نجات مرد جوان از خودکشی در رشت
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: جوان ۳۴ ساله به علت برخی حوادث پیش آمده و ناراحتیهای روحی و روانی قصد داشت خودش را از طبقه سوم آپارتمانی به خیابان پرتاب کند که نجات داده شد.
![نجات مرد جوان از خودکشی در رشت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Ekp5dA2hb1PK/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh7WzpSwv8hLp/%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%AA+%D8%A7%D8%B2+%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%B4%DB%8C+%D8%AF%D8%B1+%D8%B1%D8%B4%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج گیلان، شهرام مومنی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت با اشاره به اینکه گزارشی مبنی بر قصد خودکشی جوانی، به سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد گفت: ۱۱ آتش نشان و افسر ارشد با ۳ دستگاه خودروی نجات و نردبان هیدرولیک به محل حادثه اعزام شدند.
مومنی با بیان اینکه جوان ۳۴ ساله به علت برخی حوادث پیش آمده و ناراحتیهای روحی و روانی قصد داشت خودش را از طبقه سوم آپارتمانی به خیابان پرتاب کند افزود: با تلاش تیم عملیاتی و اقدام به موقع، این جوان از خودکشی منصرف و از طریق نردبان هیدرولیک به مکان امن منتقل شد.
وی گفت: حال عمومی این جوان مساعد است.
ارسال نظر