مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان اعلام کرد؛
پیگیری ثبت فشتکه بهعنوان میراث جهانی یونسکو /افتتاح موزه حصیر ایران در هفته دولت
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به فعالیت ٧٠٠ حصیرباف در روستای ملی حصیر اظهار کرد: ثبت فشتکه بهعنوان میراث جهانی یونسکو در دست پیگیری است.
![پیگیری ثبت فشتکه بهعنوان میراث جهانی یونسکو /افتتاح موزه حصیر ایران در هفته دولت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/pk1AhKOOPGDp/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwKGdt2hOA0C/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD+%D9%85%D9%88%D8%B2%D9%87+%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D8%B1.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج گیلان، ولی جهانی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با بیان اینکه حصیربافی از قدیمیترین صنایع دستی بومی و کهنترین دستبافته استان گیلان است گفت: اینموزه با عبور از موانع و مشکلات، در هفته دولت در فشتکه افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.
جهانی، با اشاره به فعالیت ٧٠٠ حصیرباف در روستای ملی حصیر اظهار کرد: ثبت فشتکه بهعنوان میراث جهانی یونسکو در دست پیگیری است.
وی افزود: این موزه با مشارکت فرمانداری خمام و دهیاری روستای فشتکه انجام شده است و قرار است، در این موزه ابزارالات مربوط به حصیربافی، سناد، تصاویر و.... به نمایش گذاشته می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان گفت: حصیر بافی به عنوان منبع درآمد برخی از کشاورزان، خانوارهای روستایی و حتی خانوارهای شهری به ویژه ساکنان اطراف تالاب ها، مردابها و نقاط نزدیک به دریا و رودخانه محسوب میشود و بهره برداری از این پروژه میتواند به توسعه زیرساختهای گردشگری استان کمک کند
ارسال نظر