غلامعلی جاودان:
هرمزگان با چالش کمبود دارو مواجه است/ ورود ۱۶۲هزار سرم به هرمزگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هرمزگان با چالش کمبود دارو مواجه است و هر شخصی با کوچک ترین علائمی که دارد به سوی مصرف دارو روی میآورد این موضوع نیاز به مدیریت دارد.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به نقش رسانهها در انعکاس و انتشار اخبار اظهارداشت: رسانهها بازوان توانمندی برای دانشگاه علوم پزشکی و سایر مجموعه ها به شمار میآیند و میتواند در راستای افزایش سلامت جامعه داشته باشد.
وی ابراز داشت: رسانه ها به شیوه های گوناگون اعم از فضای مجازی و غیره با ارائه مطالب بهروز در ارتباط با نقش سلامتی در جامعه یا سایر موضوعات این گونه بر روی افکار عمومی تاثیر بسزایی خواهند داشت.
جاودان با اشاره به اینکه در عصر حاضر تمام کشورهای دنیا از ظرفیت های علمی و فنی رسانه ها برای پیشبرد اهداف خود بهره میگیرند اظهارداشت: سلامتی دارای ابعاد گوناکونی است و باید در نظرداشت که افکار بیمارگونه افراد در درون جامعه باعث به خطر افتادن سلامت جامعه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی باید در زمینه مطالبهگری منطقی باتوجه به شرایط کشور، تعامل مطلوبی با رسانه ها داشته باشد و نقش آموزش و پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بهرهگیری از ظرفیت و توان کارشناسان بومی و منطقهای، میتواند چالش کمبود نیرو را در این استان رفع کند.
به گفته جاودان، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ۹ دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری، مامایی و غیره درحال فعالیت است.
وی اذعان داشت: با پیگیریهای حسین فرشیدی رئیس سابق دانشگاه دو آموزشگاه عالی در شهرستان های بندرلنگه و میناب، با اخذ پروانه تاسیس و مجوز به دانشکده تبدیل شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: هماکنون دانشکده پرستاری بندرلنگه و دانشکده بهداشت نیز در میناب فعال است و دانشکده آموزش عالی بستک نیز مجوز آن صادر شده مشغول به فعالیت است.
وی با اشاره به زیرساخت های عمرانی حوزه بهداشت و درمان هرمزگان ابراز داشت: چهار پروژه بزرگ در حوزه بهداشت و درمان هرمزگان درحال پیگیری است، این پروژه ها عبارتند از بیمارستان ۵۵۸ تخت خوابی، بیمارستان در محوطه بیمارستان پیامبر اعظم، بیمارستان کودکان، بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی میناب است.
وی عنوان کرد: ساخت دانشکده دندانپزشکی در پردیس دانشگاه نیز از پروژههای بزرگ این دانشگاه در سطح استان است.
جاودان اظهارداشت: دانشکده علوم پزشکی هرمزگان ۳۳۰ استاد دانشگاه و حدود سه هزار ۳۰۰ دانشجو و ۴۴ رشته تحصیلی که پنج رشته PhD و ۹ رشته بالینی و ۹ رشته کارشناسی ارشد برخوردار است که رشته های زنان، طب کار، قلب و غیره به صورت تخصصی برخوردار است.
وی در ادامه تصریح کرد: هرمزگان با چالش کمبود دارو مواجه است و درگذشته به لحاظ پیشگیری از موارد واگیر، خانواده ها حداقل مصرف دارو را داشتهاند، اما اکنون هر شخصی با کوچک ترین علائمی که دارد به سوی مصرف دارو روی میآورد این موضوع نیاز به مدیریت دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان گفت: ۱۶۲هزار سرم وارد استان شده که بیش از سه درصد سهم دارویی کشور را در بر میگیرد، اما این در حالی است که سهم جمعیتی هرمزگان دو درصد کشوری است.
ارسال نظر