معاون زیربنایی راه آهن ایران در پاسخ به موج مطرح کرد
بهره برداری از ۳۰۰ کیلومتر راه آهن حومه ای در تهران
مازیار یزدانی گفت: هدفگذاری بهره برداری از راه آهن حومه ای تهران ۵۰۰ کیلومتر است که ۳۰۰ کیلومتر قطعی تا پایان سال عملیاتی خواهد شد.
معاون فنی و زیربنایی راه آهن ایران در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج درباره هدف گذاری بهره برداری از خط ریلی حومه ای در تهران گفت: امسال تا پایان سال ۳۰۰ کیلومتر خط آهن در تهران به بهره برداری خواهد رسید و اگر اعتبار لازم تخصیص یابد این مسافت به ۵۰۰ کیلومتر نیز خواهد رسید. در مجموع نیز در کل کشور هدفگذاری بهره برداری از ۶۰۰ کیلومتر راه آهن است که برآورد می شود ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشد.
مازیار یزدانی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در حال حاضر که بارندگی ها آغاز می شود تاکید بر قطارهای حومه ای است، گفت: در سال های اخیر چهار پروژه آغاز شده که تهران _پرند با پیشرفت ۳۰ درصدی ، تهران _گرمسار با پیشرفت ۸۰ درصدی داشته و قطار تهران _ هشتگرد پروژه ای نیز امسال به بهره برداری می رسد و تهران ورامین نیز به تازگی اضافه شده است که امیدواریم همه این پروژه ها تا پایان سال ۹۸ به پایان برسد.
او با تاکید بر اینکه با تاکید بر اینکه این هفته قطار مراغه_ارومیه افتتاح خواهد شد، افزود: این قطار می تواند به پایانه های مرزی متصل شود که ۱۵۳ کیلومتر طول بین دو مقصد است که پیش از تا مهاباد که شامل ۵۰ کیلومتر آیت پیش از این افتتاح شده بود.
یزدانی با اشاره به اینکه ۵۰۰ کیلومتر خطوط راه آهن برای کمک به جابجایی بار انجام دهیم گفت: ۲۵۰ کیلومتر آن در مسافت های زیر ۱۰ کیلومتر و ۲۵۰ کیلومتر بالای ۱۰ کیلومتر است که اجرای آن به جابجایی ۴۰ میلیون بار کمک می کند. از این رو امسال اجرای ۱۰۷ کیلومتر در دستورکار است.
عراق هزینه خط آهن لاذقیه _ بندر امام را اقساطی می پردازد
معاون فنی راه آهن در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار خبرگزاری موج درباره جزئیات راه آهن بندرامام به بندر لاذقیه گفت: این بندر که نخستین پروژه ای پل باز ریلی است که از سوی ایران اجرا می شود که تمام این مسیر در خاک عراق است و از آنجایی که دولت عراق اعلام کرده است توان پرداخت هزینه آن را ندارد با تایید آقای روحانی هزینه این پروژه از سوی ایران تامین خواهد شد و عراق به صورت اقساطی پرداخت می کند.
مازیار یزدانی با تاکید بر اینکه هدف این پروژه بیشتر امنیتی است، افزود: امکان جابجایی مسافر و بار در این پروژه وجود دارد هرچند برآورد دقیقی از میزان جابجایی بار در این پروژه انجام نشده است که در حال حاضر بار از مسیر سوریه و بندر لازقیه به کشور وارد خواهد شد.
او با تاکید بر اینکه ۲۲۰ میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه است، تصریح کرد: هزینه این پروژه با تغییرات ارزی که به وجود آمده تغییر چندانی نداشته است.
ارسال نظر