English

هرمزگان ظرفیت واگذاری ۴۶۳ لیتر بر ثانیه پساب به صنایع را دارد

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر اینکه آبرسانی به ۱۰ هزار روستا تا پایان دولت سیزدهم محقق می‌شود، گفت: استان هرمزگان ۴۶۳ لیتر بر ثانیه ظرفیت واگذاری پساب به صنایع را دارد.

هرمزگان ظرفیت واگذاری ۴۶۳ لیتر بر ثانیه پساب به صنایع را دارد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، نشست ظهر امروز معاون مهندسی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با مدیرعامل، معاونان و مدیران دفاتر معاونت آب و فاضلاب و مجریان پروژه‌ها، برنامه‌های بخش آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

مجید آقازاده حبشی معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این نشست با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌ها برای تامین نیاز آبی مردم، افزود: استفاده از ظرفیت مشارکت خیران آبرسان، مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و اعتبارات مصوب حوزه وزارتی از جمله ظرفیت‌هایی است که در این زمینه استفاده خواهد شد.

وی گفت: با هدف تامین نیاز آبی مردم برخی از پروژه‌ها با قید ویژه و اضطراری پیش‌بینی شده است که باید تا پایان دولت سیزدهم به سرانجام برسد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، آبرسانی به ۱۰ هزار روستا را از جمله پروژه‌های ویژه یاد کرد که دولت به جد دنبال تحقق این مهم است.

وی در عین حال پیش‌بینی کرد که تا پایان برنامه توسعه هفتم نباید روستای بالای ۲۰ خانوار دارای تنش داشته باشیم.

آقازاده همچنین با اشاره به اهمیت استفاده از پساب تولیدی و استفاده آن در صنعت تصریح کرد: هرمزگان نیز از جمله استان‌هایی است در انتقال پساب به صنایع ورود کرده و اقدامات خوبی در دستور کار است که با تکمیل آن پساب تولیدی شهر بندرعباس به صنایع واقع در غرب شهر منتقل خواهد شد.

وی افزود: بر اساس برآورد انجام شده هرمزگان ۴۶۳ لیتر بر ثانیه ظرفیت واگذاری پساب را دارد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: استفاده از ظرفیت خیران آبرسان به عنوان یک فرصت ویژه در دستور کار است که لازم است مجمع خیران آبرسان در هرمزگان تشکیل شود.

وی ابراز امیدواری کرد، با استفاده از ظرفیت افراد توانمند و معتقد در حوزه خیرین آبرسان بتوان به نتیجه مطلوبی دست یابیم.

در ادامه این نشست نیز عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به ارائه گزارشی از اقدامات آب و فاضلاب هرمزگان پرداخت و افزود: حدود نیمی از جمعیت هرمزگان در روستاها زندگی می کنند که با توجه به سیاست دولت برای ماندگاری جمعیت روستایی فرصت خوبی است که با تامین نیاز آبی آنها گامی در ماندگاری جمعیت روستایی برداریم.

به گفته وی، هرمزگان به دلیل بهره مندی از ظرفیت دریا علاوه بر اینکه معیشت مردم آن بویژه در مناطق ساحلی به دریا گره خورده است با استفاده از ظرفیت شیرین سازی آب دریا می توان گام مهمی در این راستا برداشت تا روند مهاجرت از شهر به روستا متوقف شود.

حمزه‌پور افزود: در حال حاضر حدود ۳۵ درصد آب تولیدی هرمزگان از طریق آب شیرین‌کن‌ها تامین می‌شود که به دلیل ظرفیت دریا و پیش‌بینی‌های لازم می‌توان میزان آب تولیدی هرمزگان از آب شیرین‌کن‌ها را افزایش داد.

وی به پروژه‌هاى مهم تأمین پایدار آب در شهرستان‌هاى قشم، سیریک، بشاگرد، میناب، بستک، پارسیان و روستاها و شهرهاى شمال بندرعباس و شهرستان خمیر هم اشاره کرد و گفت: در این زمینه اقدامات توسعه ای برای بهبود وضعیت آب مشترکین این مناطق صورت گرفته و با تامین اعتبار لازم شاهد بهبود این وضعیت خواهیم بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه