English

مدیر کل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر خبر داد؛

نصب کنتور‌های هوشمند برق برای مشترکین بزرگ در سراسر کشور

مدیر کل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر بیان کرد: اولویت برای نصب کنتور‌های هوشمند برق با مشترکین بزرگ، دیماندی، صنعتی، چاه‌های کشاورزی، ادارات و مراکز تجاری بزرگ بوده که برای کل کشور به اجرا درآمده است و ۷۵۰ هزار مشترک در بخش‌های مزبور مجهز به کنتور هوشمند شدند.

نصب کنتور‌های هوشمند برق برای مشترکین بزرگ در سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، هادی مدقق مدیر کل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر عنوان کرد: امسال بیش از پنج هزار مگاوات مدیریت بار از طریق نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکین بزرگ در سراسر کشور انجام گرفت در غیر این صورت به همین میزان شاهد خاموشی برای مشترکین خانگی می‌بودیم.

مدقق در ادامه این خبر اضافه کرد: با توجه به ناترازی که در بخش تولید و مصرف برق بوجود آمده بود، نصب کنتور‌های هوشمند برای مشترکین بزرگ باعث مدیریت مصرف برق و کنترل ۱۰ درصدی بار در شبکه شد.

وی ادامه داد: اولویت برای نصب کنتور‌های هوشمند با مشترکین بزرگ، دیماندی، صنعتی، چاه‌های کشاورزی، ادارات و مراکز تجاری بزرگ بوده که برای کل کشور به اجرا درآمده است و ۷۵۰ هزار مشترک در بخش‌های مزبور مجهز به کنتور هوشمند شدند.

مدیر کل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر همچنین تصریح کرد: نصب کنتور‌های هوشمند باعث رویت پذیری شبکه مصرف و برخورداری از پروفایل بار لحظه‌ای مشترکین می‌شود.

مدقق اظهار کرد: در مراکز کنترلی که در ۳۹ شرکت توزیع نیروی برق سراسر کشور وجود دارد، میزان مصرف برق مشترکین بزرگ دارای کنتور هوشمند قابل رصد بوده و می‌توان در زمان اوج بار طی توافقی که با آن‌ها بویژه مشترکین چاه‌های کشاورزی شده است، آن‌ها را از مدار خارج کرد.

مدیر کل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر گفت: درباره اینکه باید نصب کنتور‌های هوشمند ادامه پیدا کند یا به همین قدر بسنده شود، هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده و نصب کنتور‌های هوشمند برای همه ۳۹ میلیون مشترک مورد اختلاف است، اما اجرای طرح مزبور در شهری مانند سیدآباد نشان داد که نصب کنتور‌های هوشمند برای یک سری مناطق ضروری بوده و توجیه پذیر است.

وی متذکر شد: نصب کنتور هوشمند برای یکهزار و ۸۰۰ مشترک سیدآباد حدود ۱۵ میلیارد تومان هزینه داشته است و این عدد را نمی‌توان برای هر منطقه‌ای هزینه کرد لذا باید با انجام اقدامات مهندسی و تجاری سازی کار، هزینه نصب کنتور‌های هوشمند را کاهش داد تا مناطق بیشتری زیر پوشش این طرح قرار گیرند.

مدیر کل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر یادآور شد: اینکه برای مشترکین آمپری باقیمانده با چه اولویتی و با چه ترتیبی کنتور هوشمند نصب شود بستگی به نقدینگی در اختیار وزارت نیرو دارد که منابع مالی از محل صنعت برق یا خارج از آن به این طرح اختصاص یابد یا مدل‌های جدیدی از سرمایه گذاری در این بخش در نظر گرفته شود.

مدقق خاطرنشان کرد: هم اکنون زیرساخت‌ها برای نصب کنتور‌های هوشمند فراهم شده و دانش کافی نیز در این باره وجود دارد و کل طرح به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری بومی سازی شده است لذا بازه زمانی برای اجرای کامل طرح بسته به منابع نقدی وزارت نیرو دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه