به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر چالوس برگزار شد؛
جشنواره بزرگ فرهنگی هنری در ساحل رادیو دریا
به همت شورا و شهرداری چالوس و ستاد برگزاری برنامه های فرهنگی هنری چالوس، با حضور هنرمندان بزرگی از جمله سالار عقیلی، علی غریب، دکتر احمدرضا متین فر عضو هیئت علمی دانشگاه، جشن بزرگی به مناسبت عید سعید قربان با استقبال پرشکوه شهروندان چالوسی و سایر شهرها در ساحل رادیو دریا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، در این مراسم صابر سام دلیری با قدردانی از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر چالوس و همه کسانی که در برگزاری این جشن و سایر برنامه ها کمک کردند، اظهار داشت: هدف از برگزاری اینگونه جشن ها و مراسم اهمیت به برنامه های فرهنگی و توجه به کانون گرم خانواده بوده است.
وی با بیان اینکه آنچه در حال حاضر در کل کشور دارای اهمیت است حفظ جایگاه و شأن خانواده ها است، ادامه داد: ضرورت دارد در این زمینه برنامه های مختلفی از جمله اینگونه جشن ها برگزار شود و در چالوس نیز تا آغاز ماه محرم چندین برنامه فرهنگی هنری با هدف فراهم نمودن فضایی شاد و مفرح برای شهروندان، مسافران و گردشگران برگزار خواهد شد.
رئیس شورای شهر چالوس با تأکید بر اینکه رویکرد مدیریت شهری چالوس در این برنامه ها استفاده از هنرمندان ملی است و نیز با قدردانی از دکتر متین فر مهمان و سخنران برنامه به عنوان یکی از اساتید بزرگ در حوزه فرهنگ و خانواده، تصریح کرد: برای برگزاری این برنامه ها جلسات متعددی در چالوس با حمایت امام جمعه، فرماندار، سپاه و بسیج، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و سایر دستگاهها برگزار شد که جای تقدیر دارد.
وی با بیان اینکه چالوس دارای سابقه بسیار زیادی در زمینه های مختلف است، اظهار داشت: شعاری که برای چالوس انتخاب شده است شهر "حریر و قدم" است و حریر از گذشته پر افتخار این شهر در حوزه صنعت است و قدم که این شهر بنا به فرموده مقام معظم رهبری قدمگاه 21 هزار شهید دفاع مقدس است.
سام دلیری با اشاره به اقدامات عمرانی بسیاری زیادی که در این شهر به ویژه در جاده ساحلی انجام شده است، یادآور شد:این اقدامات به همت مدیریت شهری به ویژه شهردار و همکاران شورا برای نسل های آینده در جهت توسعه شهر انجام شده است.
در ادامه عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر مرکز سواد مجازی و کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی سازمان سراج به ایراد سخن پرداخت و خطاب به خانواده ها در خصوص پدیده اینترنت و نحوه برخورد آنها با فرزندانشان در این زمینه گفت: محتوای فضای مجازی برای فرزندان مانند خوراک است و روی ذهن آنها تأثیر می گذارد و بعد از مدتی به هیجان و رفتار تبدیل می شود.
دکتر احمدرضا متین فر با بیان اینکه مبحثی به نام سواد فضای مجازی و رسانه ای در حال حاضر در دنیا مطرح است، افزود: از 10 سال قبل در یکی از کشورها به بچه ها آموزش می دانند که در فضای مجازی و اینترنت چه چیز را نگاه کند و چه چیز را نگاه نکند و اینها لازمه فرزندان شما است که باید به آن توجه کنید زیرا باید متناسب با سن فرزندان شما باشد.
وی با اشاره به اینکه استفاده بیش از حد از فضای مجازی و محتوای آن منجر به اعتیاد در این زمینه می شود، تصریح کرد: در کلینیکی که در تهران دارم افراد زیادی که معتاد در این زمینه هستند مراجعه می کنند تا درمان شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر مرکز سواد مجازی و کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی سازمان سراج تأکید کرد: اگر پدر و مادرها در فضای خانواده نتوانند فضای مجازی را در خانه و خانواده مدیریت کنند نهاد مقدس خانواده در حوزه اخلاق و تعاملات فردی به خطر می افتد.
وی عنوان داشت: دنیا در حال حاضر فضای رهاسازی را توصیه نمی کند بلکه در حال آموزش هستند.
متین فر تأکید کرد: پدر و مادرها در زمینه استفاده از فضای مجازی باید با فرزندان خود صحت کنند که محتوای فاقد کد اخلاقی در جامعه ایرانی مفهوم ندارد زیرا ما یک جامعه ایرانی اسلامی هستیم و مفهوم غیرت در مردان و مفهوم عفت را در زنان داریم.
ارسال نظر