سفر، اظهار کرد: حماسه مردم همدان در استقبال از رئیس جمهور معنا و مفهوم خاص داشت یعنی مردم ما علیرغم مشکلات در صحنه حضور دارند و پیوند آنها با آرمانهای انقلاب، ناگسستنی است.
وی افزود:آنچه در این سفر برای رئیس جمهور بسیار اهمیت داشت، حماسه مردم همدان در استقبال از رئیس جمهور بود. این حضور معنا و مفهوم خاص داشت یعنی مردم ما علیرغم مشکلات در صحنه حضور دارند و پیوند آنها با آرمانهای انقلاب، ناگسستنی است.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: رئیس جمهور از این سفر خرسند بود و دیدار حماسی با مردم یکی از دستاوردهای بسیار بزرگ ما در سفر بود.
وی در رابطه با دستاوردهای این سفر، توضیح داد: حضور رئیس جمهور در همدان و کبودراهنگ و حضور وزرا در شهرستانها، جلوه و نمایشی از نزدیکی و ارتباط بدون واسطه مردم و وزرا بود.
استاندار همدان ادامه داد: رئیس جمهور و وزرا از نزدیک با مشکلات استان آشنا شدند، تمامی حوزههای تقسیمات سیاسی کشور مورد توجه هیئت دولت است.
قاسمی فرزاد با اشاره به حضور رئیس جمهور در پایگاه نوژه، مطرح کرد: رئیس جمهور از زحمات این مجموعه تقدیر و تشکر کردند. این پایگاه در حفظ و حراست آسمان کشور بسیار مهم است. یک پیام شفاف و روشن را به جهان مخابره کردند و گفتند که هر بدخواه و بداندیشی به کشور نگاه بدی داشته باشد قطعا پشیمان خواهد شد و از هر نقطهای که کشور مورد حمله قرار بگیرد، در همان نقطه مورد حمله قرار خواهد گرفت.
وی با توجه به دیدار رئیس جمهور با مردم کبودراهنگ، گفت: رئیس جمهور یک بازدید سرزده از روستای کردآباد داشتند.
استاندار همدان با تشکر از حضور مردم در استقبال از رئیس جمهور، بیان کرد: من صمیمانه از این بزرگمنشی و بصیرت مردم، تقدیر و تشکر دارم.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: در بحث تامین امنیت استان با هوشیاری همه بخشها، امنیت پایداری در استان برقرار است و در این سفر، کوچکترین حاشیهای نداشتیم.
وی با تقدیر از فعالیت خبرنگاران در این سفر، مطرح کرد: خبرنگاران، آیینه شفاف و روشنی از این سفر را برای جهان مخابره کردند.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: ارتباط بین مردم و هیئت دولت، اهمیت زیادی دارد. اداره کل بازرسی استانداری با تلاش شبانهروزی اقدامات لازم را انجام داد. سالهای قبل ارتباطگیری سخت بود اما در این دوره به همت نهاد ریاست جمهوری در هر سفر یک مجموعه شکل میگیرد تا درخواست مردمی را منعکس کند. از دو ماه قبل مرکز ارتباطات مردمی سفر در دو سالن ورزشی شکل گرفت. ۸۰۰ کاربر ثبتنام شدند و از ۷:۳۰ تا ۲۱:۳۰ یک روز قبل از سفر رئیس جمهور حضور داشتند و با شیفت بندی ۲۰۰ کاربر پاسخگو بودند.
وی ادامه داد: در مرکز ارتباطات مردمی، پالایش و تلخیص توسط ۴۰۰ نفر از کاربران سامد تا روز یکشنبه، نامهها را ثبت کردند.
استاندار همدان با اشاره به ثبت ۷۱ هزار درخواست مردمی از رئیس جمهور در این سفر، اظهار کرد: بیش از ۴۰ هزار تماس با سامد برقرار شد که بیش از ۳۷ هزار مورد ثبت شده است همچنین بیش از ۲۵ هزار نامه و درخواست ثبت شده است. درخواستهایی نیز توسط دستگاههای اجرایی ثبت و به دستگاههای مربوطه ارجاع شده است.
قاسمی فرزاد در رابطه با دستاوردهای عمرانی و اقتصادی سفر، توضیح داد: از شش ماه قبل، بررسی کردیم و پروژههای نیمهتمام را شناسایی و از فرمانداران درخواست کردیم که یک کاربرگ گزارشی از پروژه برای ما ارسال کنند.
وی ادامه داد: پروژههایی با پیشرفت بالای ۵۰ درصد شناسایی شدند. پس از آن نمایندگان حوزه اجرایی رئیس جمهور این پروژهها را بررسی کردند. بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومن از این اعتبارات را واجد شرایط دانستند. در جلسه کارشناسی با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور پروژههای خود را ارائه دادیم و حسب ضرورت بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان برای پروژههای عمرانی استان همدان تعریف شد.
استاندار همدان با اشاره به پیگیریهای انجام شده در این حوزه، خاطرنشان کرد: در نهایت، بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد اعتبار برای ۱۷۹ طرح مورد تایید قرار گرفت.
قاسمیفرزاد ادامه داد: ۱۳ طرح برای آموزشوپرورش با اعتبار ۸۷۵ میلیارد تومانی، ۶۱ میلیارد تومان برای پایش و امنیت استان، ۱۲ طرح برای حوزه بهداشت و درمان با هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار، چهار طرح برای ادارهکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اعتبار ۱۴۳ میلیارد تومانی در نظرگرفته شد.
وی با بیان اینکه برای جهادکشاورزی ۲ هزار میلیارد تومان، اداره صمت ۳۴۸ میلیارد تومان و دادگستری ۴۷ میلیارد تومان در این سفر در نطر گرفته شده، افزود: راه و شهرسازی با سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، بیشترین اعتبار را دریافت کرده که مهم ترین پروژه این حوزه، چهارخطه کردن محور همدان به علیصدر است.
استاندار همدان در رابطه با اعتبارات حوزه وزارت علوم در این سفر، گفت: ۲۲ طرح با اعتبار ۳۴۶ میلیارد تومانی برای دانشگاههای بوعلی، صنعتی، ملایر، فنی و حرفهای، نهاوند، اسدآباد و مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۲ طرح با اعتبار ۳۰۴ میلیارد تومانی برای حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۱۲۰ میلیار تومان برای حوزه انتظامی و وزارت کشور، ۳۵۰ میلیارد تومان برای حوزه میراث فرهنگی، ۲۵۳ میلیارد تومان در حوزه نفت، دو هزار و ۲۴۶ میلیارد تومان در حوزه نیرو، ۱۸۴ میلیارد تومان در حوزه ورزشوجوانان، ۲۵ میلیارد تومان برای بنیاد شهید، ۲۳ میلیارد تومان برای معاونت زنان، ۷۰ میلیارد تومان برای حوزه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، ۲۶ میلیارد تومان برای حوزه محیطزیست، ۴۳۰ میلیارد تومان در حوزه بنیاد مسکن، ۳۰ میلیارد تومان برای کمیته امداد، ۳۰ میلیارد تومان برای بنیاد مستضعفان، ۳۰ میلیارد تومان برای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، ۲۶ میلیارد تومان برای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، ۲۵ میلیارد تومان برای سازمان زندانها، ۱۲۰ میلیارد تومان برای صداوسیمای مرکز همدان، ۱۰ میلیارد تومان برای بهزیستی، ۳۸ میلیارد تومان برای بسیج سازندگی و ۴۰ میلیارد تومان برای جمعیت هلال احمر، در نظر گرفته شده است.
استاندار همدان یادآور شد: در این سفر تسهیلاتی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ۱۹۶ طرح در حوزه فعالیتهای اقتصادی، کشاورزی، گردشگری و واحدهای تولیدی، تعیین شده است.
قاسمیفرزاد در رابطه با ایرادات طرح جامع شهری، گفت: با توجه به اینکه مدیریت شهری و شورای شهر ایراداتی به این طرح وارد کرده بودند جلسات متعددی برگزار شد و مشاور مکلف شده در این طرح، بازنگری داشته باشد.
وی با اشاره به تامین آب پایدار به همدان، اظهار کرد: انتقال آب بین حوزهای از تالوار به همدان، تامین آب پایدار است و برنامههای دیگری داریم که پس از اجرا، اعلام خواهیم کرد.
ارسال نظر