رئیس کل دادگستری فارس:
۳۱ هزار پرونده در نهاد داوری استان با سازش ۹۰ درصدی رسیدگی شد
رئیس کل دادگستری فارس گفت: در حال حاضر ۷۰ مرکز نهاد داوری در استان و با حدود ۳۰۰ داور فعالیت میکنند که تا کنون ۳۱ هزار پرونده را مورد رسیدگی قرار داده اند که ۹۰ درصد آنها منجر به صلح و سازش شده است.
به گزارش خبرگزاری موج فارس، حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی در مراسم تحلیف نخستین دوره داوری حرفهای که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد، با بیان اینکه ابتکار تأسیس نهادهای داوری در کشور متعلق به فارس است گفت: از سالهای گذشته داوری به عنوان یکی از راهکارهای پیشگیری از تشکیل پروندههای قضایی در استان فارس مورد استفاده قرار گرفته است.
رئیس کل دادگستری فارس افزود: با تدوین شیوه نامههای مربوطه درسطح قوه قضائیه، نهادهای داوری در سراسر کشور از داوری برای حل و فصل اختلافات استفاده خواهند کرد.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی افزود: از این ۱۹۹ پروانه داوری که صادر شده است؛ ۲۸ پروانه مربوط به استان فارس است که همگی این داوران از قضات بازنشسته و توانمند استان فارس با سابقه قضایی بوده اند.
رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به اینکه دین مبین اسلام برای حل اختلافات از طریق داوری اهمیت ویژهای قائل شده و با ذکر آیاتی در قرآن کریم، زمینه توجه بیشتر به آن را فراهم کرده است، گفت: داوری عبارت است از رفع اختلاف میان اصحاب دعوی از طریق واگذاری آن به حکمیت اشخاصی که طرفین دعوی آنها را به توافق خود انتخاب میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی توجه به نهاد داوری از سوی رؤسای حوزههای قضایی استان را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: رؤسای حوزههای قضایی استان فارس در راستای قانون و اجرای سند تحول قضایی تمهیدات لازم را برای ترویج داوری و ترغیب طرفین دعوا به حل و فصل اختلاف از طریق داوری فراهم نمایند چرا که با استفاده از ظرفیت این نهاد میتوانیم پروندههای قضایی را کاهش دهیم.
ارسال نظر