English

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

نسخه نویسی الکترونیک، گام اساسی در تحقق پرونده الکترونیک سلامت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به تکلیف دولت در اجرای نسخه نویسی الکترونیک، بر اهمیت اجرای نسخه نویسی الکترونیک به عنوان گامی اساسی در تحقق پرونده الکترونیک سلامت تاکید کرد.

نسخه نویسی الکترونیک، گام اساسی در تحقق پرونده الکترونیک سلامت

به گزارش خبرگزاری موج فارس، عباس رضاییان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گفت: نسخه نویسی دارویی یکی از فرایندهای مهم و حیاتی در هر کشور است و بقای هیچ جامعه مدرنی بدون فرایندهای نسخه نویسی دارویی قانونمند، ممکن نیست.

او گفت: لزوم استفاده از نوآوری های فنی برای ارایه مراقبت بهداشتی با کیفیت و تلاش دولت ها برای حرکت به سمت یک جامعه اطلاعاتی در مراقبت بهداشتی موجب شده است که استفاده از فناوری های جدید و سیستم های الکترونیکی در نسخه نویسی به عنوان راه حل نهایی برای غلبه بر مشکلات مهم و فراوان فرایند نسخه نویسی کاغذی اجرا شود.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: سازمان های بیمه گر بر اساس سیاست ‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت و تکالیف قانونی خود در راستای اهداف برنامه ششم توسعه و بند «ث» ماده ۶۷ و بند «چ» ماده ۷۰ قانون و بند «ج» تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۳۹۸، موظف به اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیک شده اند.

او با اشاره به این موضوع که نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک گام نخست برای تحقق پرونده الکترونیک سلامت محسوب می‌شود، گفت: نسخه‌نویسی الکترونیک از جنبه‌های مختلف اهمیت دارد که شاید کمترین دستاورد مثبت آن، کاهش مصرف کاغذ باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: امکان شناسایی و نشان‌دار شدن بیمار برای ارائه خدمات مراقبتی و درمانی، شناسایی و امکان حمایت از بیماران نیازمند، جلوگیری از جعل و تخلف و سوء استفاده از نسخه های کاغذی، جلوگیری از خطاهای ناشی از ناخوانا بودن نسخه های کاغذی، کاهش تداخلات دارویی، کاهش تقاضای القایی و علاوه بر این فراهم‌ سازی بستر تحقق پرونده الکترونیک سلامت، از جمله نتایج استقرار نسخه الکترونیک محسوب می‌‌شود.

رضائیان زاده توضیح داد: با توجه به مشکلات موجود در بخش نسخه نویسی الکترونیک سامانه الکترونیکی «سیب» و مجوز صادر شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بررسی دیگر سامانه های سطح یک با هدف رفع چالش های مجود، در دستور کار معاونت بهداشت دانشگاه قرار دارد.

او تاکید کرد: تا زمان اتمام بررسی های مورد نیاز، ورود اطلاعات مراقبت های بهداشتی و نسخه های الکترونیک در سامانه الکترونیکی «سیب» الزامی است و هرگونه تغییر در این خصوص به صورت رسمی اعلام می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه