English

با کمترین خسارت به اراضی مردم؛

راه‌آهن رشت-آستارا اجرا می‌شود

استاندار گیلان در جلسه شورای اداری رضوانشهر گفت: با توجه به محدودیت های موجود در اجرای راه آهن رشت_آستارا تلاش می شود تا با کمترین خسارت به اراضی کشاورزی و عرصه های در اختیار مردم شاهد اتمام این پروژه باشیم.

راه‌آهن رشت-آستارا اجرا می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، اسدالله عباسی، استاندار گیلان، عصر امروز  در جلسه شورای اداری شهرستان رضوانشهر گفت: بر اساس مطالعات اولیه ۶۰ کیلومتر از این مسیر پل است.
وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه مهم دیگر استان یعنی آزاد راه رشت - قزوین و نیز راه آهن رشت - کاسپین، امید است تا پایان سال شاهد بهره برداری آن ها باشیم.
وی درخصوص بهسازی راه فومن- رضوانشهر هم گفت: در دولت پیشین اکثر اعتبارات در مواردی دیگری هزینه می شد و پروژه ها و مساله مهم سراوان، تعریض جاده فومن- پونل-آستارا- نمین کمتر مورد توجه قرار می گرفت و عملا تغییر مثبتی رخ نداد.
وی عنوان کرد: اکنون تعریض مسیر جاده ای فومن - رضوانشهر با قوت، قدرت و سرعت ادامه دارد، ضمن آنکه مسیر انزلی - رضوانشهر  بعنوان یکی از مسیرهای پرتردد، به زودی چهار بانده خواهد شد.
وی هدف مسئولان را خدمت دهی صادقانه به مردم دانست و افزود: دولت سیزدهم به دنبال سرعت بخشی به امور و پروژه های توسعه ای استان است و در این خدمت رسانی شرق، غرب استان و شمال و جنوب معنایی ندارد و این خطه با وجود برخورداری از قومیت‌ها، گویش‌ها و مذاهب مختلف یکپارچه و منسجم است، لذا سنگ زدن برخی بر این قطار توسعه چندان قابل اعتنا نیست و با قوت بیشتری برای رفاه مردم تلاش می کنیم.
عباسی ادامه داد: مشکلات مردم در بخش های مختلف کشاورزی، تولیدات دامی، شیلات، گردشگری، راهها، آموزش و پرورش مورد توجه است و این مسائل را رفع می کنیم ضمن آنکه در مقوله های مسکن و اشتغال نیز که از برنامه های راهبردی و جدی دولت است در روستاها برنامه های ویژه ای را دنبال می کنیم.
وی با بیان اینکه تاکید ما بر روستا محوری است و تلاش می کنیم با توانمند سازی مردم روستایی کارآفرینی کرده و تسهیلات را به روستاها ببریم، افزود: اگر مسکن، اشتغال و درآمد برای روستائیان فراهم باشد نیازی به شهرها مهاجرت نمی بینند. 
وی ادامه داد: باید اقتصاد کشاورزی، دریا محور، صید و صیادی، آبزی پروری و تولید ماهیان خاویاری در استان رونق بیشتری بگیرد، در رضوانشهر پرورش ماهیان خاویاری وضعیت مطلوبی دارد و حمایت لازم را از این بخش خواهیم داشت.
وی در مورد تغییر کاربری اراضی در شهر و روستا نیز گفت: در این زمینه محدودیت هایی وجود دارد اما درحوزه روستایی بنیاد مسکن طرح هادی و در شهر راه و شهرسازی طرح جامع و تفصیلی اجرا می کنند و این تغییرات باید براساس شرایط، تقاضا و آمایش سرزمینی انجام شود و نمی توانیم یک شهر را به سلیقه و دلخواه شورا و شهردار تغییر دهیم. 
استاندار گیلان با اشاره به مشکلات شرکت چوب و کاغذ ایران (چوکا) هم ادامه داد: در دولت‌های گذشته به این شرکت چوب حراج زده بودند اما از فروش این شرکت جلوگیری کردیم تا این واحد تولیدی گیلانی در استان بماند و حفظ و حراست شود.
وی در خصوص احیای دوباره کارگاه شفارود و استفاده از ظرفیت کارگران بومی در پروژه نیز گفت: این امر در دستور کار قرار دارد و به پیمانکار تاکید شده است. در روزهای آینده نیز با حضور وزیر نیرو مشکلات این واحد رسیدگی و پیمانکار سابق خلع و پیمانکار جدید تعیین می شودتا کارگران به کار برگردند.

 وی تصریح کرد: این دولت صادق الوعده بوده و در مقابل وظیفه تکلیف‌محور عمل می کند.

 عباسی در مورد جابجایی فرمانداران تالش و فومن نیز گفت: عده ای انتقاداتی بر این مساله داشتند اما جابجایی مدیران تحرک و تحول ایجاد می کند، لزوما فرماندار نباید اهل آن شهرستان باشد به حاشیه ها توجه چندانی نداشته باشید و در کنار هم به وظایف خود طبق تکالیف و ماموریت هایی که داریم عمل کنید مهم رضایت مردم است. باید به مردم خدمت کنیم همه ما اعضاو پیکره گیلان هستیم و به کمک هم موانع را رفع خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: سعی و تلاش دولت و نظام فراهم کردن زیر ساخت ها و امور رفاهی برای مردم است و در این راستا طی ۲ سال اخیر در تالش، رضونشهر، آستارا و ماسال کارهای زیربنایی زیادی را شروع کرده وبه پایان رسانده ایم و برخی نیز در حال انجام است.
استاندار گیلان در ادامه به پرداخت به موقع حقوق و دستمزد نیروهای نجات غریق در طرح سالم سازی دریا در استان نیز اشاره کرد و افزود: باید با تقویت طرح های سالمسازی دریا این موضوع افزایش و ارتقا یابد.
وی افزود: باید بخش خصوصی را نیز ترغیب کرده تا در این حوزه سرمایه گذاری کند، مناطق بوم گردی و گردشگری را به معنای واقعی ایجاد نموده و توسعه دهیم و زیر ساخت مورد نیاز را در اختیار آنها قرار دهیم.
وی در ادامه با تاکید بر به روزرسانی شبکه فرسوده برق گفت: از وزیر نیرو سه درخواست برای گیلان داشتیم که فیدرها، ترانسفورماتور و کابل های خود نگهدار را افزایش دهد، در گیلان ۲ هزار کیلومتر در ۲ سال اخیر به روزرسانی شده و ۱۲ هزار کیلومتر دیگر باقی مانده است و طبق درخواست گیلان چهار هزار کیلومتر نیز تا سال آینده انجام خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه