English

مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ اعلام کرد؛

برداشت توت‌ فرنگی از ۴۰۰ هکتار مزارع سیمرغ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ گفت: این شهرستان با ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت، سالانه ۶ هزار تن توت‌فرنگی روانه بازار می‌کند.

برداشت توت‌ فرنگی از ۴۰۰ هکتار مزارع سیمرغ
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، محمد تقی طالبیان اظهار داشت: شهرستان سیمرغ با دارا بودن بیش از ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت، سالانه حدود ۶ هزار تن توت‌فرنگی روانه بازار می‌کند.

وی ادامه داد: کیفیت بالای این محصول، تنوع ارقام کشت‌ شده و روش‌های نوین کشاورزی، سیمرغ را به مرکز مهم تولید توت‌فرنگی در شمال کشور تبدیل کرده است و کشاورزان این منطقه، با به‌ کارگیری روش‌های مدرن آبیاری و مدیریت صحیح کشت، توانسته‌اند بازدهی بالایی در تولید این محصول پرطرفدار داشته باشند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ گفت: فصل برداشت توت‌فرنگی در این منطقه تا اوایل تیرماه ادامه دارد و به دلیل شرایط آب‌و‌هوایی مساعد و خاک حاصلخیز، توت‌فرنگی‌های سیمرغ طعم شیرین و رنگ جذابی دارند که طرفداران بسیاری در بازار دارند.

وی تأکید کرد: این محصول، علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی، ظرفیت صادراتی بالایی نیز دارد و می‌تواند نقش مهمی در افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی منطقه ایفا کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه