مدیر مخابرات منطقه اصفهان خبرداد؛
فیبر نوری در استان اصفهان در دو سال آینده به ۲۰۰ هزار اتصال میرسد
مدیر مخابرات منطقه اصفهان گفت: ظرفیت موجود ۴۰ هزار اتصال فیبر نوری در استان بر اساس طرح نجما تا ۲ سال آینده به ۲۰۰ هزار اتصال می رسد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، اسماعیل قربانی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره باینکه در تلاش هستیم تا دو سال آینده ظرفیت فیبر در استان به ۲۰۰ هزار اتصال برسد، بیان کرد: در حال حاضر در ۴۵ شهر استان سرویس اینترنت مبتنی بر فیبر نوری ارائه میشود.
وی با بیان اینکه فضای مجازی یکی از ظرفیتهایی است که باید بهصورت جدی به آن توجه شود،افزود: باید تلاش کنیم زیرساختهای فضای مجازی به نحو مطلوبی انجام گیرد.
این مقام مسئول بیان داشت: در حال حاضر بیشتر از ۹۸ درصد از مشترکان کشور از مخابرات ایران سرویس میگیرند.
قربانی ادامه داد: اگر بخواهیم ورود جدی به عرصه دیجیتال داشته باشیم نیازمند این است که دسترسی به فضای مجازی با سرعت بالا در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم تأکید بر توسعه زیرساختهای مبتنی بر فیبر نوری است، گفت:ظرفیت فیبر نوری در استان اصفهان طی دوسال آینده با افتتاح طرح نجما در استان به ۲۰۰ هزار اتصال میرسد.
مدیر مخابرات منطقه اصفهان با اشاره باینکه بیش از۵۰۰ هزار کیلومتر تار فیبر نوری در استان وجود دارد که در ۱۵ سال گذشته ایجاد شده است، افزود: درحال حاضر هفت هزار اف ای تی(تجهیز با قابلیت اتصال مشترک به فیبر نوری) در استان بوجود آمده است.
این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر سرویس اینترنت مبتنی بر فیبر نوری در ۴۵ شهر استان ارائه میشود که امیدواریم با کلنگزنی و افتتاح این کار را توسعه دهیم.
قربانی ادامه داد: هم اکنون در استان اصفهان برای ٣٠ شهرک صنعتی امکان ارائه فیبر نوری فراهم شده است و مشترکان از این ظرفیت استفاده میکنند.
مدیر مخابرات منطقه اصفهان گفت: در استان اصفهان تعداد روستاهای بالای ٢٠ خانوار استان، ٩٣١ روستا است که از این تعداد ٩٢١ روستا دارای تلفن خانگی می باشند.
وی در ارتباط با تعداد مشترکان تلفن ثابت توضیح داد: در استان بالغ بر دو میلیون و ۵٠٠ هزار مشترک تلفن ثابت در استان با ضریب نفوذ ۴۵/٩٨ وجود دارد که این شاخص در کشور معادل ٣۴ است که از متوسط کشوری ١٢ درصد بالاتر است.
قربانی در خصوص مشترکان همراه اول گفت: بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار سیمکارت همراه اول در استان واگذار شده که حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار سیمکارت فعال می باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه ٩ هزار و ۵۰۰ کسبوکار دیجیتال در استان به اینترنت پرسرعت متصل هستند، افزود: در استان اصفهان ۶۶٨ هزار مشترکADSL داریم که بعد از تهران بیشترین سرویس پورت پرسرعت در استان اصفهان می باشد.
وی بیان داشت: میانگین هزینه نگهداری یک خط تلفن ثابت در استان ماهیانه بیش از ۳۵ هزار تومان است و میانگین درآمد کنونی مخابرات به لحاظ صدا و اینترنت حدود ۲۰ هزار تومان است.
قربانی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ هزار تومان از هزینه نگهداری با درآمد ما همخوانی ندارد، توضیح داد: برای نگهداری خطوط تلفن ثابت و سرمایهگذاریهای مورد نیاز، املاک و اموال خود را میفروشیم که این کار در هیچ کسب و کاری منطقی نیست.
مدیر مخابرات منطقه اصفهان گفت: نگهداری ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تلفن ثابت در استان با ۱۷۵ هزار پُست مخابراتی و هشت هزار و ۵۰۰ کافو مخابراتی(جعبه تقسیمهای بزرگ) کار راحتی نیست در حالیکه سالیانه نیز باید بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه ضروری مخابراتی در استان سرمایهگذاری کنیم.
قربانی در پایان بیان داشت: ۹۹ درصد روستاهای استان اصفهان تحت پوشش شبکههای همراه می باشد و تعداد مراکز مخابراتی فعال در استان ۵۲۹ و تعداد نقاط حضور برای ارائه سرویس ۱,۴۴۳ نقطه است.
مدیر مخابرات منطقه اصفهان گفت: تاکنون ۱۸۰ هزار ظرفیت بالقوه دسترسی مبتنی بر فیبرنوری در استان اصفهان فراهم شده است که از این عدد ۸۵ هزار از آن بالفعل شده و در حال حاضر حدود ۴۰ هزار سرویس مبتنی بر فیبرنوری دایر است.
ارسال نظر