تدوین سند راهبردی سرمایهگذاری شهرداری قم
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری قم از گفت: چشمانداز سرمایهگذاری در شهرداری قم بر اساس افق ۱۴۰۴ و ۱۴۱۴ در حال پیگیری بوده و آسیبهای سرمایهگذاری گذشته احصا و فرصتهای سرمایهگذاری در سقف ۷ هزار میلیارد تومان تدوینشده است.
به گزارش خبرگزاری موج قم، علی رمضانی با اشاره به تدوین سند راهبردی سرمایهگذاری شهرداری قم اظهار داشت: شهرداری قم هماکنون در قالب دو افق ۱۴۰۴ و ۱۴۱۴ اهداف و برنامههای کلان سرمایهگذاری را دنبال میکند.
وی ادامه داد: چشمانداز سرمایهگذاری در شهرداری قم بر اساس افق ۱۴۰۴ و ۱۴۱۴ در حال پیگیری بوده و آسیبهای سرمایهگذاری گذشته احصا و فرصتهای سرمایهگذاری در سقف ۷ هزار میلیارد تومان تدوینشده است.
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری قم ابراز کرد: چشمانداز کلان سرمایهگذاری شهرداری قم فقط در حوزه عمرانی نیست و ابعاد مختلف هوشمند سازی، نیروگاههای خورشیدی و غیره را دربر میگیرد؛ شرح خدمات سرمایهگذاری در شهرداری قم نهایی شده و بستههای تشویقی نیز در این زمینه در نظر گرفتهشده و تلاش میشود در سال ۱۴۰۲ امر سرمایهگذاری روند مطلوبی به خود بگیرد.
وی با اشاره به ضمانت اجرایی سند راهبردی سرمایهگذاری شهرداری قم، یادآور شد: شهرداری و شورای اسلامی شهر هر دو بر اجرای قدرتمند سند راهبردی سرمایهگذاری تأکید دارند و هیچ محدودیت و مانعی احساس نمیشود و بودجههای سالانه شهرداری بر اساس این اسناد راهبردی تدوین خواهد شد.
رمضانی وابستگی شدید سرمایهگذاری به شاخصهای اقتصادی کشور را موردتوجه قرار داد و گفت: یکی از چالشهای اساسی در حوزه سرمایهگذاری، تملک و آمادهسازی عرصههای موردنیاز است و آمادهسازی بهموقع عرصه و اراضی پیششرط رونق سرمایهگذاری در قم است.
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری قم گفت: درمجموع شرایط اقتصادی و اجتماعی حاکم بر کشور در کنار تسهیل و سهولت اداری و حقوقی در قالب اصلاح فرآیندها دو عامل مهم و اساسی برای توسعه سرمایهگذاری در قم است.
وی بسترهای مستعد سرمایهگذاری در قم را مورداشاره قرارداد و گفت: بلوار پیامبر اعظم(ص)، فاز ۵ عمار یاسر و میدان مطهری سه جبهه مهم سرمایهگذاری است که تملک بهموقع پلاکهای باقیمانده و آمادهسازی عرصه پیشنیاز ورود سرمایهگذاران است.
رمضانی بابیان اینکه نیروگاههای خورشیدی یکی از بسترهای آماده جهت سرمایهگذاری است، ادامه داد: بسیاری از بوستانها و عرصههای در اختیار شهرداری زمینه سرمایهگذاری پنل های خورشیدی را دارند که نوسانات ارزی توجیه اقتصادی این قبیل سرمایهگذاریها را با مشکل روبهرو میکند.
وی هوشمند سازی پارکینگها و بخش پسماند برای به صفر رساندن دفن زبالههای شهری را نیز از بسترهای آمادهسازی گذاری دانست و تصریح کرد: همچنین ظرفیت برای سرمایهگذاری در بوستانهای شاخص شهری مانند خضر، غدیر، علوی، بوستان ۱۰۰۰ هکتاری در ابعاد تفریحی، اقتصادی و فرهنگی فراهم است.
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری قم با تأکید بر اهمیت اصل نظارت در پیشبرد پروژههای سرمایهگذاری خاطرنشان کرد: با تقویت بعد نظارتی و بازدیدهای میدانی شهرداری قم، روند پیشبرد پروژههای شهری در زمانبندیهای تعریفشده نسبت به گذشته متحول شده است.
وی ابراز کرد: نظارت مستمر بر پیشبرد پروژههای عمرانی، اهلیت سنجی سرمایهگذاران و پیشبینی شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه سه عامل مهم در رونق یا رکود سرمایهگذاری در شهر است.
رمضانی افزود: برخی از مشکلات و چالشهای کنونی سرمایهگذاری در قم خارج از اختیار و ید مجموعه مدیریت شهری است و سهولت در سازوکار سرمایهگذاری در بسیاری از شرایط باید توسط نهادهای بالادستی پیشبینی و اجرا شود؛ در حوزه سرمایهگذاری شهری آسیبهای زیادی احصا شده اما شهرداری ازنظر قانونی قدرت و اختیاری برای عبور از آنها ندارد.
ارسال نظر