نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی:
دولتها با رأی مجلس شکل می گیرد لذا باید در گفتار توجه شود که جایگاه مجلس تقویت شود
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: از نظر سلسله مراتب نمایندگان در حد وزرا هستند و دولتها با رأی مجلس شکل می گیرد لذا باید در گفتار توجه شود که جایگاه مجلس تقویت شود و ما هم وظیفه داریم از حق مردم دفاع کنیم.
![دولتها با رأی مجلس شکل می گیرد لذا باید در گفتار توجه شود که جایگاه مجلس تقویت شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/eJUXhOn6x8s0/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehy44f2VVRmSW/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87%DA%A9%D9%84%DB%8C+%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87+%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85+%D9%82%D8%B2%D9%88%DB%8C%D9%86+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3+%283%29.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج قزوین، لطف الله سیاهکلی در جلسه شورای اداری شهرستان بویینزهرا که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزارشد، اظهار کرد: مجالس قبلی را هم دیدیم و هر گاه لازم بود ریل گذاری مجلس تغییر کند از رهبری هزینه می شد اما آقای قالیباف مرد عمل هستند و اندیشه رهبری را در عمل پیاده کردند و هرگز از رهبری هزینه نکرده اند.
سیاهکلی تصریح کرد: جایگاه مردم در نظام الهی تعریف دارد و در نظام اسلامی مجلس در رأس امور است چون مردم صاحب حق هستند و مسئولان باید پاسخگو باشند.
وی بیان کرد: از نظر سلسله مراتب نمایندگان در حد وزرا هستند و دولتها با رأی مجلس شکل می گیرد لذا باید در گفتار توجه شود که جایگاه مجلس تقویت شود و ما هم وظیفه داریم از حق مردم دفاع کنیم.
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه باید کمک کنیم تا جایگاه مجلس تخریب نشده و اقتدار آن حفظ شود.
وی افزود: دشت قزوین باید حفظ و احیا شود در حالی که بزرگترین مشکل ما آب است و امروز همه سهم آب سد طالقان به تهران می رود و این ایراد دارد که هنوز آب شرب نداریم و این سد طالقان متعلق به استان قزوین است و قرار نیست در موضوع آب بعد از تهران و دوم باشیم و سهم خود از آب سد را نتوانیم دریافت کنیم.
سیاهکلی اظهارداشت: حقوق مردم قزوین باید رعایت شود و از همه انتظار مساعدت و همراهی داریم.
ارسال نظر