English

نائب رئیس دوم مجلس:

باید قدرت خطرپذیری مدیران در اجرای طرح های سرمایه گذاری در کشور افزایش یابد

نائب رئیس دوم مجلس در همایش فرصت های سرمایه گذاری مازندران در بابل گفت: باید قدرت خطرپذیری مدیران در اجرای طرح های سرمایه گذاری در کشور افزایش یابد.

باید قدرت خطرپذیری مدیران در اجرای طرح های سرمایه گذاری در کشور افزایش یابد

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، عبدالرضا مصری نائب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در همایش فرصت های سرمایه گذاری مازندران در بابل اظهار داشت: اگر منویات رهبر معظم انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی در هر کشوری دیگر به طور دقیق اجرا می شد به معنای واقعی اقتصاد آن کشور متحول می شد اما بسیاری از مسئولان ما در گذشته برای تحقق این امر در ایران تلاش نکردند.

وی ادامه داد: دولت قبل به جای توجه به توسعه و شکوفایی ظرفیت ها و اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی نداشت.

نائب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید قدرت خطرپذیری مدیران در اجرای طرح های سرمایه گذاری در کشور افزایش یابد و کارکنان دستگاه های دولتی برای توسعه کشور جرأت خود را بالا ببرند و به صورت یکنواخت و خنثی کار نکنند.

وی افزود: نباید جوانان ما تنها به جذب در ادارات دولتی فکر کنند و باید به اقتصاد غیردولتی توجه کنیم چرا که در آمریکا ۸۰۰ هزار، در ژاپن ۲۵۰ هزار و در دانمارک هشت هزار کارمند دولتی وجود دارد که این آمار در کشور ما پنج میلیون نفر است و با این تعداد نیروی انسانی قابل توجه به هیچ عنوان نمی توان برای توسعه کشور به شکل مطلوب اقدام کرد.

گفتننی است؛ بر اساس مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد عالی رشد استان، همایش شناسایی و معرفی فرصت‌ها و اولویت های سرمایه‌گذاری در هفت ناحیه شامل ناحیه یک گلوگاه، بهشهر، نکا، ناحیه ۲ شامل ساری و میاندرورد، ناحیه سه شامل قائمشهر، سوادکوه، سواکوه شمالی، سیمرغ و جویبار، ناحیه چهار شامل بابل، بابلسر و فریدونکنار، ناحیه پنج شامل آمل، نور، محمودآباد، ناحیه ۶ شامل نوشهر، چالوس و کلاردشت و ناحیه هفت شامل تنکابن، عباس‌آباد، رامسر و همچنین همایش استانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری حداکثر تا پایان بهمن ماه امسال با محوریت فرمانداری های نواحی یاد شده با هدف معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی های اقتصادی استان در بخش های مختلف برگزار می‌شود.

مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی، حدود ۱۱ درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی کشور را دارد و حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.

بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد و ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.

مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه