English

شهریار نوری زاده خبر داد؛

تأخیر در تأمین اعتبار دلیل کندی بازسازی مناطق زلزله‌زده هرمزگان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هرمزگان دلیل کندی بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب استان را تأخیر در تأمین اعتبار از مرکز عنوان کرد و گفت: امیدواریم در ۴ ماه آینده با مشارکت بانک‌های عامل و تزریق تسهیلات به پیمانکاران این واحدهای مسکونی به بهره‌برداری برسد.

تأخیر در تأمین اعتبار دلیل کندی بازسازی مناطق زلزله‌زده هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «شهریار نوری زاده» مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هرمزگان در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و افتتاح حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی «ره» اظهار داشت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ازجمله نهادهایی است که امام راحل در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی که عقب‌ماندگی به میزان قابل‌توجهی در کشور بیداد می‌کرد با درایت و هوشمندی آن را در جهت ساخت منازل افراد فاقد مسکن در روستاها تأسیس کرد.

وی ضمن بیان اینکه هم‌اکنون ۱۸۶ هزار واحد مسکونی در روستاهای استان هرمزگان وجود دارد، افزود: برنامه ما برای دو سال آینده این است که تمام روستاهای هرمزگان به‌صورت صددرصدی مقاوم‌سازی کنیم.

نوری زاده با بیان اینکه، تاکنون در ۴۰ درصد روستاهای هرمزگان عملیات اجرایی طرح هادی انجام شده است، گفت: در بحث عملیات اجرایی طرح هادی روستایی، میانگین کشوری ما ۵۵ درصد و همچنین عملکرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ۴۰ درصد است.

وی یادآور شد: به علت پراکندگی راه‌های روستایی و عدم دسترسی به خدمات حمل‌ونقل در منطقه بشاگرد اجرای طرح هادی روستایی سخت است اما اولویت ما این است که در حوزه جاسک، بشاگرد و رودان بتوانیم این طرح را به انجام برسانیم.

وی در ادامه بیان داشت: ۵۰۰ روستا در هرمزگان باید موردبازنگری قرار بگیرند و این در حالی است که در سال ۱۴۰۰ بالغ‌بر ۱۵۶ روستا را موردبازنگری قرار دادیم اما متأسفانه اعتبارات ملی در زمان مقرر ابلاغ نشد تا بتوانیم ۸۰ درصد تعهدات را انجام دهیم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هرمزگان در ادامه به شناسنامه‌دار کردن واحدهای مسکونی اشاره کرد و افزود: شناسنامه‌دار کردن واحدهای مسکونی قطعاً می‌تواند بسیاری از مشکلات روستاییان را مرتفع کند.

وی ابراز داشت: از ۱۸۶ هزار واحد مسکونی تاکنون اسناد مالکیت ۹۰ هزار واحد مسکونی روستاییان صادر شده است و در سال گذشته برای بالغ‌بر سه هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی سند صادر شد.

وی گفت: امسال نیز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان با مشارکت اداره کل ثبت‌احوال برنامه‌ریزی دقیقی را در راستای افزایش سهمیه برای صدور اسناد مالکیت انجام داده است تا بدین‌وسیله دغدغه‌های مردم کاهش پیدا کند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هرمزگان گفت: سال گذشته بالغ‌بر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی و استانی و همچنین قیر رایگان تخصیص داده شد که ما توانستیم در ۱۶۴ روستای هرمزگان عملیات اجرایی طرح هادی را انجام دهیم و همچنین امسال بالغ‌بر ۲۲۵ میلیارد تومان اعتبارات ملی و استانی تخصیص داده شد.

وی بیان داشت: ما باید بتوانیم هرساله منظومه‌های روستایی را با محوریت توسعه پایدار روستاها مطالعه کنیم تا بدین‌وسیله موازی کاری در هیچ سازمانی انجام نشود.

نوری زاده افزود: در سطح روستاهای استان هرمزگان ۱۹۲ خانوار دارای دو فرزند معلول هستند که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با مشارکت بهزیستی و بنیاد مستضعفان توانست واحدهای مسکونی را برای این خانواده‌ها احداث کند.

وی اذعان داشت: سال گذشته در راستای انعقاد تفاهم‌نامه بنیاد مسکن با سازمان برنامه‌وبودجه، بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد مستضعفان بالغ‌بر ۶ هزار واحد مسکونی برای نیازمندان در کوهشاه احمدی، بشاگرد و جزیره لارک با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی احداث شده است.

نوری زاده به آسیب‌های سیل در شرق هرمزگان و در شهرستان‌های میناب و رودان هم اشاره کرد و گفت: تاکنون بالغ‌بر ۳۷۰ واحد مسکونی که در جریانات سیل آسیب دیده بودند، مجدداً احداث شده‌اند و همچنین سیل دیگری در این حوزه شرق هرمزگان به وقوع پیوست که تسهیلات آن در بهمن‌ماه ۱۴۰۱ ابلاغ شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان ابراز داشت: بالغ‌بر هزار و ۵۳۰ واحد مسکونی رودان و میناب در دست ستاد معین بازسازی داریم که تاکنون پروانه ساخت این واحدهای مسکونی صادر شده است و در زمان‌بندی ۶ ماه این واحدها به بهره‌برداری می‌رسد.

وی به آسیب‌های زلزله بخش فین و دهستان سیاهو و بخش مرکزی بندرعباس نیز اشاره کرد و گفت: بر اثر وقوع زلزله بالغ‌بر دو هزار واحد روستایی و ۴۹۸ واحد شهری آسیب دید و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان نیز ۹۸ درصد واحدهای روستایی را در آن منطقه اعم از عملیات فوندانسیون، دیوارچینی، ایزوگام، نصب درب و پنجره، سقف و... به اتمام رسانده است.

نوری زاده به زلزله غرب هرمزگان در بخش مهران و شهرستان بستک هم اشاره کرد و افزود: تاکنون ۳۲۰ واحد مسکونی عملیات اجرایی و تعمیر آن با مشارکت مردم و نظارت ستاد بازسازی انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: در خردادماه ۱۴۰۱ زلزله مهیبی در دو بخش مهران، بخش مرکزی بندرلنگه رخ داد که بالغ‌بر هزار و ۱۹۶ واحد روستایی آسیب دید و از این تعداد ما عملیات اجرایی حدود هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی را آغاز کردیم.

وی عنوان کرد: در دی و بهمن به دلیل اینکه سازمان مدیریت مصوبه را به دولت ارسال نکرده بود کار در زمان مقرر انجام نشد در غیر این صورت اگر تسهیلات به‌موقع در اختیار ما قرار می‌گرفت با پیگیری استاندار این پروژه تا امروز به اتمام رسیده بود.

نوری زاده افزود: بااین‌حال با پیگیری استاندار هرمزگان، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نماینده غرب هرمزگان تسهیلات ابلاغ شد و تاکنون اسکلت‌بندی ۹۰۰ واحد مسکونی انجام شده و ۵۵۰ واحد مسکونی در عملیات اجرایی سقف زده هستند، همچنین در ۶۲۰ واحد مسکونی عملیات دیوارچینی آن به اتمام رسیده است و امید داریم که در ۴ ماه آینده با مشارکت بانک‌های عامل و تزریق تسهیلات به پیمانکاران این واحدهای مسکونی به بهره‌برداری برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه