علی محمدیان خبر داد؛
بستری ۴ بیمار جدید کرونایی در اردبیل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۴ بیمار جدید کرونایی درمراکز درمانی سطح استان بستری شدند.
![بستری 4 بیمار جدید کرونایی در اردبیل](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/4ZVBFa81P6BA/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh3_3K6QEEtgW/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C+%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، علی محمدیان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان اردبیل گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۴ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند؛ خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته، فوتی بهدلیل کرونا در استان ثبت نشده است.
وی می گوید: در حال حاضر ۱۹ بیمار بهدلیل ابتلا به کووید۱۹ در بیمارستانها استان بستری هستند که از این تعداد ۵ بیمار در بخش ICU کرونا بستری بوده و ۸ بیمار پس از بهبودی مرخص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و استفاده از ماسک تاکید کرد.
محمدیان گفت: همچنین افرادیکه بیش از ۶ ماه از آخرین دوز واکسن کرونا آنها گذشته است حتما جهت تزریق واکسن کرونا به مراکز تزریق واکسن مراجعه کنند.
ارسال نظر