English

ورود نفت ستاره خلیج فارس به تولید گازوئیل یورو ۵ با استانداردهای محیط زیستی

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس از وارد مدار شدن یک واحد تصفیه دیزل در این پالایشگاه خبر داد و گفت: در این فاز حدود ۴۲ هزار بشکه گازوئیل تولیدی نفت ستاره، تبدیل به گازوئیل یورو ۵ خواهد شد که استانداردهای زیست محیطی را دارد.

ورود نفت ستاره خلیج فارس به تولید گازوئیل یورو ۵ با استانداردهای محیط زیستی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، علیرضا جعفرپور بروجنی مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس با اشاره تاثیر کیفیت محیط‌زیست بر شادی  انسان‌ها اظهار داشت: هر سیستمی دارای ابزارهایی برای کوک‌شدن است و رفتار براساس آموزه‌های انسانی، کوک انسان‌ها است که پذیرفتن مسئولیت کارهایی که انجام دادیم جزوی از آن است.

وی افزود: اگر ما مسئولیت هر رفتاری که در کره‌ی زمین انجام می‌دهیم را بپذیریم رفتاری آدم وار از خود نشان داده‌ایم و جلوی شکستگی‌ها را در عالم را خواهیم گرفت. 

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس بیان داشت: نفت ستاره خلیج‌فارس با دارا بودن حدود 20 درصد از  ظرفیت پالایشی کشور، 40 درصد بنزین کشور را تولید می‌کند که بنزین یورو 5 است و از لحاظ سولفور حتی استاندارد بسیار بالایی دارد. 

وی در ادامه گفت: این پالایشگاه برای کشور دارای جایگاهی حیاتی است بر همین اساس مسائل توسعه‌ای با جدیت دنبال می‌شود و در اقدامی که از سال گذشته آغاز کردیم یک واحد تصفیه دیزل را آماده راه‌اندازی کردیم که به صورت آزمایشی وارد مدار شده و در انتظار افتتاح رسمی آن هستیم. 

وی یادآور شد: در این فاز حدود 42 هزار بشکه گازوئیل تولیدی نفت ستاره، تبدیل به گازوئیل یورو 5 خواهد شد که استانداردهای زیست محیطی را دارد و گوگرد آن نیز زیر حد استاندارد است‌. 

جعفرپور بیان کرد: بنا داریم مقداری از گازهایی که به فلر می‌رود را ریکاوری کنیم بر همین مبنا حدود 15 تن در ساعت گاز هیدروژن در پالایشگاه تولید می‌شود که متأسفانه در طراحی اولیه پالایشگاه برای بازاستفاده از آن تمهیدی اندیشیده نشده است اما  بنا‌داریم با این هیدروژن‌ها یک واحد تولید آمونیاک را به مجموعه اضافه کنیم و 500 هزار تن آمونیاک و حدود 500 هزار تن سولفات آمونیوم و بی آمونیوم فسفات در سال تولید کنیم. 

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس، تصریح‌ کرد: هیچ‌کسی به دنبال این نیست که بدون مجوز کاری را شروع کند اما گاها سخت‌گیری‌ها و یا زمان‌بر بودن فرآیندها کارها را سخت می‌کند، سال 1380 در پالایشگاه اصفهان، مستر پلن پالایشگاه را کلیک زدید، تقریبا این طرح 19 سال درگیر مسائل محیط‌زیست بود و تعلل‌ها باعث شد برخی کشورها از ما جلوتر بزنند در حالی نفس این طرح زیست محیطی بود ما بنا داشتیم گازوئیل تولیدی در پالایشگاه اصفهان را که 8 هزار ppm گوگرد دارد را تصفیه کرده و به صورت تصفیه شده در کشور استفاده کنیم.

وی در پایان افزود: این طرح 20 سال طول کشید تا اینکه سال گذشته به افتتاح رسید، باید کمی چابک‌تر عمل کرد چرا که زمان برخی مجوزات بسیار مهم است و لازم است در مسند سازمان محیط‌زیست در صدور مجوزها تسریع داشته باشید تا آنقدر فرصت‌ها از بین نرود که از کشورهای همسایه عقب بیافتیم. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه