مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی خبرداد:
افزایش مستمریبگیران در استان مرکزی
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد مستمری بگیران دراستان مرکزی افزایش یافته است و ۹۷ الی ۹۸ درصد کارفرمایان استان حق بیمه خود را به طور منظم پرداخت می کنند.
به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، علیرضا حسینی اظهار کرد: دو سال پیش، ۴۳ درصد از بدهیهای صنایع به تامین اجتماعی به ۵ الی ۶ کارفرما اختصاص داشت.
وی ادامه داد: در حال حاضر تمام بدهکاران کلان، بدهیهای خود را تسویه یا تقسیط کردهاند. هیچ بدهکار کلان تعیین تکلیف نشده ای در استان وجود ندارد. شرکت آذرآب و ماشین سازی بدهیهای خود را تقسیط کرده و شرکت واگن پارس و احیا صنعت بدهی خود را تسویه کردهاند. میتوان گفت در دو سال اخیر که بحث حمایت از تولید مطرح بود، بدهی تعیین تکلیف نشده و بدهکار کلان بالای ۱۰ میلیارد در استان نداریم.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: با تفویض اختیار صورت گرفته، با بنگاههایی که مشکل مالی دارند، همکاری شده و کار تقسیط بدهی صورت میگیرد. پیش از این ۱۰۰۰ میلیارد بدهی معوقه داشتیم که ۶۳ درصد آن تقسیط شده یا در حال پرداخت است. بخش باقیمانده نیز بدهیهای جاری است یا در حال تفاهم و پرداخت هستند.
حسینی در ارتباط با کسری منابع این سازمان بیان داشت: هزینههای سازمان تامین اجتماعی از درآمد سازمان پیشی گرفته است. یکی از دلایل این مسئله در استان مرکزی وجود مشاغل سخت و زیانآور است که به نوعی باعث شده است که بازنشستگیهای پیش از موعد افزایش پیدا کرده و هزینههای سازمان بالاتر برود. این کسری در استان مرکزی ماهانه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است که به طور متمرکز از طریق شرکتهای سرمایهگذاری شستا، فروش سهام و به شکل عمده از بانک رفاه تامین میشود.
وی ادامه داد: ضریب پوشش بیمه استان امسال از ۷۰ درصد عبور کرده است و میتوان گفت جزو پنج استان برتر کشور هستیم. در آبان سال گذشته، تعداد بیمهشدگان کل استان ۹۸۸ هزار و ۴۲۹ نفر بوده است که در آبانماه امسال به یک میلیون و ۱۱ هزار نفر رسیده است ۲.۲۹ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: بیمهشدگان اصلی در بازه زمانی فوق از ۳۲۴ هزار و ۲۰۱ نفر در استان، به ۳۳۳ هزار و ۳۸۷ نفر رسیده است و این افراد در محلات از ۱۳ هزار و ۷۲۵ نفر، به ۱۳ هزار و ۶۸۹ نفر رسیده اند که کاهش ۲۶ صدم درصدی را نشان میدهد. بیمهشدگان اجباری یا کارگری، از ۲۲۰ هزار و ۹۷۴ نفر، با افزایش ۳.۷۸ درصدی، به ۲۲۹ هزار و ۳۲۱ نفر رسیده است.
حسینی افزود: بیمه شدگان آزاد یا فراگیر که زنان سرپرست خانوار و دانشجویان را نیز شامل میشود، از ۲۹ هزار و ۶۶۷ نفر در آبان سال گذشته، به ۳۵ هزار و ۶۷۷ نفر در آبان سال جاری رسیده است که افزایش ۲۰ درصدی را نشان میدهد. تعداد مستمری بگیران استان از حدود ۹۵ هزار نفر به حدود ۱۰۲ هزار نفر افزایش داشته است. تعداد کارگاههای فعال استان مرکزی نیز از ۲۳ هزار و ۵۲ نفر در آبان سال پیش به ۲۳ هزار و ۵۷۶ کارگاه در آبان امسال رسیده است.
وی با اعلام حمایت از شرکتهای دانشبنیان گفت: بیمه فراگیر بویژه بیمه خانواده ایرانی یکی از اولویتهای سازمان است که از تکالیف ما در اصل ۲۹ قانون اساسی به شمار میرود. یکی دیگر از اولویتهای سازمان، بحث حمایت از تولید است که حمایت میدانی با حضور در کارگاهها و شنیدن مشکلات تولیدکنندگان، صورت میگیرد. امیدواریم بتوانیم این دو هدف را انجام بدهیم.
حسینی درپایان بیان داشت: یکی از کارهای ما این است که خدمات خود را به سمت غیرحضوری شدن سوق دهیم. ۳۰ خدمت ما به شکل غیرحضوری بوده که در حال حاضر به ۴۰ خدمت رسیده است و یکی از برنامههای ما این است که در سال آینده به منظور کاهش رفت و آمد مردم، فعالیتهای غیر حضوری خود را گسترش بدهیم.
ارسال نظر