English

مدیر کل راه و شهرسازی استان قزوین:

ثبت و استعلام قراردادها توسط مالک و مستاجر در سامانه srem.ir فراهم شده است

مدیر کل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: این سامانه در راستای وظایف قانونی وزارت راه و شهرسازی از جمله رصد و نظارت بر بازار مسکن تهیه شده است.

ثبت و استعلام قراردادها توسط مالک و مستاجر در سامانه srem.ir فراهم شده است

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، سید علی هاشمی  مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین در خصوص "هدف و کارکرد سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور srem.ir " گفت: این سامانه در راستای وظایف قانونی وزارت راه و شهرسازی از جمله ماده ۱۸قانون جهش تولید مسکن و رصد و نظارت بر بازار مسکن تهیه شده است.

این مقام مسئول با ارائه توضیحاتی بیان داشت: در اولین گام شروع به کار این سامانه، امکان ثبت و استعلام قراردادهای ثبت شده برای قرارداد اجاره‌ی مسکن در حالت یک به یک (یک مالک شش دانگ به یک مستاجر)، به صورت برخط فراهم شده است و در آینده‌ ای نزدیک، هموطنان گرامی این امکان را خواهند داشت که انواع قراردادهای مربوط به املاک و مستغلات را به صورت مستقل و یا از طریق مشاورین املاک، در همین سامانه انجام دهند.

هاشمی افزود: ثبت کلیه معاملات املاک و مستغلات اعم از خرید، فروش، پیش خرید و پیش فروش مسکن، در بنگاه های مشاوران املاک و توسط بنگاه داران باید انجام شود.

مدیر کل راه و شهرسازی بیان داشت: برای قراردادهای اجاره ی مسکن که توسط افراد خارج از بنگاه های مشاوران املاک و توسط خود طرفین در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور ثبت می‌شود، أخذ شناسه (کد) رهگیری بدون أخذ هزینه الزامی است.

وی افزود: مؤجر و مستاجر می توانند قرارداد اجاره‌ی واحد مسکونی مورد معامله‌ی خود را در این سامانه انجام داده و کد رهگیری و نسخه‌ی الکترونیکی آن را دریافت کنند. 

هاشمی خاطرنشان کرد: بعد از امضای قرارداد اجاره توسط طرفین قرارداد (مؤجر و مستأجر،) هر کدام از طرفین می‌بایست، حداقل یک شاهد از طرف خود به سامانه معرفی نمایند؛ بعد از این که شاهدین احراز هویت شدند و از طریق حساب کاربری خود و یا از طریق حساب کاربری طرفین قرارداد (مؤجر و مستأجر) امضای خود را به ثبت رساندند، قرارداد به مرحله پایانی خود خواهد رسید و کد رهگیری منحصر به فردی برای قرارداد ایجاد خواهد شد که در قسمت ابتدایی صفحه مشاهده قرارداد، قابل رؤیت می باشد.

این مقام مسئول درباره اختیار یا امکان بازپس گیری امضا و لغو قرارداد (خیار مجلس) گفت: این اختیار فقط تا ۲۴ساعت از زمان آخرین امضای طرفین قرارداد (به غیر از شاهدین) وجود دارد و پس از اتمام زمان مذکور، از طرفین سلب می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه