English

توافق ایران و مالزی بر مبادله ارزی با پول چین و ژاپن

معاون ارزی بانک مرکزی و معاون رئیس کل بانک مرکزی مالزی بر تمایل دو کشور برای استفاده از ین ژاپن و یوآن چین در مبادلات ارزی دوجانبه تاکید کردند.

توافق ایران و مالزی بر مبادله ارزی با پول چین و ژاپن

به گزارش خبرگزاری موج، معاون ارزی بانک مرکزی در دیدار با همتای مالزیایی خود با اشاره به اینکه سیاست کنونی بانک مرکزی ایران بر تسهیل معاملات تجاری با ارزهای محلی و پیمان ارزی متمرکز است، گفت: بر همین اساس از اشتیاق بانک های مالزیایی برای افتتاح حساب به رینگیت برای بانک های تجاری ایران استقبال می کنیم و در صورت نیاز می توان در نقل و انتقالات ارز از یوان چین و یا ین ژاپن نیز بهره گرفت.

غلامعلی کامیاب معاون ارزی این بانک، که در راس هیأت بانکی از کشورمان، در کوالالامپور با مدیران ارشد بانک های تجاری و مقامات بانک مرکزی مالزی دیدار و گفت و گو می‌کند، در ملاقات با عدنان زیلانی زاهد، معاون رییس کل بانک مرکزی مالزی ضمن تشریح شرایط جدید پس از برجام اقتصاد ایران و بررسی راه های تقویت همکاری های تجاری میان دو کشور، تصریح کرد: اکنون بانک های ایرانی به سیستم تسویه یورو متصل و انجام معاملات با بانک های اروپایی امکان پذیر شده است و ایران از همکاری متقابل با بانک های مالزیایی استقبال می کند.

وی با بیان اینکه سیاست کنونی بر تسهیل معاملات تجاری با ارزهای محلی و پیمان ارزی متمرکز است، گفت: با توجه به این سیاست، از اشتیاق بانک های مالزیایی برای افتتاح حساب به رینگیت برای بانک های تجاری ایران استقبال می کنیم. همچنین بانک های مالزیایی می توانند در صورت تمایل طرف ایرانی به انتقال ارز، این وجوه را به صورت یوان چین و یا ین ژاپن منتقل کنند.

در این دیدار عدنان زیلانی زاهد، معاون رئیس کل بانک مرکزی مالزی  با ابراز علاقه‌مندی نسبت به انتقال ارز به صورت یوان و یا ین ژاپن گفت: در حال حاضر مالزی از یوان و ین برای تسویه معاملات تجاری خود استفاده می کند و در این چارچوب مالی، می توان به توسعه روابط تجاری دو کشور امیدوار بود.

همچنین در این جلسه درخصوص امکان سوئیچ کارت‌های بانکی دو کشور و تحقق آن در آینده ای نزدیک توافق شد. 

گفتنی است در این سفر نمایندگانی از بانک های ملی، ملت، کشاورزی، پاسارگاد و خاورمیانه در جلسات فشرده با بانک های مالزیایی می بنک، CIMB، اسلام بانک، معاملات بانک و اگزیم بانک راه های گسترش همکاری با یکدیگر را بررسی و ارزیابی کردند.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه