English

پرونده ویژه رویداد ملی تا ثریا استان یزد/ برگزاری رویداد ملی تا ثریا برای مردمی کردن نیازهای فناورانه استان و کشور

با توجه به برگزاری نخستین رویداد ملی تا ثریا در استان یزد پرونده ویژه از" سخنان افراد موثر در این رویداد" در خبرگزاری موج یزد منتشر شد.

پرونده ویژه رویداد ملی تا ثریا استان یزد/ برگزاری رویداد ملی تا ثریا برای مردمی کردن نیازهای فناورانه استان و کشور

به گزارش خبرگزاری موج یزد، سید محمد میرقانعی نایب رئیس کمیته سرمایه گذاری و سرمایه پذیری رویدادملی تا ثریا یزد نیز با بیان این که  اگر در ارتباط با مسائل عالمانه نظام بخواهیم اضلاع مثلثی را تعریف کنیم سه رکن نیازها، مسائل، گلوگاهها و تولیدات دارای اولویت است.

محورهای برگزاری رویداد، برنامه تحولی "یزدنوین" است

رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه الغدیر کمک به رشد اقتصادی، کارآفرینی، ایجاد اشتغال و توسعه فن آوری را از دیگر اهداف این رویداد بر شمرد و افزود: این رویداد در ۲ بخش سرمایه‌گذاری بر روی طرح‌های فناورانه اولویت‌دار و شناسایی و حل نیازهای فناورانه برگزار می شود در حقیقت با اشتراک گذاری مسائل فناورانه توسط سرمایه گذار و سرمایه پذیر به سمت تولید محصول بهتر گام برداشته می شود.

Screenshot_۲۰۲۲۱۱۰۵-۰۰۴۶۲۵_Gallery

میرقانعی محورهای برگزاری رویداد مذکور را برنامه تحولی استان یزد بر پایه طرح "یزدنوین" شامل آب، پوشاک، خانواده، سرمایه انسانی، گردشگری، نساجی و غیره بیان کرد.

رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه الغدیر یزد گفت: تاکنون ظرفیت های خوبی در استان به میدان آمدند از جمله ستاد فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان استان ، قرارگاه جهاد علم و فناوری سپاه الغدیر که با توجه به ظرفیت های استان و اینکه این رویداد یک جریان دائمی است انتظار است نتایجی متفاوتی را نسبت به استان های دیگر در این زمینه شاهد باشیم.

وی همچنین با اشاره به تشکیل پنج کمیته برای برگزاری این رویداد اظهار داشت: در این رویداد کمیته های راهبری و سیاستگذاری، سرمایه گذاری و سرمایه پذیری، ارزیابی و داوری، اجرایی و اطلاع رسانی و تبلیغات شکل گرفته است

او. در پایان گفت: رویداد تا ثریا بهانه ای  برای اشنایی بیشتر وبه همگرایی رسیدن موضوعات زیست بوم فناوری استان است.

هدف از برگزاری رویداد ملی "تا ثریا" پاسخگویی به نیازهای فناورانه کشور است

اکرم فداکار مسئول کمیته راهبردی و سیاستگذاری رویداد تا ثریا، افزود: ارایه نیازها و نیازسنجی ها و همچنین عرضه شرکت ها و صاحبان طرح ها و ایده های نوآورانه به عنوان اهداف این رویداد ملی و علمی است

وی گفت: این اتفاق متفاوت از استان های دیگر صورت می گیرد که خروجی کمیته راهبری و سیاستگذاری است زیرا برای اجرای این رویداد ملی افراد و نهادهای شاخص و دغدغه مند پای کار آمده اند  و اولین شاخصه آن نیز هم افزایی است که صورت می گیرد

فداکار گفت: کارخانه نوآوری عضو جدید در اکوسیستم فناوری و نوآوری است که امیدوارم پاتوق جدیدی در این زمینه باشد.

فداکار بیان کرد: مبنای کار ما هم افزایی و اجماع است تا آورده ها به صورت استانی ارائه شود.

 اوادامه داد: در زیست بوم های حرفه ای موضوع رویدادها مهم شده است زیرا افراد را با شبکه سازی به هم مرتبط می کند.

وی با بیان این که  هدف ما حضور حداکثری ذینفعان است و امیدواریم با حضور این افراد در سطح کشور نمایندگان خوبی داشته باشیم افزود: امیدواریم خروجی داشته باشیم تا در زندگی مردم شاهد این تغییرات باشیم.

 زیرا ما در یک مسیر دانش بنیانی هستیم تا کار عمیق انجام دهیم و باید از آن مراقبت کنیم.

 فداکار گفت: ما باید رد پای شرکت های دانش بنیان را در جامعه مشاهده کنیم و به ناچار در بخش های مختلف باید این اتفاقات را رقم بزنیم و ما به عزم اراده جدی نیاز داریم و راه حل ان نیز چیزی جز علم و فناوری نیست

 وی افزود: هدف ما استفاده از ظرفیت های موجود برای تقویت حوزه دانش بنیان است تا بتوانیم سهم بزرگتری را در این حوزه بدست بیاوریم.

ظرفیت های خوبی در استان یزد به میدان آمدند

محمد رضا زارع نماینده سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه الغدیر استان یزد نیز با بیان اینکه رویداد علمی «تا ثریا» در ارتباط با اشتراک گذاری ظرفیت های استان و کشور به صورت علمی بوده و  به دو شیوه اشتراک گذاری نیازهای فناورانه و به اشتراک گذاری نیازهای پشتیبانی دانش بنیان به کمک سرمایه گذار اتفاق خواهد افتاد و در حقیقت با اشتراک گذاری مسائل فناورانه توسط سرمایه گذار و سرمایه پذیر به سمت تولید محصول بهتر گام برخواهیم داشت.

 وی گفت: تاکنون ظرفیت های خوبی در استان به میدان آمدند از جمله ستاد فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان استان و قرارگاه جهاد علم و فناوری سپاه الغدیر که با توجه به ظرفیت های استان و اینکه این رویداد یک جریان دائمی خواهد بود انتظار داریم نتایجی متفاوتی را نسبت به استان های دیگر شاهد باشیم.

شبکه سازی برای رفع مشکلات و نیازهای جامعه یک الزام است

محمدصادق شاه کرمی نائب رئیس کمیته راهبردی و سیاستگذاری رویداد ملی تا ثریا با بیان این که یزد از دیرباز همواره در مبحث حل مسئله جزو مناطق و استانهای پیشرو در کشور بوده است، به ابتکارات سنتی یزدیها برای رفع نیازهای زندگی خود در قدیم الایام اشاره کرد.

به گفته وی، امروز موضوع شبکه سازی برای رفع مشکلات و نیازهای جامعه یک الزام است لذا در رویداد ملی «تا ثریا» اهتمام ویژه‌ای به ریل گذاری در این مسیر شده و در این رابطه سه محور شامل ایجاد شبکه پویایی از فعالان زیست بوم فناوری استان، ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از ظرفیتهای علمی و صنعتی و نیازهای گلوگاهی استان و داده‌های نهادهای میانجی و حمایتگر،‌ و همچنین ایجاد بستر برای تسهیل گری و میانجی گری برای ارتباط نیازها به ظرفیتها مورد تاکید قرار گرفته است.

شاه کرمی با بیان این که خوشبختانه استان یزد هم از بعد علمی و برخورداری از نیروی انسانی و هم از بعد مالی از ظرفیتهای خوب و والایی برخوردار است، مشکل اصلی را در اتصال این دو بخش جهت انجام تمام فعالیتهای در راستای تحقق سند یزد نوین ذکر کرد و گفت: امیدواریم در قالب این رویداد این حلقه اتصال به صورت موثری برقرار شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه