English

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

سالانه ۳۱۵ هزار هکتار شالیزار زیر کشت برنج می رود / همکاری مشترک با شرکت چینی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: مازندران سالانه ۲۱۵ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و اراضی شالیزاری پس از برداشت اول برنج به پرورش رتون و کشت مجدد هم اختصاص می‌یابد و با احتساب آن به ۳۱۵ هزار هکتار افزایش پیدا می‌کند.

سالانه 315 هزار هکتار شالیزار زیر کشت برنج می رود / همکاری مشترک با شرکت چینی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در دیدار با هیأت چینی اظهار داشت: بیش از ۷.۶ میلیون تن محصولات کشاورزی در مازندران تولید می شود که از تنوع بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: چهارصد هزار بهره بردار با ضریب کشت ۱.۴ و با احتساب سطح زیرکشت ۶۰۰ هزار هکتاری به تولیدات کشاورزی می‌پردازند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ۵۵ درصد جنگل‌های شمال در مازندران است و این استان جنگل‌های هیرکانی را در دل خود دارد، گفت: رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مازندران از شرایط آب و هوایی خوبی برخوردار است و یکی از استان های پرباران بود و اکنون به دلیل تغییرات اقلیمی، بارش‌ها پراکنده است.

وی تصریح کرد: ضریب امنیت منابع آبی بخش کشاورزی مازندران کمتر از ۳۰ درصد است و در تولید ۱۴ محصول رتبه اول را در کشور داریم و ۴۲ درصد برنج که به عنوان غذای اصلی مردم ایران مربوط به تولیدات استان مازندران است که جز با کیفیت ترین برنج‌ها در دنیاست.

عنایتی افزود: مازندران تولید ۵۰ درصد مرکبات، ۱۱ درصد گوشت مرغ و ۳۸ درصد جوجه یک روزه کشور را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: مازندران در تولید گل‌های آپارتمانی و شاخه بریده رتبه نخست را در کشور دارد و مازندران سالانه ۲۱۵ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و اراضی شالیزاری پس از برداشت اول برنج به پرورش رتون و کشت مجدد هم اختصاص می‌یابد و با احتساب آن به ۳۱۵ هزار هکتار افزایش پیدا می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: ۱۵۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی مازندران به انواع باغات مرکبات، کیوی، هسته داران و دانه داران و‌ گیاهان دارویی اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه تنها لاین مرغ کشور در مازندران وجود دارد و مرغ آرین در این استان تولید می شود، تصریح کرد: ۱۰۵ هزار تن تولید انواع ماهیان استخوانی و آبزیان در مازندران تولید می‌شود.

عنایتی ابراز داشت: پایانه های صادراتی محصولات کشاورزی برنج، شیلات و گل و گیاه در مازندران مستقر است که ظرفیت خوبی برای تولیدات محصولات کشاورزی این استان است.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از تولیدات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه دریای خزر صادر می‌شود، بیان داشت: ۱۰ درصد آب‌های تولیدی استان در سدها و مخازن ذخیره‌ می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران عنوان داشت: ۸۷۰ قطعه آببندان در مازندران داریم که تأمین آب‌های بخشی از مزارع و باغ‌های کشاورزی را پوشش می دهد.

وی گفت: هر هفته ۲۰۰ تن مرغ به کشورهای عربی و کشورهای متقاضی از مازندران صادر می‌شود.

وی بیان کرد: تاکنون ۵۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری و خشکه زاری تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی شد و به دنبال طرح جامعی در حوزه آب و خاک هستیم تا اراضی شالیزاری یکپارچه شود و بازچرخانی آب انجام شود.

عنایتی افزود: به دنبال این هستیم ضرایب کشت در استان افزایش یابد و تولید سالانه محصولات زراعی و تولیدی افزایش پیدا کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه