سال گذشته؛
ثبت بیش از چهار هزار مورد عقرب گزیدگی در هرمزگان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: سال گذشته ۴ هزار و ۵۲۰ مورد عقرب گزیدگی در استان هرمزگان ثبت شد و ۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه عقرب گزیدگی یکی از معضلات بهداشتی است، گفت: هرمزگان جز استانهای پرخطر کشور در زمینه آمار بالای عقرب گزیدگی به خصوص در فصول گرم سال است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین اقدام در صورت عقرب گزیدگی، رساندن سریع فرد بیمار به نزدیکترین مرکز بهداشتی و درمانی است، گفت: یکی از معضلات در درمان عقرب گزیدگی عدم توجه کافی بیماران و خانوادهها به اورژانسی بودن درمان و وجود فاصله زمانی بین گزش تا مراجعه به مرکز درمانی و شروع درمان است.
ذاکری گفت: کودکان و افراد مسن جز گروههای پرخطر هستند و در صورت گزش باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه مهمترین مکانهای زیست عقرب، زبالهها و نخالههای ساختمانی است، بر اهمیت جمع آوری زباله ها، نخالهها و بهسازی محیط زندگی تاکید کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: سال گذشته ۴ هزار و ۵۲۰ مورد عقرب گزیدگی در استان هرمزگان ثبت شد و ۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند که هیج کدام از موارد مرگ و میر به دلیل کمبود امکانات، نبود سرم یا پزشک نبود.
ارسال نظر