English

مسعود گلشیرازی کاندیدا دهمین دوره اتاق بازرگانی اصفهان :

در بخش خصوصی گفتمان ، گفتمان توسعه است

برای اولین بار در دوره نهم از بین پانزده کاندید ، سیزده نفر به تشکل تولید و تجارت وارد شدند و موفق شدند که یک سیستم را در اتاق بازرگانی استان اصفهان پیاده سازی کنند و برای این سیستم سازی یک شاخص تعیین شد و آن بهبود فضا کسب و کار بود .

در بخش خصوصی گفتمان ، گفتمان توسعه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، تشکل تولید و تجارت که حدود ۱۲ سال پیش تاسیس شد جریان فکری است که کاملا هدفمند و براساس رسیدن به باورهای خود در حوزه تولید و تجارت استان اصفهان فعالیت می کند .

این تشکل همواره روی برنامه های خود متمرکز بوده و بازخوردهای بسیار خوبی را نیز دریافت کرده است . در تشکل تولید و تجارت برای آینده برنامه ریزی شده است که استراتژی محور و هدفمند ترسیم شود تا نقشه راه باشد .

اعضاء این تشکل استراتژی ها را به فرآیندها تبدیل و فرآیندها را شاخص گذاری کرده و شاخص ها را اعلام  و برای ارزیابی در معرض عموم قرارداده اند. همان کاری که در اتاق ۹ بازرگانی استان اصفهان نیز انجام شد و نتایج آن مرتبا به استحضار اعضاء اتاق و جامعه اقتصادی اصفهان رسید .

این تشکل بر اساس انتخابات فعالیت نمی کند بلکه براساس اهداف و به صورت بلند مدت و به عنوان یک جریان فکری عمل می کند ، تشکلی نیست که در زمان انتخابات بوجود آمده باشد تا در هر انتخابات حرکت متفاوتی داشته باشد .

نقش افرادی که برای حضور در انتخابات دوره دهم در تشکل انتخاب می شوند بر اساس اهداف آینده برنامه ریزی می شوند . افراد دارای نقش مشخص ، مسئولیت مشخص و جایگاه تیمی مشخص در تشکل هستند . بر اساس رسالت خود برنامه دارند و براساس برنامه به طراحی فرآیندها می پردازند. 

در تشکل تولید و تجارت اعتقاد بر سیستم محوری است که می توان از این طریق به کارایی بالاتر و نتایج مثبت دست پیدا کرد و از هر حرکت خلق الساعه که بخواهد در لحظه به آن توجه داشته باشند ، دوری شود .

مسعود گلشیرازی رییس اتاق بازرگانی اصفهان و عضو پیشین تشکل تولید و تجارت بود که در دهمین دوره اتاق بازرگانی استان اصفهان کاندید شده است .

در گفت و گو با وی بیشتر با این تشکل( تولید وتجارت) و همینطور رویکرد ایشان در خصوص برنامه ها و اهداف برای کاندیداتوری دهمین دوره اتاق بازرگانی استان اصفهان آشنا خواهیم شد .

 

در اتاق بازرگانی استان اصفهان چند رویکرد وجود دارد ؟

در اتاق های بازرگانی دو رویکرد وجود دارد اول: رویکردهای محافظه گرا که در این رویکرد اصالت را به اشخاص می دهند ، دوم: رویکردهای توسعه گرا به معنا آن است که اشخاص باارزش در قالب یک سیستم خروجی مناسب می دهند .

اشخاص باید در کنار هم به نحوی فعالیت کنند که یک سیستم خوب بسازند . در رویکرد محافظه گرا پروژه مهم است اما در رویکردهای توسعه گرا فرآیند در الویت قرار دارند .

آنچه که باید بدانیم تشکل تولید و تجارت تشکلی است با رویکرد توسعه گرا و افرادی که اینجا حضور دارند در کسب و کارهای خود به عنوان افراد توسعه گرا شناخته می شوند . شاخص سنجش آن نیز رضایت سنجی است که توسط اعضا خارج از ساختار اتاق بازرگانی اصفهان انجام می گیرد .

 

از دیدگاه شما در دوره جدید اتاق بازرگانی استان اصفهان چه برنامه هایی باید در اولویت قرار بگیرند تا تحول ایجاد شود ؟

تعامل برای تحول اتاق بازرگانی استان اصفهان اتفاق تازه می خواهد ، شاخص می خواهد و امروز که می گوییم اتاق بازرگانی استان اصفهان برای آینده، این یک سیر دوازده ساله ای بود که تفکر اجماع بخش خصوصی در دورانی که  بیش از هر دوره ای جهت برون رفت از شرایط حاکم بر حوزه اقتصاد بیش از پیش مورد توجه همگان بوده است .

در تحریم های ظالمانه بایدفعالان اقتصادی در کنار هم قرار بگیرند چه آنهایی که در لیست ها آمدند ، چه آنهایی که منفرد آمدند و حتی آنهایی که کاندید نشده اند در اتاق بازرگانی آینده باید در قالب ۷۵ سیستم و ساختاری که در اتاق نهم ایجاد شد مشارکت بکنند تا اتحاد جمعی اعضا حاصل شود .

آنچه که امروز بخش خصوصی با آن دست و پنجه نرم می کند حفظ شرایط موجود و بقاء است که با مشارکت اتفاق می افتد و این باید جزء اهم برنامه های اتاق بازرگانی در دوره جدید قرار بگیرد و می باید از طریق مذاکره با ارکان حاکمیت در تسهیل و بهبود شاخص محیط کسب و کار اتفاق بیافتد و در کنار آن شبکه سازی بین اعضا و البته در کنار اینها توجه به توسعه سرمایه گذاری در زیرساخت ها و حوزه مسئولیت اجتماعی به عنوان یک اصل نباید فراموش شود .

 

در دهمین دوره اتاق بازرگانی استان اصفهان گفتمان به چه سمت و سویی خواهد رفت ؟

در بخش خصوصی گفتمان ، گفتمان توسعه است هر چند که گفتمان های دیگر نیز در جریان انتخابات اتفاق افتاد از جمله گفتمان سنت گرایی که معتققد است ما باید برگردیم به همان اتاق نسل یک که صرفا لابی گری باید در دستور کار قرار بگیرد یا اتاق نسل دو که صرفا شبکه سازی در دستور کار خود باید قرار می داد .

اتاق نهم یک درس به ما داد جایی که ما آمدیم یک سیستم طراحی کردیم استراتژی و هدف را مشخص کردیم حال افرادی را می خواهیم که بتوانند در این سیستم هدف را محقق کنند و در این مسیر تشکل تولید و تجارت با ترکیب ۱۵ نفره با توجه به اولویت های برنامه ای که در اتاق نهم تدوین شد .

اشخاص می توانند به عنوان یک مولفه باشند اما نمی توانند به عنوان یک معیار باشند بلکه مهم این است که ابتدا کار تیمی را بلد باشند کار تشکیلاتی را بلد باشد و مهم تر از همه معطوف به هدف بتواند  در این سیستم ایفا نقش کنند.

مسعود گلشیرازی در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج در خصوص کارنامه چهارسال گذشته ایشان و گروه اجرایی او گفت: ما از ابتدا دوره نهم برای تحول در اتاق و تحقق برنامه های خود شعار شاخص محوری را در دستور کار قرار داده و برای اینکه بتوانیم بهبود در مدیریت ایجاد کنیم ارزیابی های دوره ای را در دستور کار قرار داده و به صورت کلی هر شش ماه یکبار رضایت کلی را مورد سنجش و ارزیابی قرار دادیم و به صورت واحدی ، دوره ای و دستگاهی یک نظام ارزیابی منسجم را در اصل شکل دادیم . در این مسیر واحدهایی داشتیم که رضایت اعضا ما نسبت به آنها در حد بالا ۹۶ درصد بود همینطور واحدهایی که بالا ۹۰ درصدبود . واحدهایی نیز داشتیم که مساوی با واحدهای قبلی نبود اما رضایت کلی در آخرین نظر سنجی که انجام شده و در همین اواخر به دید اعضا اتاق در یک جامعه آماری بالای ۶۰ درصد اعضا که در این نظرسنجی مشارکت داشتند رسید، رضایت کلی بالا ۸۵ درصدبود .

اتاق بازرگانی در شروع دوره نهم رتبه ای که داشت پنج از آخر بود یعنی بیست و هشت ، در کنار سیستان و بلوچستان و ایلام اما در پایان دوره تیمی که در اتاق حضور داشتند که اساسا برگرفته از شاکله تولید و تجارت بود این رتبه را پنج از اول رساندند به عبارتی بیست و سه پله رشد با ایجاد یک سیستم در این شاخص انجام شد .

مسعود گلشیرازی کاندیدا دهمین دوره اتاق بازرگانی اصفهان در پایان و در پاسخ به سوال خبرنگار موج مبنی بر جایگاه و رتبه اتاق بازرگانی اصفهان در میان سایر اتاق های بازرگانی کشور، اعلام کرد : بر اساس آخرین  ارزیابی که اتاق ایران انجام داد در بین اتاق های کشور ، دواتاق حائز رتبه عالی و برتر در میان کلیه شاخص ها اتاق اصفهان و اتاق تهران شدند  . مهمترین شاخص هایی که در این ارزیابی بالا ۹۵ درصد نمره آورد یکی بحث توجه به تشکل ها بود و دیگری شفافیت موضوع مالی و انضباط مالی بود .

اتاق بازرگانی اصفهان

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه