افزایش ۳۰ درصدی تولید غلات کشور مرهون توسعه مکانیزاسیون کشاورزی است
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: توسعه مکانیزاسیون کشاورزی موجب افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی تولید غلات کشور به ویژه گندم و جو آبی و دیم طی سه سال دولت یازدهم شده است.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، کامبیز عباسی اظهار داشت: افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید برنج کشور ، کاهش ۵۵ تا ۶۰ درصدی هزینه های تولید این محصول و اقتصادی شدن تولید آن نیز مرهون بکارگیری مکانیزاسیون است.
وی در عین حال ورود ۷۹ هزار دستگاه انواع تراکتور در مزارع و باغات طی دولت یازدهم را در تاریخ کشاورزی ایران بی سابقه خواند.
وی افزود: در این مدت ۲۳۰۰ دستگاه انواع کمباین برداشت غلات، نزدیک به ۴۵۰۰ دستگاه کمباین برنج، بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه انواع بذر کار غلات نزدیک به ۲۳۸۰ دستگاه نشاکار برنج و بیش از ۹۷ هزار دستگاه انواع سمپاش به عرصه کشاورزی تزریق و در اختیار بهره برداران قرار گرفته است.
عباسی با اذعان به این که ورود ماشین ها و ادوات کشاورزی منجر به افزایش سطح عملیات مکانیزه در اراضی کشور شده است، گفت: در دولت تدبیر و امید بیش از دو میلیون و ۵۷۰ هزار هکتار به سطح کاشت مکانیزه کشور، بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار هکتار به سطح عملیات سمپاشی، بیش از۲۹۰ هزار هکتار به سطح برداشت مکانیزه برنج با کمباین افزوده شده است.
این مقام مسوول در عین حال اضافه کرد: در این مدت ۱۴۲ هزار هکتار نیز افزایش سطح نشا کاری برنج داشته ایم.
وی اظهار داشت: برای نخستین بار در دولت یازدهم مکانیزاسیون به تمام زیر بخش های تولیدی بخش کشاورزی تسری پیدا کرده و این در حالی است که در گذشته صرفا در حوزه زراعت متمرکز بوده ایم.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تصریح کرد: اکنون مکانیزاسیون در بخش های باغبانی، دام و طیور، آبزی پروری، جنگل و مرتع و منابع طبیعی و گیاهان دارویی توسعه پیدا کرده است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر