English

با افزایش شعب تعزیرات صنفی؛

تأکید رئیس کل دادگستری هرمزگان بر جلوگیری از تخلف اصناف

رئیس کل دادگستری هرمزگان بر لزوم جلوگیری از تخلف اصناف و حفظ حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان با افزایش شعب تعزیرات صنفی تأکید کرد.

تأکید رئیس کل دادگستری هرمزگان بر جلوگیری از تخلف اصناف

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل تعزیرات این استان ضمن تأکید بر جلوگیری از تخلف اصناف و حفظ حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان، گفت: باید شعب تعزیرات صنفی در استان افزایش یابد تا سریعاً به مسائل مربوط به اصناف مختلف رسیدگی شود.

وی افزود: از ابتدای امسال در هرمزگان ۹ تیم بازرسی متشکل از قضات دادسرا، تعزیرات، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی و صمت برای رصد بازار تشکیل شده که نتایج بسیار خوبی داشته است.

قهرمانی گفت: این تیم ها تاکنون از ۱۲۹ واحد صنفی بازرسی کرده اند که در نتیجه آن، ۷۳ تخلف ثبت شده و این نشان می‌دهد که بازار وضعیت مناسبی از لحاظ نظارت نداشته است.

وی افزود: در شرایط کنونی کشور، اولویت اصلی حل مشکلات اقتصادی است و این نقش تعزیرات را بیشتر می‌کند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در هرمزگان با وجود همه نظارت ها و تمهیدات اندیشیده شده متأسفانه روزانه حداقل دو و نیم تا ۵ میلیون تن سوخت به ارزش ۳۵ تا ۵۵ میلیارد تومان قاچاق می‌شود.

وی افزود: روزانه حدود ۲ هزار دستگاه نیسان، سوخت را از مناطق مختلف استان قاچاق می‌کنند که ضرر اقتصادی و اجتماعی زیادی برای هرمزگان دارد.

قهرمانی در خصوص عملیاتی کردن سامانه‌های قانونی در بنادر و گمرکات نیز گفت: شرکت‌های فعال در بندر شهید رجایی باید در سامانه‌های قانونی لینک ایجاد کنند تا بشود بر عملکردشان نظارت داشت.

وی افزود: در بازرسی از ۵۲ شرکت فعال در بندر شهید رجایی مشخص شد تنها ۱۲ شرکت عملیات قانونی را ثبت کرده اند که برای ۲۹ شرکت که از آنها بازرسی شده با توجه به ماده ۶ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا یک چهارم موجودی انبارهایشان یعنی چیزی در حدود یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پیش بینی جریمه شده است. 

احمد جعفری نسب معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان تعزیرات حکومتی هم در این مراسم گفت: قرارگاه گشت ویژه نظارت در سراسر کشور تشکیل شده که وظیفه آن نظارت مستمر بر بازار و برخورد با متخلفان به ویژه درموضوع گرانفروشی، احتکار و عرضه خارج از شبکه کالا است.

وی افزود: از ۸ اسفند ۱۴۰۱ تا ۴ اردیبهشت امسال ۱۵۳ هزار و ۴۵۲ گشت بازرسی از واحد‌های صنفی داشتیم که در نتیجه این بازرسی‌ها ۳ هزار و ۷۶۶ واحد پلمب شده است.

جعفری نسب گفت: در این مدت گروه‌های گشت واحدی، حدود ۴۵ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعزیرات یک مجموعه دادرسی محور است، افزود: با هر گونه گرانفروشی بدون ضابطه‌ای برخورد می‌شود.

معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: یکی از اولویت‌های کاری در استان هرمزگان مقابله با قاچاق سوخت است که گروه ویژه‌ای برای این کار در نظر گرفته شده است.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در هرمزگان ۷۴۶ بازرسی داشته ایم که بیشتر تخلفات گران فروشی، تقلب، احتکار و کم فروشی بوده است.

جعفری نسب گفت: برای این بازرسی‌ها ۴۰۰ پرونده تخلف تشکیل شده است.

در پایان این مراسم کیومرث حسنپور به عنوان مدیر کل جدید تعزیرات حکومتی هرمزگان معرفی و از زحمات مرتضی ممیزی مدیرکل سابق تعزیرات حکومتی هرمزگان قدردانی شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه