English

بیمه آبزیان باید به یک صنعت تبدیل شود

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: بیمه آبزیان باید به یک صنعت تبدیل شود در این صورت است که تمامی سرمایه گذاران می توانند به نحو احسن از آن سود ببرند.

بیمه آبزیان باید به یک صنعت تبدیل شود

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، به منظور بررسی مسائل و مشکلات اتحادیه آبزیان استان و تعاونی‌های سایت‌های پرورش میگو مردمی با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل شیلات هرمزگان، مدیر کل دامپزشکی استان، رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان هرمزگان، معاون خدمات بیمه ای مدیریت بانک کشاورزی استان، نمایندگان مدیریت بانک کشاورزی هرمزگان، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان هرمزگان، رئیس گروه میگو شیلات هرمزگان، روسای شیلات شهرستان ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان جلسه ای در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی برگزارشد.

در این نشست عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با بیان اینکه این استان از ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و ظرفیت تولید ۱۴۴۰۰میلیون قطعه بچه میگو برخوردار است، گفت: تاکنون ۱۰ هزار هکتار از مزارع پرورش میگو به بهره برداری رسیده است و ۱۵ هزار هکتار آن در حال ساخت.

عباس مویدی افزود: در استان هرمزگان در حال حاضر ۲۴ مرکز تکثیر با ظرفیت ۴۶۰۰ میلیون قطعه بچه میگو به مرحله بهره برداری رسیده است و در حال تولید است و تولید میگوی استان سالانه بیش از ۲۶ هزار تن است.

وی فعالیت های شیلاتی به ویژه پرورش میگو و ماهی را از محورهای توسعه و اشتغال ساحل نشینان خواند و عنوان کرد: امید است با تلاش های در حال انجام شاهد تسهیل و ارتقا در تولیدات شیلاتی باشیم.

در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اهمیت بررسی مستمر مسائل و مشکلات مراکز تکثیر میگو و مزارع پرورش میگو در راستای مرتفع سازی مشکلات و افزایش تعامل د رراستای تولید پایدار گفت: برنامه‌ریزی هر چه بهتر تامین و تولید خوراک استاندارد و بهداشتی میگو، پیگیری تامین مولد خوب و با کیفیت و عاری از بیماری، پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیرمیگو توسط بخش خصوصی، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید از اهم مورادی خواند که باید پیوسته پیگیری شود.

مسعود بارانی با اشاره به لزوم بررسی مشکلات بیمه مراکز تکثیر و مزارع پرورش میگو، افزود: بیمه آبزیان باید به یک صنعت تبدیل شود در این صورت است که تمامی سرمایه گذاران می توانند به نحو احسن از آن سود ببرند که خوشبختانه گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

بارانی بازنگری ظرفیت تولید مراکز تکثیر ، تمدید پروانه بهره برداری مراکز تکثیر براساس ظرفیت جدید، برگزاری جلسات کمیته پایش با حضور حداکثری تعاونی‌ها، بازدیدهای مستمر از مراکز تکثیر و سایت‌های پرورش میگوی استان، استقرار نمایندگان بیمه توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان استان ضمن دادن آموزش های لازم در شهرستان ها را از اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه خواند.

در این نشست حاضرین در جلسه به بیان مسائل و چالش ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه