معاون سیاسی امنیتی فرماندار چالوس:
ملاک برتری انسان، تربیت است
معاون سیاسی امنیتی فرماندار چالوس ملاک برتری انسان را تربیت عنوان کرد و گفت: در ساحت های ۶ گانه سند تحول، ساحت تربیتی اعتقادی و اخلاقی در رأس ساحت های دیگر است.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجت الاسلام والمسلمین علی اسفندیاری معاون سیاسی امنیتی فرماندار چالوس در نشست هم اندیشی مسائل تربیتی که همزمان با هفته شورای آموزش و پرورش در سالن اجتماعات خانه معلم تشکیل شد، با قدردانی از حضور اعضا و دغدغه پرورش و تربیت فرزندان جامعه، اظهار داشت: پرورشی در حقیقت بخش نرم افزاری و حوزه فکر، اندیشه و نگرش در آموزش و پرورش است که به جهت انتظارات بالا در این بخش، از حساسیت زیادی برخوردار است و حرکت در این مسیر نیز نیازمند عزم و همت عالی است.
وی، ملاک برتری انسان را تربیت دانست و ادامه داد: در ساحت های ۶ گانه سند تحول، ساحت تربیتی اعتقادی و اخلاقی در رأس ساحت های دیگر است و این ساحت به عنوان چتری گسترده تمامی ابعاد را پوشش می دهد.
معاون سیاسی امنیتی فرماندار چالوس برشمردن اهمیت تربیت و پرورش بر آموزش گفت علی رغم تلاش های صورت گرفته در طی بیش از ۴۰ ساله انقلاب، اما اکنون نیاز است برخی از حلقه های مفقوده ابتدای دوران انقلاب اعم از روحیه تعاون و اخلاص دیده شود.
وی با بیان اینکه برخی از ما در چاله های دشمن گرفتار شده ایم، عنوان داشت: مسائل تربیتی، اخلاقی و دینی را در برخی جاها کمرنگ دیدیم که منجر به آسیب اجتماعی شده است اما سند تحول تأکید بر ساعتهای اخلاقی و دینی و تربیتی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین علی اسفندیاری با اشاره به اینکه باید در مدارس برنامه ریزی مطلوبی برای تربیت دانش آموزان داشته باشیم، تصریح کرد: رسالت داریم مسائل تربیتی را بسیار بیشتر از مسائل آموزشی مورد تأکید قرار دهیم.
وی با بیان اینکه در مسائل آموزشی خود دانش آموز با تلاش می تواند پیشرفت کند، افزود: اما در مسائل تربیتی و اخلاقی باید توجه جدی ویژه شود تا در دورانی که هویت نوجوانان شکل می گیرد به انحراف کشیده نشوند.
معاون سیاسی امنیتی فرماندار چالوس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به نقش نوجوانان و جوانان تأکید کردند، اظهار داشت: رسالت ما است که مسائل دینی و اخلاقی را در کنار مسائل علمی پررنگ تر ببینیم و خودمان عامل باشیم تا در دانش آموزان نیز بارور و نهادینه شود.
وی با تأکید بر اینکه امروز معلمان، مسئولان و مدیران آموزش و پرورش از مؤثرترین مصادیق نظام تعلیم وتربیت هستند، اظهار داشت: بیش از ۵۵۰ هزار دانش آموز پسر به عرصه و کارزار جنگ در دفاع مقدس وارد شدند و همچنین بیش از این تعداد دانش آموز دختر نیز در عرصه های دیگر در دوران دفاع مقدس خدمت می کردند.
حجت الاسلام والمسلمین علی اسفندیاری بیان داشت: از مجموع دانش آموزان رزمنده، ۳۶ هزار نفر شهید شدند و برخی از آنان مفقودالاثر هستند و بیش از ۸۵۶ نفر جانباز شدند.
وی خاطرنشان ساخت: وجود ۳۶ هزار دانش آموز شهید، نشان دهنده مسئولیت پذیر بودن قشر معلمان جامعه ما حتی در زمان طاغوت است و نشان می دهد در آن زمان نیز دغدغه دین و اسلام را داشتند.
معاون سیاسی امنیتی فرماندار چالوس سخنان خود با مهم ارزیابی کردن حوزه پرورشی در آموزش و پرورش ادامه داد: باید افرادی در این بخش فعالیت کنند که از کارآزموده و توانمند باشد.
وی با اشاره به این که مسؤولیت در آموزش و پرورش از اهمیت بالایی برخوردار است، ابراز داشت: کسانی که در دستگاه تعلیم و تربیت مشغول فعالیت هستند باید دغدغه مسائل دینی و فرهنگی دانش آموزان را داشته باشند.
ارسال نظر