English

مدیر هنرهای تجسمی حوزه هنری استان اصفهان :

هنرمندان پیشکسوت ریشه های تمدنی شهر اصفهان هستند

مدیر هنرهای تجسمی حوزه هنری استان اصفهان بیان کرد:هنرمندان پیشکسوت در واقع ریشه‌های تنومند تمدن اصفهان هستند .

هنرمندان پیشکسوت ریشه های تمدنی شهر اصفهان هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، مجتبی مجلسی در سومین رویداد «ریشه‌ها» با تجلیل از استاد بهرام الیاسی (قلمزن)با اشاره به اینکه ریشه‌ها در واقع ریشه‌های تنومند تمدن اصفهان هستند و در این سلسله برنامه از اساتید پیشکسوت اصفهان تجلیل به عمل می آید، گفت: این رویداد اختصاص به استاد بهرام الیاسی قلمزن دارد  و اگر زیبایی در کارهای استاد می بینید فقط به قدرت دست استاد الیاسی نیست بلکه به اخلاق،منش و تواضع استاد است که یک هنرمند را می‌سازد و این چنین است که استاد الیاسی می شود یکی از ریشه های تمدنی شهر اصفهان.

مدیر کل میراث اصفهان

شاخصه اصفهان خلاقیت است

در ادامه این مراسم دکتر علیرضا ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان با اشاره به اردیبهشت ماه به عنوان ماه زیبای اصفهان گفت: این ماه زیبایی دیگری هم دارد که آن قرار گرفتن نام معلم در این ماه است و امام علی در این خصوص فرمودند: هر کسی به من کلمه ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است و در سایه الطاف معلم های جامعه هست که انسان هویت می یابد.

وی ادامه داد: جامعه کنونی به درد بی هویتی دچار شده است و هیچ زبانی بهتر از هنر نمی تواند در جامعه ایران اسلامی نقش آفرینی کند.

ایزدی افزود: باید بر دستان استاد بزرگی مانند استاد الیاسی که بر فلز نقشهای ماندگار نگارگری میزنند بوسه زد و آنچه می‌بینیم حاصل تلاش استاد و پیکره مس است که در بدعت و نوآوری و خلاقیت مثال زدنی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان تصریح کرد: شاخصه اصفهان خلاقیت است و تمدن مدیون اصفهان و اصفهانی است و امکان ندارد از یک ورقه مسی تصویری این چنینی حاصل شود مگر آنکه عشق بر آن حاکم باشد و دستان پرتوان هنرمندی چون استاد الیاسی آن را خلق کند.

نمایشگاه 3

سپس امیرحسین طبسی مدیر برنامه های استاد الیاسی با اشاره به سرمایه های ملی و هنری کشور، استاد بهرام الیاسی را یکی از سرمایه های معنوی ایران اسلامی خواند و گفت: باید قدر چنین سرمایه هایی را دانست زیرا استاد الیاسی در تکنیک و قدرت دست در قلمزنی بی نظیر هستند.

در پایان این مراسم استاد منصورحافظ پرست با اشاره به آنکه باید قدرهنرمندان را تازمانی که زنده هستند بدانیم خاطر نشان کرد: استاد الیاسی این هنر را نزد دایی بزرگ خود گوهری مهر که ملقب به شاه میرزا بود به مدت دو ماه یاد گرفت و مابقی کارهایی که از ایشان می بینید هنر خود استاد است.

وی همچنین از حوزه هنری استان اصفهان که به هنرمندان در زمان حیات خود توجه می کند و آنان را مورد تقدیر و تجلیل قرار می دهد تشکر کرد و افزود: اکنون در این شهر بانوان قلمزن جوانی داریم که در این عرصه فعالیت می کنند و فوق‌العاده هستند و آنها را نیز باید قدر دانست.

استاد الیاسی

استاد بهرام الیاسی با بیان خاطره‌ای از زمان کودکی خود و اینکه در آن زمان به استعداد هنری خود پی برد گفت: از کودکی به هنر علاقه مند شدم و به آن روی آوردم و موفق شدم کارهای کم‌نظیری انجام دهم و البته قلم زنی را به مدت دو ماه در نزد شاه میرزا دایی بزرگم یاد گرفتم و سبک کارم همیشه الهام گرفته از اشعار مولانا، سعدی و حافظ بوده است و اکنون تابلوی «کاروان»  را از روی شعر سعدی با این مضمون که (ای ساربان آهسته ران ،کارام جانم میرود) خلق کرده ام و در دل این تابلو اشعار سعدی نیز نهفته شده است.

در پایان این مراسم ضمن تقدیر از استاد بهرام الیاسی به عنوان یکی از ریشه های تمدنی اصفهان، تازه ترین اثر این هنرمند با نام «کاروان» رونمایی شد و حضار به دیدن نمایشگاه آثار استاد الیاسی پرداختند.

نمایشگاه اصفهان

به گزارش موج، در این مراسم که با اجرای امیر دردشتی و با حضور تعدادی از اساتید هنرمند اصفهان مانند استاد اسکندری، استاد حافظ پرست، استاد خوشنویس زاده، استاد موحدیان عطار، استاد بدرالسما و دکتر ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان و دکتر نوری رئیس حوزه هنری استان اصفهان در سالن سعدی واقع در عمارت تاریخی سعدی برگزار شد از استاد الیاسی به پاس یک عمر فعالیت در عرصه قلم زنی اصفهان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

گفتنی است، نمایشگاه «ریشه ها» مروری بر آثار استاد بهرام الیاسی از 14 اردیبهشت ماه تا 10 خرداد ماه در گالریهای سعدی حوزه هنری استان اصفهان (بوستان، گلستان، تماشا، تک اثر) برای بازدید عموم دایر است و این نمایشگاه با همکاری حوزه هنری استان اصفهان و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان دایر شده است و علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه و آثار قلمزنی استاد الیاسی می توانند 10 صبح تا 12 و 16 الی 20 به عمارت تاریخی سعدی مراجعه نمایند.

افتتاح نمایشگاه ریشه ها

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه